שאלה לכל ותיקי הפורומים באשר הם

שאלה לכל ותיקי הפורומים באשר הם

(ועם זאת מיה - אז שוב, בפחות מעשרים שורות...) שאלתי: מה זה שרשור? - אני יכולה להסיק שמדובר בשרשרת של הודעות (?) - אבל איך זה קורה ? ולמה, בעצם, מה זה נותן?... תודה מראש

ויי, איך אני אסביר את הכל?

כל שרשור מתחיל בהודעה ראשית אחת, שלידה יש נקודה צהובה כזאת. זה בדרך כלל נושא חדש, מישהו שמעלה רעיון חדש, או שיש לו משהו חשוב להגיד בלי קשר לכל מיני שרשורים אחרים. כל הודעה אחריו תהיה עם נקודה כחולה. את נכנסת להודעה שמישהו כתב ואם את רוצה להגיב עליה, את לוחצת "תגובה" וההודעה שלך תהיה ממש מתחת להודעה שהגבת עליה. אז יכול לבוא מישהו אחר ולהגיב לך, או לכל מישהו אחר, אם בא לו. ככה נהיה שרשור. וזה היה ההסבר הכי מפגר ששמעתי או שקראתי על שרשורים....

זיו25

New member
אז מה זה בעצם... שרשור.

הי מאיה (עם א) אז ככה. ברגע שאני עניתי לך להודעה, בעצם נוצר שרשור. אם את תעני לי להודעה הזו, את בעצם תשרשרי את ההודעה שלך לשלי. בתפוז יש מספר מוגבל של הודעות בדף. לכן, כל הודעה שנפתחת - דוחפת את ההודעה האחרונה בכל דף, לדף הבא. זו הסיבה שבגללה עדיף לשרשר הודעות אחת לשניה - כך נכנסות יותר הודעות באותו הדף. כמובן שצריך לשרשר הודעות רק אם הן בעלות אותו הקשר. את ההודעה הזו למשל, לא נשרשר להודעה אחרת המדברת על דניאל סטיל. איך משרשרים הודעה בפועל? כאשר אנו רואים הודעה הקשורה להודעה שאנו רוצים לפרסם, פותחים את ההודעה שראינו ולוחצים על הוסף הודעה, ואז ההודעה החדשה שאנו נכתוב משתרשרת להודעה. בתור מנהל יש לי אפשרות להעביר הודעות ולשרשר אותן אחת לשניה, אם אני מוצא להן מכנה משותף. אם תסתכלי בהמשך הדף למטה, תראי את ההודעות של "שחר צנזורה" ו "תמר" , שפורסמו בנפרד אך כעת הן משורשרות יחדיו. מקווה שהייתי ברור, ואם לא... תרגישי חופשי לשאול עוד ועוד. שלך, זיו.

בקיצור אני אחו-שרשורה ובלי לדעת זאת

תודה על ההסברים - משום מה חשבתי שיש לעניין הזה יותר עומק, כמו שתי אסכולות- המשרשרים והאנטי משרשרים ורציתי לבדוק לאיזה צד אני שייכת אבל לא..זה הרבה יותר פשוט

מיה אחת

New member
דווקא יש שתי אסכולות

מי שחושב שכל פיפס שלו חייב להתפרסם בהודעה חדשה- ומי שאפילו פיפסים חשובים במיוחד שלו, נשארים חבויים בשרשור.

זיו25

New member
יש אסכולה נוספת

של כל אלה שכתבו, אם בהודעה חדשה ואם בשרשור, והודעתם נעלמה לה במסתורי הרשת, ולא נמצאה עד היום. בברכה, זיו.

*pachanga*

New member
מזה ותיקי הפורום?

זה לא פורום חדש? אגב שלום לכולם ובהצלחה בניהול

למעלה