שאלה לכל הפורום

Deanb

New member
שאלה לכל הפורום

מה קורה? טוב, כל אחד מוזמן לשרשר איזה דברים שקשורים לתופעת איידול יש לו בבית על המחשב, דיסקים, קלטות, DVDS, תמונות, ספרים ועוד. לי יש את שני ה-DVDS של שתי העונות של פופ איידול, יש לי קבצי וידאו ואודיו של אמריקן איידול, פופ איידול ושל גרסאות נוספות ברחבי העולם.
מה איתכם?

darklighter

New member
אמממ../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

יש לי תיקייה על המחשב עמוסה בתמונות קונסי וקליפים של קונסי וMP3 של קונסי וראיונות עם קונסי וסמפלים של הלהקה שלו ו3 קליפים שלהם ועוד כמה הופעות של בו...וזהו אני לא מגדירה את עצמי כמכורת איידול...

Juliann

New member
אממממ בוא נראה....

clay- this is the night/bridge over troubled water clay- the way/solitaire clay- measure of a man kelly- thankful diana- dreams/dont cry out loud/i believe clay- learning to sing -book + חמישים אלף מגזינים עם תמונות של קליי + משהו כמו 20 ג'יגה במחשב שמוקדש לאיידול ובעיקר קליי אני אשדרג את הרשימה אחרי הטיול לארה"ב בקיץ

Shai B

New member
אצלי זה ככה:

אלבומים: Kelly Clarkson - Thankful דיוידי: Kelly Clarkson - Miss Independent Kelly Clarkson - Behind Hazel Eyes וכמובן שיש לי לפחות 50 ג'יגה של הופעות, ראיונות וכמעט כל דבר על קלי.

אז אצלי

כייבן שזו עונה ראישונה שאני רואה ואני מרשה להחמיא לעצמי שלא הפסדתי פרק אחד אפילו טוב לי יש רק כמה שירים שהורדתי

14מתן

New member
הממ......./images/Emo38.gif

יש לי את שני הדיסקים של קלי - Thankful וBreakaway את 2 הדיסקים של clay , את של דיאנה ושל פנטז'יה (אבל לא מקורי אז לא נחשב
) את כל העונה הראשונה על המחשב
ומלא מלא מלא שירים שלהם |טיפש|

MoGanC

New member
באיזו איכות יש לך את העונה הראשונה?

לי יש ב WMVים באיכות מה זאת מגעילה =\

Juliann

New member
מתן?...יש לך את הדיסקים של קליי?

~המומה~ בטח צרובים נכון?

14מתן

New member
חחחחח כן...

אמרתי ששל קליי, דיאנה ופנטזיה זה לא מקורי
אבל זה הכל באשמתך...או יותר נכון בזכותך

Juliann

New member
חחחחחחחח האם אפשר להסיק מזה שאהבת?

יפה יפה... שמעת את הדיסק כריסטמס שלו? אני מופתעת.. ואם כוללים לא מקוריים יש לי גם את: kelly- breakaway clay- merry christmas with love diana- blue skies

14מתן

New member
הדיסק הראשון אהבתי

למרות שהרבה זמן לא שמעתי אותו אז אני לא הכי זוכר הדיסק של הכריסטמס קצת עצבן אותי כי זה שירי כריסטמס דביקים מידי
"הווו מארייי ידעת שיהיה לך תינוק כזה מושלם שכולנו נסגוד לו ?" וכו'...

Juliann

New member
בדיסק כריסטמס אני בעיקרון שומעת רק

את dont save it all for christmas day כי זה שיר יפה ויש שם תו רציני בסוף חחח ואת o holy night כי הקול שלו משגעעע שם דווקא בשירים הקלאסיים אפשר לשמוע את הקול המדהים שלו הרבה יותר טוב מבשירי פופ מסטיק.

Deanb

New member
אני מוסיף...

יש לי המון קטעי וידאו ואודיו של קלי! הביצוע הכי אהוב עליי שלה הוא THINK TWICE בשלושת הסופיים.

14מתן

New member
../images/Emo45.gif אני גם הכי אוהב את הביצוע הזה

think twice ו stuff like that there

אצלי

איזה 5,000 קבצים שקשורים לקונסטנטין, וחלק מהשירים מהדיסק של איידול: בו, אנתוני, וונזל, מקיילה, קארי, קוני והשיר הקבוצתי.

Shai B

New member
אם כוללים גם צרובים...

אז כמובן שיש לי גם את הדיסק השני של קלי..

למעלה