שאלה לכל המאמנים שנמצאים בפורום

arad700

New member
שאלה לכל המאמנים שנמצאים בפורום

שלום לכולם ברצוני לשאול את כולכם , מהו כלי התחבורה שלכם ביום יום -לאימונים בעיקר האם אתם מחזיקים רכב , אופנוע , אופניים . או שילוב של אחד מהם . אני רואה הרבה מאמנים שמשתמשים בקטנועים בעיקר , אבל אז אני שואל את עצמי מה קורה כאשר יש לכם אימונים בחוץ ואתם אמורים להגיע עם אביזרים ?, בקיצור אני מחכה לתשובות ... אני אישית מגיע עם רכב בלבד.

oridoron77

New member
רכב

מתאמנים בבתים יכולים להרשות לעצמם אחרי כמה אימונים להתחיל לרכוש אביזרים, כדי לא להיות תלויים באביזרים שלי. אם זה אימונים בחוץ, אני מעדיף מקום אם מתקני ספורט שאפשר לאתר עליהם הרבה דברים, מה שגם קצת חוסך בכמות האביזרים שאני צריך להוציא מהאוטו. אורי

המתאמנים מגיעים אלי, לא אני אליהם.

מהמשרד אנחנו יוצאים לפעילות בחוץ (בכל מזג אויר !).

arad700

New member
לרונן

איזה משרד בדיוק? והיכן הציוד הנדרש עבור האימונים ? כל הפינוק של אימון אישי הינו שהמאמן מגיע לא ?

בתפיסה שלי - אין ציוד נדרש, הכל קיים בשטח...

המשרד משמש רק כמקום מפגש, האבנים שבדרך משמשות לי כמשקולות, גדרות האבנים - קירות טיפוס, העליות והירידות - לאינטרוולים, ספסל - תרגיל מדרגה, גזע עץ - לסקוואט..., בקיצור - היער, הפרחים והצמחים מספקים את השמחה. תאמין לי, לא צריך יותר כלום, הטבע מספק לנו את הכל, אז למה שאכנס לחדר כושר ? בקשר לפינוק - אני לא בא לפנק את המתאמן שלי, הוא בא אלי כדי לעבוד קשה ולהשיג השגים, את הפינוק הוא יקבל מהאישה, או מהמאהבת...

למעלה