שאלה לכל חברי הפורום.

התולעת 1

New member
שאלה לכל חברי הפורום.

יש לי חבר קוראים לו רמי הוא חי אם החברה שלו כבר למעלה משבע שנים לפני כמה ימים פגשתי את רמי ודברתי על כך שכדאי לו להתחתן. אומר לי רמי יצחק השתגעת? מה רע לי לחיות איתה בלי נשואים מתאים לי אני חי איתה לא מתאים לי אני לוקח לי משהיא אחרת. ת'תנו לי עצה איך אני יחול לשכנע את רמי כדאי שיחיה כדת משה וישראל?

ch561

New member
רמי צודק

אם טוב לו ככה אין לך מה לומר כדי לשנות את זה. אתה רוצה תתחתן אתה. טוב לו לגור איתה וטוב לה גם אני מניח (ולא הם לא היו חיים יחד) זה עינינם בלבד!

yoyo10

New member
אני חושבת שאתה צריך לתת לרמי לחיות

איך שהוא מבין ואם טוב לו ככך אז שימשיך סה"כ זה החיים שלו

בדיוק

לך הגישה אולי נראית מזעזעת, אבל זה החיים שלו. ואם לה ולו טוב ככה והיא לא דורשת נישואים ולו זה לא דחוף, זה לא צריך להפריע לאף אחד. אנחנו לא באים לשנות את העולם, מתוק. אנחנו באים לעזור למי שצריך ורוצה. אם היא הייתה באה אליך ואומרת לך "היי, יצחק, הוא לא מתחתן איתי ואני רוצה כבר למסד את הקשר הארוך שלנו" אז היה מקום להתערבות. אבל ככה, זה החיים של שניהם ולנו רק נשאר לאחל להם בהצלחה ושיתחתנו כבר

מתנדב

New member
השאלה היא אם הוא בעצמו רוצה

להתחתן או לא?, או שהוא מעדיף לחיות כפי שהוא חי עכשיו, לקחת בחורה לשנה שנתיים ולזרוק אותה וכך להחליף כל שנה מישהי אחרת?

ch561

New member
ניסוח לא יפה

להחליף כל שנה שנתיים? מה זה גלגל באוטו? אפשר לחיות לא נשואים הרבה שנים ועדיין לא להחליף כל שנה שנתיים. חייתי עם אישתי כיום 5.5 שנים עד שהתחתנו. ולא חשבתי להחליף אותה כל שנה שנתיים. היום גם אפשר להתגרש כל שנה שנתיים זה אפילו מאוד מקובל.

מתנדב

New member
אילו היית קורא ומבין מה שהתולעת

כתב, היית מבין את מה ששאלתי, תולעת כתב, שמקסימום לא מצוחן בעיניו, יש בחורות אחרות ברחוב, אז אם אותו אחד חושב שלא מתאים לו להתחתן, אלא להחליף בחורה כל שני וחמישי או כל שנה שנתיים, אז הבחור בבעיה קשה, אבל יתכן שאותו אחד כן בדעה שלהתחתן אי פעם, אך כרגע זה לא נראה לו לאופק, אולי בשלב מאוחר יותר הוא כן יסכים להתחתן... ויש סוגי אנשים שלא רוצים בכלל להתחתן, טוב להם לחיות עם החברה שנה שנתיים, ומקסימום לא מסתדרים זורקים אותה ומחליפים מישהי אחרת, אחרי זה מתפייסים חוזרים אליה חזרה, או שלא חוזרים ואז נשארים רק ידידים, ואז מקסימום מזמינים אותה אחר כך לאיזה ערב, אבל יש סוגי אנשים שהם מחליפים בחורות בקצב שאתה מחליף גרביים, אבל לבסוף הם בוחרים להם אחת והם מתחתנים איתה... אז זה השאלה מה ששאלתי, איזה סוג אדם הוא?, האם הוא בכוון של להתחתן אי פעם? או שהוא אדם שלא מתכוון בכלל להתחתן?...

ch561

New member
דווקא קראתי

קראתי את מה שהתולעת כתב וציטוט: "יש לי חבר קוראים לו רמי הוא חי אם החברה שלו כבר למעלה משבע שנים" זאת אומרת שהוא לא מחליף בחורות כל שנתיים. אני מניח שהוא סתם אמר את זה שהוא יחליף במידה וימאס לו. לכן לדעתי הם ימשיכו יחד (לא אומר שהם יתחתנו, אבל ימשיכו יחד) אנחנו שנינו קראנו את המכתב רק שכל אחד התיחס לחלק אחר שלו. אנשים שונים דעות שונות.....

ch561

New member
ולדעתי

לתולעת יש בעיה עם זה שהם לא נשואים, שיתקן אותי אם אני טועה. לכן הבעיה אצלו ולא עם חבר שלו.

פלסטיק

New member
אני מבין שאתה בעת השיטה הקתולית

אין גירושים לדעתם אצל יהודים זה כמו גרביים, לא מוצא חן אז מתגרשים לעומת זאת אצל הקתולים זה לכל החיים (עד שהמוות יפריד...)

זה מזכיר לי...

בן דוד של חברה שלי בתחתן והייתי באירוסין. ובאירוסין האבאב אמר לנו "הינה הידועה בציבור שלו" ואני הייתי בטוחה שהוא מתכוון שמרוב שהוא מדבר עליה הרבה כולם מכירים אותה ולכן היא ידועה בציבור. כן, כן, אני יודעת, אני ילדה תמימה
תמיד אמרו לי שהניתוח הפלסטי היחיד שאני צריכה לעבור זה ניתוח להסרת התמימות

Baby Boo

New member
אני לא מצליחה להבין את דרך החשיבה

אדוני אני יודעת שאנחנו שונים בהשקפת עולם. ואני מבינה שיש שוני ברצונות ובשאיפות שלנו לעתיד יפה יותר אבל אתה יכול להסביר לי למה לבן אדם שטוב לא ככה וחיי בשלום עם בחירת ליבו ובאהבה לא יכול להמשיך לחיות ככה? אומנם זה נוגד את מה שאתה חיי לפיו אבל מה רע בחיים שהם לא כפי שאתה רוצה להכתיב? אני פשוט לא מצליחה לקלוט את הראש הזה..

התולעת 1

New member
כי שאלתי את רמי

מה אומרת בת זוגו הוא אמר לי ...לא מעניו אותי האם הוא מתחשב בה?

זה מה שהוא אמר?

אוי ואבוי
טוב אז זו כבר בעיה ביניהם.
עכשיו אני בטוחה שלא צריך להתערב בזה

ch561

New member
הוא סתם מדבר

כיום בעולם מודרני אין כל חשיבות למוסד הנישואין(יפה ככל שיהיה), לראיה אחוז הרגושין הגבוה. אם לחברתו היה מפריע היא כבר היתה מצליחה לשכנע אותו. אני מניח שטוב לה הסידור הנוכחי. מנהג הגברים (ככה אנחנו) לברבר בפני חברים שלנו, וליד הנשים לעשות את מה שצריך....
לדעתי לגבי גברים/נשים בפורום אחר

פלסטיק

New member
כנראה שלה זה גם כן לא חשוב

כי אם זה היה חשוב לה אחרי שבע שנים הוא כבר בטח היה יודע והאם הוא לא מתחשב בה? אם היה מתחתן זה היה גורם לו להתחשב בה יותר? אולי היה גורם לו להתחשב בה פחות?

meindelbium

New member
בעייה שלו

עם זה טוב לו אז זה "בעיה" שלו ואם זה לא אז זה בעיה שלו תן לחיות בשקט חיה ותן לחיות

למעלה