שאלה לכל הרוכבים לעבודה

arg1

New member
שאלה לכל הרוכבים לעבודה

מתאמנים בשעות הבוקר: קצת רקע: עד לפני חודש בחצי קמתי כל בוקר בשעה 4:45 כדי לרכב 30 ק"מ כביש לפני העבודה, אני מזכיר לכולם שלפני חודש בחצי עדיין היה קצת אור ולא כל כך קר. לפני חודש וחצי עברתי תאונת דרכים שבעקבותיה הופסקה הפעילות הגופנית. היום אני כבר יכול להתחיל לרכב ולהתעסק בפעילות גופנית השאלה איך מתמודדים עם הקור של הבוקר והחושך כמובן.

avitzurel

New member
קררררר.....

תראה, אני אישית משתדל לרכוב מוקדם בבוקר לפני עבודה למרות שאני אישית מתחיל לעבוד ב9:00 בבוקר (מפונק). עם הקור אני מתמודד בצורה כזו. 1. ערדליים 2. מכנס ארוך עם מיקרופליס 3. חולצה ארוכה 4. חולצה טרמית 5. מחמם אוזניים 6. כובע ליינר 7. כפפות ארוכות (גם בכביש) המקומות היחידים שקר אז הם האף והשפתיים. בברכת רכיבה נעימה,

Infin1ty

New member
גם את האף והשפתיים אפשר לסדר קצת

יש כובע מיוחד שמתלבש על כל הפנים ומשאיר מקום לנשימה ולעיניים.. אפשר להשיג בלמטייל בדיזינגוף סנטר.

avitzurel

New member
וואלה אני אלך לקנות

הם עושים הנחה?

Gal isr

New member
תנסה לסחוט שם איזה עובד..

אם תבקש יפה יפה..הם יסדרו לך משהו

Yarnin

New member
כיום ניתן די בקלות להתמודד עם שתי

הבעיות האלו. את בעית החושך ניתן ליפתור ע"י פנס לחזית ונצנץ לאחור. זו רק רחיבת אימון אז לא להתבכיו על עודף מישקל. את בעית הקור ניתן ע"י ביגוד מתאים. לדעתי ומסניסיוני כדאי להשקיע בביגוד טוב לימי החורף הקרים. מכיוון שהחוף בארץ קצר מאוד הביגוד יחזיק שנים. בשיא הקור אני לובש מכנס ארוך עם מירקופליז וערדליים. ולמעלה חולצה טרמית וג'קט מחמם, המונע מהרוח לחדור אבל נושם, וכמובן כפפות ארוכות. ממש למעלה יש לי או בנדנה או שרוול בד נחמד... רכיבה מהנה לכולנו.

alon raz

New member
ידידי

ידידי.קודם ברכות להחלמה.ובקשר לשאלתך...סובלים את הקור בשקט.אחרי שעה רכיבה בקור מקלחת אחת חמה ואתה כמו חדש.כל טוב.

gshpilberg

New member
לעבודה

אני משתדל להגיע לעבודה על אופניים פעמיים בשבוע. (יש לי מקלחות בעבודה) אני יוצא בסביבות 6.30 - לא נורא קר ולא נורא חשוך. צריך עדיין להקפיד על תאורה כי הנהגים אפופים בשעות אלו.

mosheby

New member
רכיבה לעבודה

אני רוכב לעבודה מצור הדסה לירושלים מספר פעמים בשבוע. בד"כ יוצא באור ראשון. ככה יש פחות מכוניות בכביש. קר מאוד שם בחוץ אז מומלץ להתלבש היטב. תתפלא עד כמה גופיה על העור מחממת את הגוף. אל תתרגש אם אתה מזיע מעט מתחת. מקווה שיש לך מקלחת בעבודה. בד"כ אני לובש גופיה, חולצה קצרה נושמת, בגד גוף ארוך נושם ועל כל זה מעיל רוח. ככל שאני מתקדם אני משיל מעלי בגדים בהתאם לקור של אותו יום. כפפות מלאות חובה פשוט חובה אחרת התחת שלך קופא. אל תתרגש יותר מדי מעניין הקור. בדרך אני רואה עוד כמה רוכבים שנוסעים בכיוון ההפוך. אני לא רוכב מקצועי אלא רוכב להנאתי. אולי מקצוען יוכל לתת לך טיפים טובים יותר. לעניין המכנסיים קניתי לפני שנים רבות מכנס סקי מניילון עם בטנה קלה מבד עושה עבודה מצויינת עבורי. תראה כל העניין של לרכב בקור הוא מסורבל אבל אם אתה שרוט אז אין לך הרבה ברירות. תירוצים למה לא לרכב אפשר למצוא עד מחר..שיהיה בהצלחה. ושמור על עצמך. מקווה שהתאונה שלך לא קשורה לרכיבה.

תחזור על מה שאמרת..!!

אתה רוכב מ צור הדסה לעבודה!?! אתה גר בצור הדסה?!? אני אוהב את הפורום הזה

mosheby

New member
כשהאצבעות קופאות התחת קופא איתן

נסה לרדת מצור הדסה לכיוון מכון השפכים במהירות 70 קמ"ש ב- 0 מעלות עם כפפות לא רלוונטיות ותבין...

אין תשובה מוחלטת לקור ללא סירבול

בביגוד. אי אפשר ללבוש יותר מדי. אני מסתפק בגופיה ארוכה ומעליה חולצת רכיבה עבה מעט נגד קור, וכן מחממי רגליים שעוזרים מאוד. אני יוצא בסביבות 05:50, קרררררר מוות. כמעט ואינני מתחמם וכפות הרגליים קופאות וכואבות. שבוע שעבר כשיצאתי היו 3 מעלות בלבד, אבל למרות זאת חזרתי מאושר ומחוייך...

Gad86

New member
הרוכב בבקרים

אני אוהב את הקור המזורגג הזה זה מעיר מתים, אחרי 20 ק"מ הקור כבר לא רלוונטי. מה שלא ניתן למנוע זה העיניים האדומות אחרי הרכיבה כמו נרקומן טורבו, לדעתי כולנו צריכים להתאשפז באיתנים (צובה ושות') ביי

למעלה