שאלה לכל העובדות מהבית

• פותח הנושא away
  • פורסם בתאריך

away

New member
שאלה לכל העובדות מהבית

שוקלת להתחיל לעבוד מהבית (עבודות אומנות קלות, הקלדה, ספרים אישיים וכו') ושאלתי האם יש ביקוש לכך? איך יוצרים את הביקוש (חוץ ממועדות ברחוב וכו')? ירוקה לגמרי בכל הנושא, אז אשמח לכל עצה.

anat30g

New member
מפרסמים ומחטטים רגלים

אם יש לך מוצר למכור את צריכה להגיע ללקוח או שהוא יגיע אליך... סוג המוצר משנה את אסטרטגיית המכירה. אם יש לך עבודות אומנות - חפשי גלריה או חנות מתנות למכור לה אותן, ז"א את הולכת ללקוח... הקלדות - יצטרכו להגיע אליך... ספרים אישיים - אולי לשים מודעה בבית אבות, מועדוני גיל זהב.. יש הרבה אנשי שרוצים לכתוב זכרונות...

שש שבע

New member
מכתתים רגליים

אם מחטטים רגליים, לא מגיעים לכלום. אבל היום יש מחשב וטלפונים, ודפי זהב, ואל צריך לכתת רגליים, תמצאי את זה שכולם קוראים לו ד"ר שמועתי, תני לו איזה שירות חינם, והוא יפיחץ את הפירסום יותר טוב מכל אחד, בין מי שצריך ולא צריך את השירות, אצלי רוב הפירסום הוא מפה לאוזן, וב"ה לא חסרה לי עבודה....

anat30g

New member
צודקת

זה מה שקורה למי שיושב יותר מידי שעות מול המחשב (בגלל שהוא עובד מהבית).

מנורה

New member
כל ההתחלות קשות

הדרך הטובה לקבל יעוץ הכונה ולשמוע אחרים היא דרך מט"י לא חייבים לעבור את הקורס אצלם אבל הם מיעצים ותומכים ומכוונים אני בכל אופן כך התחלתי ועזר לי המון בהצלחה

שש שבע

New member
ביקוש לא יוצרים, אלא מזהים

תבדקי מי קהל היעד שלך ותתחילי לפרסם במקומות שהוא הכי מופיע שם, (הקלדות? -אוניברסיטה) עצתי לך אחרי התגלגלויות, להתמקד בנושא מסוים, לא לגלוש ליותר מידי דברים, אלא אם הם באותו נושא שהשרות שאת נותנת יותר רחב.

away

New member
../images/Emo51.gif

אז כל מה שנשאר זה להתחיל בעבודה.

למעלה