שאלה לכל הסינגלים והסינגליות

Lizusha

New member
שאלה לכל הסינגלים והסינגליות

טוב אז השאלה היא: איך מתמודדים עם פרידה אחרי שנתיים וחצי ביחד כשגרים לבד בלי משפחה או חברים בסביבה? למישהו יש הצאות מבריקות- חוץ מלשבת בפורום ובאינטרנט שעות על גבי שעות...

Benkok

New member
אלכוהול, אלכוהול, אלכוהול../images/Emo72.gif

מזל שיש כדורגל כל ערב - לא צריך תירוץ להשתכר... וברצינות... ה"תרופה" שלי בשבועיים האחרונים היא פשוט להעסיק את עצמי מהבוקר עד הערב. למלא את עצמי בעבודה, פגישות, משימות, מטלות (אפילו סתם עבודות יזומות) - העיקר שלא ישעמם. כשמשעמם אז מתחילות מחשבות כשמתחילות מחשבות אז כואב. אני יכול להגיד שבשבועיים האחרונים היה לי רק ערב אחד של נפילה, אבל נפילה קשה מאוד. פתאום הרגשתי כל כך כל כך לבד. (למרות שהיו מסביבי אנשים...זה לא רלוונטי בכלל להרגשה) אז נשמתי עמוק, עשיתי מקלחת חמה וארוכה והלכתי לישון! כי כשהולכים לישון אז נגמר היום. כשקמים זה כבר יום חדש, אסור להרגיש חרא יומיים רצוף!!! (זאת מן תיאוריה שפיתחתי - מפגרת? כן, אינפנטילית? כן, עוזרת לי? בהחלט!)

Lizusha

New member
לישון או לא לישון?

אז אני מסכימה לגמרי... שינה זה ה-ד-ב-ר... זה מן בריחה מהמציאות ולרוב באמת עוזר. להעסיק אתעמצי- אני משתדלת, אבל כמו שאמרתיף חברים פה באזור אין אז אין הרבה עם מי לצאת... אפרופו לצאת=להשתכר... מסתבר שזה לא היה רעיון כל כך מבריק- יום שבת בערב אחרי שהשתכרתי- אז החלטתי שאני צריכה לראות את האקס... מה שזה אמר שנסעתי 200 מיליים כדיי סתם לבוא אליו ב 6בבוקר כדיי שיהיה CLOSURE!!! האם זה עזר לי להתגבר, כן טיפה אבל עדיין יש את הרגעיים של הלבד וזה כואאאאאאאאב!!!

../images/Emo45.gif הכי חשוב להעסיק את עצמך...

לישון לדעתי רק גורם לחשוב יותר על מי שחסרה בצד שמאל של המיטה (לשמאלנים- צד ימין של המיטה), אלכוהול לא תמיד עוזר... לפעמים האלכוהול עוזר לא להתמקד במי שחסרה ולפעמים הוא יכול לחזק את תחושת הבדידות (אלא אם אתה בבר מוקף בבחורות(שים לב בתאילנד לא ליפול על ליידיבו'יס
) ואז באמת שאין מצב לאופציה השניה..), לעומת זאת להעסיק את עצמך כמה שיותר ולהיות מוקף באנשים שאתה אוהב, הפתרון המועדף עלי... (ולמי שבאמת מסוגל לעבור הלאה וכבר להתחיל לצאת ולהכיר- זהו פתרון טוב עוד יותר..).

newbie7

New member
ועל זה נאמר

the difference between hope and despair is a good night sleep...

Chinita

New member
אצלי לא עובד ה-ללכת לישון

כי אז מתחילים החלומות
והפנטזיות
ותאמין לי שכבר עדיף להיות ערה עם בקבוק בירה
(יש מלאי במקרר
). יקרתי אלכוהול עושה את העבודה נהדר
...אני למשל הרגשתי כל כך רע לפני כמה ימים שאתמול החלטתי על שינוי: צבעתי ת'שיער (ב 1 בלילה!), קניתי איפור חדש (שפתיים חושניות ביותר יש לי) כל מיני קרמים לטיפוח העור ולבוש סקסי (עזבו שאני ישנה לבד, העיקר ההרגשה מה החצי מפסיד!!!!) וכמובן ללכת למכון כושר להוציא את העצבים ולהרגיע את הנשמה...
ואם כל זה לא עוזר אז אולי חיבוק ממני
(אם זה יעזור אפילו טיפה!)

Lizusha

New member
לJCC כבר נרשמתי

אז עכשיו יש לי רעיון חדש :) אני אלך לי לבריכה אשכב על איזה כסא בבגד ים ואקרא ספר... בינתיים אעשה גם כמה בריכות בשביל הגזרה:) לפחות אני אתחיל לסדר את עצמי אחריי ששכחתי שאני צריכה לדאוג לי ורק לי ולא לו! ואם במקרה גם יתחיל איתי משהו- אז אני אדע שאני עושה משהו נכון... ואם לא אז לפחות יהיה שיזוף :)))) נגיע הזמן לנוח ולהתיפייף- בשביל עצמי ולא בשביל אף אחד אחר! תודה שאתם מדברים איתי- אני כבר מרגישה יותר טוב :) כפרות!!!

סינגלה

New member
הציטוט שלך בכרטיס אומר הכל

לישון לא לישון אלכוהול לא אלכוהול...מותר לך להרגיש ככה. גם שזה רע וכואב...זה לא אומר שאת לא צריכה להרגיש ככה. עם כל הכאב זה משהו שצריך להתגבר עליו. אף פרידה אינה קלה ואינה כייפית.

בטח שללכת לישון זה לא הפתרון...

לדעתי כל שצריך לעשות זה לגרום לעצמך להיות עסוקה... תקיפי את עצמך בחברים... אל תתני לעצמך להיות יותר מדי זמן לבד.. צאי לבלות.. תרשמי לחוגים/חדר כושר (יש אחלה של חוגים וחדר כושר ברמה ב JCC של רוקביל), כמה שתהיי יותר עסוקה- ככה יהיה לך פחות זמן לחשוב על הבחור... הזמן הוא הרופא הכי טוב.

nalini

New member
צא כבר מרוקביל!!!!

מרילנד יותר גדולה מישראל וכל מי שאומר לך שהוא משם אתה מתייחס אליו כאילו הוא מרוקביל. דיייי! שיגעת אותי
הבחורה עשרים דק' מבולטימור. מה רוקביל מה?!?! לירז, שנוסעת לטייל בגט'רסבורג והאגרסטון היום. לא רוקביל

למעלה