שאלה לכל חברי הפורום

שאלה לכל חברי הפורום

בני כמה אתם? ובאיזה גיל התחלתם ללמוד קפוארה? ואם אתם חושבים שבגיל 17 וחצי אפשר להתחיל? מה דעתכם?? XX בובה

jennie 00

New member
קודם כול ברוכה הבאה לך..../images/Emo24.gif

אממממ שמעי אני מכירה אנשים שהתחילו בגיל 24 ככה ש17 זה סבבה וכמו שאני תמיד אומרת לקפוארה אין מגבלת גיל
אפשר להצטרפ בכול גיל שרק רוצים (מאיפה את אולי אני אוכל לכוון אותך למורה שיש בסביבה שלך..)

BiAAcH

New member
ממ, אני בן כמעט 17....

התחלתי בגיל 14.5 וכמו שג'ני אמרה, אפשר להתחיל בכל גיל....

Bantus

New member
שלום שלום

קוראים לי דניאל, אני בת 17, התחלתי ללמוד קפואירה לפני שנה וחצי בערך. אפשר להתחיל קפואירה אני חושבת בכל גיל, אבל מומלץ להתחיל בגיל צעיר, כשהגוף עוד לא תפס צורה כלשהיא ולא תהיה בעיה עם גמישות וזה. אפילו אני, כשהתחלתי לפני שנה וחצי כשהייתי בת 15 וקצת, היה קצת קשה, מה שדרש ממני המון עבודה על גמישות בשביל להגיע לאיזהשהיא רמה. את יכולה להתחיל, אבל תצטרכי המון להתמיד להגיע להשגים, אבל מצד שני, את עוד מעט מתגייסת, אז אני לא יודעת כמה אפקטיבי זה יהיה. אבל ממני, למה לא להתחיל, קפואירה זה ממש כיף!!!

boolbool boy

New member
אני בכיתה ו

אני לומד קפואירה 3 שנים (מכיתה ג') אני חושב שאפר לילמוד קפואירה מכל גיל, אבל המפתח העיקרי שבילעדיו אי אפשר לעשות קפואירה הוא: סבלנות. בלי סבלנוצ אי אפשר ללמוד תרגילים, במיוחד לא תרגילי אקרובטיקה, ולא צריכים ליהיות גמישים בשביל קפואירה זה בא לך לבד. זה גם שורף קלוריות.... (וזה טוב...) אז זאתי הדעה שלי.

Bantus

New member
גמישים..צריך...

ברור שזה בא לבד, אבלן אתה לא יכול להבין את זה, כי התחלת ממש קטן (יחסית) אז אתה גמיש כי הגוף שלך אז עוד לא תפס צורה.. אבל שוב, אם אתה באמת רוצה שזה יהיה אפקטיבי, אתה צריך בגיל מאוחר להשקיע בזה הרבה יותר זמן כי אחרת אתה לא תהיה גמיש. וברור שהקפואירה מביאה את זה איתה..אבל אם אתה כבר מבוגר אצתה צריךף לעבוד על זה הרבה

Ze Colmeia

New member
בואי נגיד את זה כך...

לי בקבוצה יש אחד שהוא אבא עם ילדים ואישה, והוא בן איזה 40 והוא בחגורה שלי, ויחסית לגודל שלו וכמה שהוא מבוגר הוא עושה קפואירה ממש מצויין

jennie 00

New member
גם אני מכירה מישהו...שהוא אבא...

ועושה קפוארה ממש יפה
והוא למוד רק שנה..כמוני

Ze Colmeia

New member
מאיפה הוא../images/Emo35.gif

ואיך קוראים לו
אולי אני מכיר אותו...

למעלה