שאלה לכל המבינים והתיירים-כמה כסף לקחת?

ייא13

New member
שאלה לכל המבינים והתיירים-כמה כסף לקחת?

אני ממריא יום ג ומתלבט מאד לגבי הסכום.
אני רוצה להיכנס ל4-5 אירועים של ישראלים ועוד 2-3 אירועים גדולים אם יתאפשר.
אין לי אף כרטיס לשום אירוע.
כמה כסף בשקלים עלי לקחת לדעתכם? כולל כרטיסים, רכבות, ומזון בחוץ [סופר, לחמניה עם נקניק ומים]

תודה לעוזרים!
ייא

אחי תדאג שהאוכל יהיה כשר, זה טוב

אין לי מושג לגבי המחירים ,

מספרים (אולי זו אגדה אורבנית) , שאם רואים את אריק הניג בניו יורק, הוא יכול לדאוג לכרטיס כניסה לNBA

nitsansh

New member
אל תיקח שקלים!!

אם תשיג כרטיסים, תקבל כרטיס לנסיעה חופשית בתחבורה העירונית.
אם אתה מסתפק בלחמניה, נקניק ומים, אז יספיקו לך 10-20 פאונד ביום...
מחירי הכרטיסים במכירה רשמית מתחילים מ-50 פאונד ויכולים להגיע ל-200 ויותר... תלוי באיזה אירוע ואיזה קטגוריה....
אם תקנה מספסרים המחיר הוא ענין של היצע וביקוש... יכול להיות יקר מאד ואולי יכול להיות פחות מהמחיר הנקוב...

ייא13

New member
מה עם התחבורה שם?

אני יתגורר בגולדרס גרין. עדיף אוטבוסו את טיוב לאירועים לקחת?

אגב, מישהו יודע מה הכתובת של איסתא שם ? איפה הם ישבו ? ואיזה קו או תחנה הכי קרובה למקום שלהם?
+1

nitsansh

New member
המשרד של איסתא במלון פלאזה ווסטמינסטר ברידג'

בגדה הדרומית, מול בית הפרלמנט (ביג בן).

אם לא קנית כרטיסים מאיסתא אני לא חושב שתוכל להכנס לשם...

ייא13

New member
איזה תחנה זה? ולמה שלא אוכל להכינס?

אני בטוח שהם לא מכרו את כל הכרט שלהם בישראל, גם עכשיו באתר עוד יש חבילות
נגיע לשם, הם יהיו לחוצים יותר להיפטר, אני דווקא מאמין
מה יש להם לעש עם חבילות כרט שלא נוצלו? למה שימנעו ממני להיכנס אפשר לחשוב מחבל בא

nitsansh

New member
זה המייל שקיבלו מאיסתא אלה שרכשו מהם כרטיסים

חלוקת הכרטיסים:

במידה ונאמר לכם כי איסוף הכרטיסים (כולם או חלקם) יעשה בלונדון, המידע להלן חשוב:

החל מיום שני 23.07.12 בין השעות 10:00-17:00 יחולקו הכרטיסים במשרדי איסתא ספורט לתקופת האולימפיאדה הנמצאים במלוןPark Plaza Westminster Bridge

· כתובת המלון:200 Westminster Bridge Road, London SE1 7UT

· תחנות הרכבת התחתית(Tube) הקרובות למלון:Waterloo (קרובה יותר) ;Westminster (מעבר לגשר Westminster)

הנכם מוזמנים להגיע ל"City Room 3"(בקומה השלישית, ליד המעליות) עם תעודה מזהה וטופס אישור ההזמנה הכולל את האירועים שהזמנתםאו קבלה, על מנת לקבל את הכרטיסים.

אם אתם מבקשים לשלוח נציג מטעמכם לאיסוף הכרטיסים, רצוי שתעדכנו אותנו מראש. אנא וודאו כי טופס אישור ההזמנה הכולל את האירועים שהזמנתם נמצא בידיו.

החל מיום שישי 27.07.12 איסתא ספורט תפתחחדר אירוח במלון Park Plaza Westminster Bridge

חדר האירוח נמצא ב- "City Room 5" (בקומה החמישית, ליד המעליות).

אתם מוזמנים להגיע אלינו בכל יום בשעות 09:00-19:00 להנות מפינה לנוח בה, לאכול ולשתות משהו קל, לפגוש את נציג איסתא ספורט שיעזור בהכוונה וכמובן ברכישת כרטיסים נוספים, במידה ויישארו.

הכניסה לחדר אירוח זה מותנית בהצגת צמידHospitality של איסתא ספורט אותו תקבלו בעת בהגעתכם הראשונה לחדר האירוח.

למעלה