שאלה לכל חברי הפורום

אפרת*

New member
שאלה לכל חברי הפורום

מהו לפי דעתכם "ילד אור הירח", האם זהו אדם ששומע את אביב יש לו את כל הדיסקים והוא הולך להופעות? או אולי זה אותם אנשים מקסימים ממועדון רוקסן? ואולי זה בכלל סתם סמל מסחרי ושקרי?

Ami15il

New member
אני אתן את דעתי:

קודם, בואי נפרש את המילה ילד: בן אנוש שיש לו עוד חיים לחיות. אור הירח: אור מסויים, שאפר לראות רק בירח מלא. לא מזמן הייתי בקיבוץ בוא אני גר בליל ירח מלא על יד איזה פסל שממוקם אצלינו, ולפסל היה צל. לא הייתה מנורת תאורה אחת בסביבה... מה שאומר, שרק הירח גרם לצל. מה שאני מתכון, זה שאור הירח זה דבר שמסתתר רק כשרואים את הצל, שרואים אחרי שיש ירח מלא... עכשיו אני אפרש לאנשים שהתבלבלו קצת. ובכן, הילד שיש לו עוד חיים לחיות, זה זה ששומע את שיריו של אביב גפן. וילד אור הירח, זה ילד שמצליח להסתכל מעבר למילים, מעבר לקול והלחן של אביב, ומעבר למראה של ההופעה של אביב. ילד שרואה את הצל שהירח המלא עושה. עמי

M^C ** FoReVeR

New member
ילד אור הירח....

שמתי לב בהופעות של אביב שבשבילו ילד אור הירח הוא מי שהיה איתו לאורך כל הדרך. לי יש כמה פרשנויות: *מעריץ של אביב. *מעריץ מימי הדור של השיר "זה רק אור הירח". *מעריץ/מעריך בלב ובנפש. לא חובה לקנות דיסיקם בשביל להיות ילד אור הירח וגם לא לפתוח מועדון. מיכל.

למעלה