שאלה לכל היודעים

שאלה לכל היודעים

שלום לכולם שאלה לי ואודה לכולכם על תשובותיכם. האם תוכלו לומר לי כמה שיטות ריפוי יש באנרגיות ואת האמת, מה ההבדל בניהן? או שמא, כולן זהות רק נקראו בשמות שונים? כמו משה חנה מיכל וכו... תודה מראש בברכת אהבה ואור בת חן

odeia

New member
בת-חן שלום, אני למדתי רייקי,

בלימודי הרייקי הסבירו לנו את ההבדל בין רייקי להילינג. ברייקי משתמשים באנרגיה אוניברסלית והמטפל הוא רק צינור להעברתה, לכן המטפל יכול להיות חולה או חלש וכו´ כי האנרגיה היא לא שלו, נהפוך הוא, בגלל שהנרגיה עוברת דרכו, היא "באותה הזדמנות" מטפלת גם במטפל וגם הוא זוכה למנת האנרגיה לה הוא זקוק. בהילינג, המטפל משתמש באנרגיות שלו והוא מחוייב לעשות המון הגנות על עצמו כדי לו "לקבל" את מחלת המטופל. אני כבר ראיתי מטפלת הילינג, שמרוב שהיא עשתה הרבה הילינג, היא התמוטטה. מה שאני יודעת, כאשר מטפלים בהיליניג זה לוקח מהמטפל כוחות מכיוון שהוא משתמש באנרגיות של עצמו ולכן גם לא יכול לטפל כאשר הוא חולה או עייף וכו´. אני מאמינה שיש עוד סוגי טיפול באנרגיות, אך אני לא כל כך זוכרת אותן. אני רייקיסטית ומאוד נהנת מכך. כל טוב ושרק נהיה בריאים אורנה

שלום אודיה - מה שלמדו אותך כתאוריה

מה שלמדו אותך כתאוריה נוגד את המציאות. למדו אותך את התאוריה של הביו אנרגיה הבסיסית, של ההילינג הראשוני שאכן הינו נקי והמטפל הינו כלי למעבר אנרגיות. הרייקי לעומת זאת הינו פיתוח גורואיסט שאיננו תואם לתאוריה אך אם אכן את מאמינה כי כך הוא הרי שכוונת ההשתלטות הכלל עולמית של גורואיסטי הרייקי הצליחה היטב במה שהתכוון לו המקור השולט בו. שבוע טוב אסתיה

אסתיה - כמה שאלות של בורה..

אסתיה שבוע טוב, אני למדתי רייקי בצורה די חפיפניקית אבל לפי מה שהבנתי ממך הרייקי היא איזשהו פיתוח של ביו אנרגיה עם כוונת השתלטות? והאם אין באמת הבדל מהותי בין רייקי להילינג? והאם כשאת כותבת ביו אנרגיה את מתכוונת לביו אנרגיה של רפי רוזן??? אשמח אם תרחיבי על דעתך בנושא תוך מענה לשאלותי

