שאלה לכל המנוסות באפיה או לכולם

Hadar p

New member
שאלה לכל המנוסות באפיה או לכולם

צרפתי קישור של עוגת מוס קפוצינו יש 2 תמונות ובהסבר על הכנת העוגה יש הכנת שוקולד לבן וגם הכנת מוס קפוצינו נראה לכם שאלו 2 אופציות או שפשוט מכינים את הבסיס עליו את המוס השוקולד הלבן ומעלין מוס הקפוצינו ומעל כל זה את הקצפת?????????????? מה דעתכן?
 
אכן לא ברור

נראה לי שהאופציה השניה שלך היא הנכונה: ז"א בסיס + שוקולד לבן + קפוצ´ינו + שמנת.
 

Hadar p

New member
אם כך היא בטח עוגה מצוינת אבל

פצצת קלוריות בתבנית
מחר יומהולדת 18 לאחי...
אולי אני אכין אותה.....נראת קלה להכנה נכון?
 
למעלה