שאלה לכל העו"סים

קרןאור24

New member
שאלה לכל העו"סים

שלום לכולם! רציתי להתייעץ אתכם לגבי התלבטות שיש לי, ואשמח אם תוכלו לתרום מניסיונכם. אני מסיימת השנה את לימודי התואר הראשון בפסיכולוגיה ושוקלת להירשם להשלמה לתואר שני בעבודה סוציאלית. השאלה מה הם אפשרויות התעסוקה של עו"סים עם תואר שני. אני לא רוצה לעסוק בתחום של בריאות הנפש במובן הקלאסי של המילה (כלומר לא עם חולי נפש, וזו אחת הסיבות שאני לא רוצה לעשות תואר שני בפסיכולוגיה קלינית)ומצד שני גם עבודה בלשכות הרווחה לא ממש מושכת אותי. אני כן אוהבת עבודה ייעוצית, וחשבתי אולי על תחום של ייעוץ זוגי ודומיו. רציתי לשאול אתכם האם יש אפשרות לעסוק בייעוץ זוגי עם תואר בעבודה סוציאלית, ובכלל האם אתם ממליצים על מסלול ההסבה ועל המקצוע. מצטערת שזה יצא קצת ארוך ותודה לכל מי שקרא.. קרן

191173

New member
תלוי

אם אינני טועה אינך תחשבי עובדת סוציאלית ללא תואר ראשון בעו''ס. אבל, אם ברצונך להיות יועצת זוגית או משפחתית, ניתן עם תואר שני בעבודה סוציאלית ללמוד טיפול משפחתי או כל התמחות אחרת.אבל מדובר בלימודים נוספים של שנתיים -שלוש בנוסף לתואר שני.

noffit

New member
את טועה

בסופה של תוכנית ההשלמות, כשיינתן לך המ.א תקבלי גם רישיון לעסוק בעבודה סוציאלית ותיהיה עובדת מן המניין.

למעלה