שאלה לכל היוצאות בשאלה

שרימפס

New member
שאלה לכל היוצאות בשאלה

השאלה הבאה - אני מאמין שהעסיקה לא פעם את את המין השני - הגברי לשאול אותה בעולם האמיתי זה קצת קשה - לפחות לחלק בשביל זה יש לנו עולם וירטואלי שעוזר להתגבר על מחסומים מסוג זה ובכן: בנות ובנים חרדיים לא מקיימים יחסי-מין עד החתונה לבנים יש את האופציה לאונן - למרות שגם היא אסורה - אבל כולם חוטאים בזה כי את היצר אי אפשר להשמיד לגמרי. שאלתי היא: האם גם לבנות יש את היצר כמו לבנים שדוחף לסיפוק מיני? ואיך הן מביעות אותו ? האם גם בנות חרדיות מאוננות ?

חמץ

New member
אם בנות כמו אורלי

אם בנות כמו אורלי לא יקחו את השאלה לידים אז אף אחת לא תענה כאן. בנות תהיו רציניות: אדם שאל שאלה אז קדימה להתייחס

אלי פלס

New member
התלבטות מנהל

אכן. השאלה מאוד מציצנית ובמקרה מסויים אף יכולה לפגוע. מצד שני, הפורום הוא על חייהם של היוצאים בשאלה ומה לעשות? גם מין זה חלק מהחיים. אני מתלבט אם למחוק את ההודעה או לא. תעזרו לי בהתלבטות?

שרימפס

New member
אלי אלי אלי !!!!

מה ההתלבטות הזו ? זה כל הרעיון בעולם הוירטואלי : שאתה יכול לשאול שאלות מכל סוג בלי שאף אחד יפגע מהן כי הן דרך מחיצה שגורמת למבוכה לרדת זו שאלה שנשאלה לא בשביל סתם אלא בגלל שבאמת זה מסקרן וכמה שכולנו היינו חרדים - כל התחום של בנות חרדיות לא כל כך ברור לנו וכמו שיוצאים בשאלה מספרים על האונננות שלהם ועל שאר דברים מה רע שבנות יספרו על חייהן והבעיות האופייניות שם ? ולגבי שאלה פוגעת - במחילה אבל היא לא יכולה לפגוע גם אם היא השואל היה מנסה

אלי פלס

New member
שרימפס (טפו)...

קראת את ההתלבטות שלי. גם אני כתבתי שזו שאלה שנוגעת לחיי היוצאים (או במקרה זה, לחיי היוצאות) אבל מצד שני, יש כאלו שיכולות להפגע. זה לא מה שאני רוצה שיקרה... היא לא יכולה לפגוע? אני דיברתי היום עם שתיים שכן נפגעו.

דעתי

אני חושבת שהיצר של בנות הוא שונה משל בנים באספקט הזה. אם בנות מאוננות הן נהנות מזה אבל אין להן דחף לאונן. אין אפילו הרבה מודעות לאפשרות של זה. יש לבנות יצר שדוחף לסיפוק מיני אבל הסיפוק המיני הוא אחר. אולי יצר למגע עם מישהו ספציפי שאוהבים. יכול להיות שאצל בנות אחרות זה שונה אני מדברת רק בשם עצמי.

פטל

New member
ממש לא נכון

שלום! אני פטל ואני לומד פסיכולוגיה, אז תנו לי רק לומר לכם שהאוננות טבועה אצל כל בני האדם מכל המינים כפעולה טבעית. בתמונות אולטרסאונד הרבה עוברים "נתפסו על חם" עוד בבטן אימם.... גם בנות יכולות לאונן, והרבה מאוד מהן גם עושות את זה לפי סקרים שקראתי. גם להן יש הורמונים וגם להן יש יצרים, אבל שמעתי טענה לפיה קשה להן יותר "לגלות" את האפשרות, בגלל צורת איבר המין. לגברים קל יותר כי האיבר שלהם "בולט החוצה". אני בטוח שיש גם בנות חרדיות שמאוננות, אפילו אם הן לא מודות בזה לפני עצמן. שמח לעזור, פטל.

Gefen

New member
שלום לכולכם...שלום לאלי...../images/Emo24.gif

אומנם אני כלל לא עונה להגדרה שלכם כאן אני חילונית חרדית מבטן ולידה אבל .. נכנסתי הצצתי ונפלתי דןקא על השאלה הזאת.. ואני אענה בשאלה - מה קורה לכם בנים? בנות הן לא בנות אדם? אין להן צרכים?? הורמונים? פנטזיות? חלומות? אז תעשו אחד ועוד אחד - והתוצאה תהיה ברורה. ברור שגם בנות מאוננות ולא נראה לי שיש כאן הבדל בין דתיות לחילונית. רק שלבנות יותר קשה לדבר על זה.. וסליחה על ההתערבות. גפן

osher22

New member
אליי!

נראה לי שהשאלה הזו מיצתה את עצמה-עצם העובדה שבנות לא ממש עונות עליה אומרת דרשני.....

ובדיוק משום שכולנו דומים

על חשקינו ונטיותינו והתנהגויותינו המיניות - נראה לי שהשאלה הוצבה פה מטעמים מציצניים. להתנהגות המינית של היוצאות והיוצאים אין דבר וחצי דבר עם עצם היציאה. לו השאלה היתה נשאלת לגבי התקשורת הבינמינית, הבנת המיניות, היכולת להחצין מיניות והכפפתה לקודים חברתיים מקובלים בעולם החילוני - שם אני מסכימה שקיים פער שעל מי שעובר/ת מתרבות אחת לאחרת, לגשר בעמל ומאמץ מרובים.

בן חור

New member
טעות! לא "כולם" חוטאים בזה!

אני חרדי לשעבר ויודע שלא כולם חוטאים בזה למרות שלא מעט. עדיין יש מעל 10 צדיקים בסדום

אני1

New member
אמנם שאלה קצת חטטנית ואולי סתם

טיפשית אבל מהידוע לי ומניסיוני העשיר בשיחות עם הצד השני של החומה בירושלים הבנויה . אני חייב לומר לשואל כי גם אלו מאוננות כמו שאר בני האדם . אתה אולי מחפש בשאלתך לדעת עד כמה המיינד קונטרול של החברה החרדית חזק ? אז הוא חזק מאוד מאוד אבל בדומה לחיים לפני 200 שנה הדבר היה קיים וסביר להניח שיהיה בעתיד רק באחוזים גלויים פחות מאשר בחברה הלא חרדית . ובאשר לאוננות של נשים , הן מוצאות את ההנאה הזו בגיל מאוד צעיר עוד בימים שהן בכלל לא משייכות את זה למין . אז בניגוד לנו הגברים אצל חלק זה של הנשים זה עובד קצת אחרת . כמו שאמרתי זה היה קיים תמיד וישאר עם האנושות כל עוד היא קיימת .

למעלה