הי יעל

אנסה להשיב כמיטב יכולתי מה/מי רוצים להשתלט לא ממש משנה לי מהבחינה הזו שזו החלטה קרמתית של כל אדם באיזה כיוון לבחור ומבחינתי כל אדם הוא מהות וקיום של אור הנמצא על שביל שבצד אחד יש את השלמות והאחדות של הנשמה הראשונה ובצד השני יש את האבדן הסופי. כיצד כל אדם צועד על שביל זה רלוונטי לגבי אותו אדם ואני מכבדת באופן שלם כל החלטה של אדם בנוגע לחייו/חייה. ברייקי משתמשים בשתי הידיים ולכן כאשר מטפלים באדם כלשהו יוצרים מעגל חשמלי סגור. תיאורטית, אם האנשים היו נקיים ומערכות העצבים, המרידיאנים והצ´קרות היו פועלים באופן הרמוני תמידי הרי האור היה מגיע מהקודקוד ןמה שלא טוב היה זורם לארץ, אך לא כך הוא. אין זה קשור רק לשיער צבוע אשר סותם את הזרימה מהקודקוד אלא קשור לקיום של רוב האוכלוסין. גם אינני מתייחסת לישויות שמודבקות על התלמידים/מטפלים כאשר עושים את החניכה עם הסמלים, גם זה לא רלוונטי אלא צורת העבודה בלבד. באשר לעבודה של רפי רוזן, אפשר להתייחס לעבודתו התקופות שונות. לפני כעשרים עשרים וחמש שנים רפי רוזן עסק/לימד ביו אנרגיה נטו - בתקופה ההיא הוא לא סחב ללא רשות הילות של אנשים חיים או מתים כדי לבדורק אותן וגם לא לימד זאת את תלמידיו ותלמידותיו. תחום הביו אנרגיה מכבד את המרחב של האחרים ואינו מבוסס על פליש וחדירה. בשנות השמונים והתשעים הוא המשיך עם העלה באוב של הילות של מתים והם התחילו להשפיע עליו כך שההוראה שלו השתנתה. לאחר מכן היה באופנה נושא החיזרים וגם רפי רוזן נכנס לתחום זה עד שהשתלט על גופו חיזר והוא שוב שינה את אופן ההוראה שלו, לאחר זמן מה עבר לאילת ונדמה לי כי בשנה שנתיים האחרונות הוא חזר למרכז שכן זה האזור שחיזרים מקבלים בו את עיקר האנרגיה מבני אדם שהפכו שפוטים שלהם במגוון דרכים. הביו אנרגיה שמלמד רפי רוזן בשני העשורים האחרונים איננה הביו אנרגיה הנקיה המסורתית שעברה והועברה על ידי אנשים צנועים וענווים בדרך שבה עברו דברים בתרבויות קדומות. כמה מתלמידי רפי רוזן מתחילת שנות השמונים ניקו את הלימוד שהיה קשור לחדירה להילות של אחרים, סחיבת הילות מתים וציורי עקלקלתונים במקומות שונים על הגוף והם לימדו (אני מקוה שעדין מלמדים) את תחום הביו אנרגיה המקורית. בכל מקרה אינני יודעת אם עדיין יש מי שמלמד בארץ היו אנרגיה נטו. ברכות אסתיה

odeia

New member
אסתיה, קטונתי מלהתווכח איתך, אבל

מה שבטוח זה שאף אחד לא בא להשתלט כאן על אף אחד. את תחיי בשלווה באמונתך וכך גם אני אעשה.

אנרגיות

בת חן שבוע טוב ישנם הרבה סוגי ריפוי באנרגיה , זה כמו לשאול כמה פלחים יש בחברה הדתית... וגם ההגדרה של טיפול באנרגיה היא מאוד כוללנית, האם דיקור הוא טיפול באנרגיה? ושיאצו? וכו´. קשה לי להתיחס לשאלתך , הידע שברשותי אינו מספק והיריעה קצרה מלהכיל. הייתי ממליצה לך להתמקד במספר סוגי טיפול שמענינים אותך ולברר עליהם בתור התחלה ואח"כ תוכלי להתפרס לכל כיוון שתרצי. בהצלחה יעל

אינסוף שיטות אבל...

שלום בת חן (שם יפהפה!) קיימות המון שיטות אנרגטיות. ביו אנרגיה הינה הבסיס שלהן. ההמרה של החשמל הסטטי שהאדם יוצר להקרנה מרפאה הוא הבסיס של כל השיטות האנרגטיות. ריבוי השיטות הינו תוצר של אנשים אשר פיתחו ´את הדרך שלהם´ ליישם את כישוריהם - לאחר מכן הפכו זאת לבית ספר. הבסיס של הביו אנרגיה מבסס את העבודה כשהאדם הופך לקלי דרכו ובאמצעותו עוברת אנרגיה המספקת צרכים ל מטופלים או מנקזת עודפים. כדי שהאנרגיה תהיה זכה ככל האפשר האדם עובר תהליך היטהרות לפני טיפול, משתמש ביד אחת להקרנת/סילוק עודפי אנרגיה ואילו היד השניה איננה בשימוש אלא מהוה כלי להרקת מה שמשתחרר מהמטופל. בארצות שונות במזרח הרחוק התפתחו שיטות שונות כמו הרייקי, אנרגיה אוניברסלית ועוד. הן משלבות כמה יסודות של הביו אנרגיה המקורית עם שינויים ועברו פיתוח לכמה רמות לימוד כדי להפוך אותן לאטרקטיביות במיוחד. גם הביו אנרגיה קיבל תוספות של ´עזרה´ מישויות, תקשורים, חוצנים וכו´. בעולם הנוכחי, לקראת שינוי עידנים והמלחמה של איכויות האור באיכויות שאינן אור השאלה ששאלת היא יותר כמה וחשובה מאשר רוב האנשים עשויים להעלות בדעתם! על מנת שהדרך שלך לא תשגה הן כמטופלת והן כתלמידה, הצעתי האישית אליך, לפי מיטב הבנתי, במחקר התבוננותי של יותר מעשור שנים, היא לבחור בשיטה הנקיה ביותר, הפשוטה ביותר והבסיסית ביותר - ביו אנרגיה ללא תוספות ודעי כי הביו אנרגיה עצמה תוביל אותך להתפתחות המתאימה לך בשביל האור (אם בכך את בוחרת). שבוע טוב אסתיה

