שאלה לכל הבנים בנושא גובה מה הגובה הממוצע הרצוי של הנסיכה שלכם...?
S seeyou New member 8/12/04 #5 עם גובה מסתדר.! חשוב שתתנהג כנסיכה בחברה...וכ....במיטה...ולא להיפך. למרות 1.9 מ' שלי תמיד יצאתי עם בנות יחסית נמוכות-
עם גובה מסתדר.! חשוב שתתנהג כנסיכה בחברה...וכ....במיטה...ולא להיפך. למרות 1.9 מ' שלי תמיד יצאתי עם בנות יחסית נמוכות-
M melodynoa New member 9/12/04 #9 דווקא יש לי חברה 155, שרוצה מקסימום בחור בגובה 170. 160 זה אידאלי בשבילה... לדעתי צריך את ה 15-20 ס"מ הפרש.
דווקא יש לי חברה 155, שרוצה מקסימום בחור בגובה 170. 160 זה אידאלי בשבילה... לדעתי צריך את ה 15-20 ס"מ הפרש.
S seeyou New member 9/12/04 #12 ילד-תחדד את השאלה!../images/Emo8.gif למה בחורות נמוכות בוחרות בנים גבוהים או מדוע הגבוהים בוחרים נמוכות או למה מומלץ בנות עם רגליים ארוכות .....
ילד-תחדד את השאלה!../images/Emo8.gif למה בחורות נמוכות בוחרות בנים גבוהים או מדוע הגבוהים בוחרים נמוכות או למה מומלץ בנות עם רגליים ארוכות .....
ק קרחונית נמסה New member 13/12/04 #14 מנסיון (; כל הגברים שהייתי איתם בקשר כלשהו- דווקא היו מתים על הקטנטנות שלי.. במיוחד בגלל שיכלו להרים אותי... ולכרוך אותי סביבם חחח (סביב ה..(
מנסיון (; כל הגברים שהייתי איתם בקשר כלשהו- דווקא היו מתים על הקטנטנות שלי.. במיוחד בגלל שיכלו להרים אותי... ולכרוך אותי סביבם חחח (סביב ה..(