אנרגיה היא אנרגיה

בת חן היקרה, מדריכי השיטות השונות יגדילו ויפארו את ההבדלים ביניהן הילרים בכלל, יתנו לך להאמין שיש להם סגולה יוצאת דופן האמת היא פשוטה מאוד: לכל אחד מאיתנו יש אנרגיה בגוף כולנו "עושים הילינג" בחיי היום יום שלנו ההבדל בין אחד האדם לבין הילר הוא בעצמה. לגבי טוהר האנרגיות, לא הייתי מתחייבת שאנרגיה של הילר מקצועי טהורה יותר מזו של אימא אוהבת רייקי היא שיטה של הגעה למודעות לא לומדים לעשות רייקי, בחניכה קורה תהליך של פתיחת ערוצים כדי לסייע לאדם להתקרב להארה מן הסתם, כשאנחנו פותחים ערוצים, פותחים סתימות ומגבירים את זרימת האנרגיה בגוף, הגוף נעשה חיוני יותר, ולכן גם בריא יותר הריפוי באנרגיות, כשיטת טיפול נעשה טכנית בכמה אופנים: במגע, ללא מגע, מרחוק, באמצעות תמונה, עם מטוטלת, עם קריסטלים מעשית, יש כמה צורות עבודה: יש מי שרואים את ההילה ו "מתקנים אותה" יש מי ש"ממלאים" את הגוף באנרגיה יש מי ש"מוציאים" מהגוף עודפי אנרגיה יש מי שיוצרים "מעגל סגור" ומזרימים בו את האנרגיה. הזרימה יוצרת בגוף איזון יש מי שפשוט "מכוונים מחדש" את אנרגיות הצ´קרות הילר מקצועי לעולם לא יעבוד עם אנרגיות שלו הילר מקצועי יתחבר עם האנרגיה של היקום, יפתח את עצמו תוך ניטרול מכסימלי של רגשותיו ומחשבותיו ויתן לאנרגיה לעשות מה שצריך האנרגיה הקוסמית תמיד הולכת למקום המתאים לא חשוב איך קוראים לה או למי שמעביר אותה הילר טוב הוא אדם עם מודעות גבוהה אדם שפועם בו לב תם, אוהב ונקי כשאדם בשל ומוכן לשמש צינור לאנרגיה הקוסמית היא תפרוץ ממנו ותגע בחיי אנשים רבים בין אם הוא מודע לכך, ובין אם לא והוא אפילו לא חייב להיות אדם נחמד
הבעיה היא שיש בשטח המון אנשים שלמדו הילינג כ"שיטה" ולא חשוב איך קוראים לזה (רייקי, הילינג, אנרגיה אוניברסלית ועוד...) אנשים אלו, ללא תהליכי מודעות, "מלכלכים" את האנרגיה שהם מעבירים באגו שלהם, ברגשות ובמחשבות שלהם למדתי כל מיני: הילינג, ביו אנרגיה, רייקי ועוד... אני יכולה להרשות לעצמי לסכם ולומר שאנרגיה היא אנרגיה, איך שתקראו לה

נופשת

New member
אנרגיות אנרגיות אנרגיות

בתור הילירית, אני מאמינה שכל חיינו הם מערכת אנרגטית אחת, והמטרה היא לשאוף לזרימה הרמונית, שנוחה לאדם.. ולכן ! כל טיפול שהוא, כולל טיפול פסיכולוגי, כולל טיפול קונבציונאלי, יכול להיות יעיל לאדם . בהנחה שמשהו זז לכיון שמתאים לאדם. ולגבי ההילרים .. יש כאלה, יש כאלה , ויש גם כאלה. וכן- יש גם שרלטנים, ויש גם קוסמים. בסופו ובתחילתו של דבר (או תהליך) כל אדם צריך להחליט מה טוב עבורו. ועם זה ללכת. ועוד משהו.. באיזה שהוא מקום, גם חוסר איזון אנרגטי, פיזי או נפשי, הוא המקום שהכי מתאים למטופל כרגע. והילר שלא מסוגל לקבל את זה, הוא לא ההילר שמתאים לך. כיוון שכפי שאני רואה את זה, עבודה אנרגטית טובה, היא קודם כל, היכולת להקשיב. בכל הרמות. ומההקשבה , הקשבה אמיתית, תבוא הישועה:) בשמחות.

למעלה