שאלה לכל לוחמת או שעומדת להיות

moran_szla

New member
שאלה לכל לוחמת או שעומדת להיות

עוד מעט אני מתגייסת (10.10) ואני מתחילה לחשוב שאולי זה לא שווה ללכת להיות לוחמת. הרבה אומרים לי לא ללכת לזה אבל...אני עדין לא בטוחה פליז, אם יש מישהי שהיא לוחמת או שעומדת להיות ויכולה לשפר את ההרגשה שלי בקשר לתפקיד, אם זה שווה בכלל או שלוותר על זה

hades_

New member
למורן המבולבלת....:)

היי מורן קוראים לי הדס, ואני לוחמת בתותחנים, לפחות עכשיו אני עדיין בטירונות. קראתי את ההודעה שלך, ותאמת את צריכה לחשוב על כמה דברים, העניין בלהיות לוחמת זה לא אם זה שווה או לא אלא, מה המטרה שלך בהתנדבות לשם, את בכלל מבינה למה את רוצה להיות שם? כדאי שתחשבי ותעני לעצמך ככשאת תיהי בטירונות ותמצאי את עצמך במצב 2 בערך חצי מהיום, את תחשבי מה לעזאזל אני עושה פה, את תצטרכי לעצמך תשובה ברורה. עקרונית אני השבוע סוגרת חודש בצבא ויש לי עוד חודש טירונות, סה"כ העניין לא קל, כל היום את בזמנים ולפעמים אנשים אדישים או שיש להם בועה שהם סוגרים על עצמם שזה יכול להעיק במצבים מסויימים, אבל! יש גם הרבה הווי וכייף מעבר לכל הטירטורים הדבר מאתגר ומביא המון גאווה, שאת- לוחמת בצבא הגנה לישראל.

טל עדתו

New member
מורן

את האמת...בתור אחת שגם הולכת להיות לוחמת בנובמבר אז גם לי היו את ההתלבטויות האלה...אבל...תעזבי רגע בצד מה אנשים אחרים אומרים לך...זה הולך להיות השירות של השנתיים וחצי בצה"ל שלך ולא של אף אחד אחר!!! תחשבי מה את היית רוצה לעשות בשירות הזה... איך את היית רוצה לתרום הכי הרבה...במה... תחשבי על מה היו הסיבות שמלכתחילה הלכת למיונים של הלוחמות...והאם הסיבות האלה השתנו או שלא... מעבר לזה - קחי בחשבון גם שאם את חותמת ויתור אז מן הסתם את תתגיסי בגיוס כלל צה"לי... מקווה שעזרתי. טל. ד"א - לוחמת מה את הולכת להיות?

moran_szla

New member
להדס וטל

תודה על התשובות שלכן אני עוד צריכה לחשוב עם עצמי למה באמת כל כך רציתי להתגייס ללוחמת הדבר הראשון שעולה לי בראש זה שהתגייסתי לזה כי אני מרגישה שזו הדרך הכי טובה שלי לתרום בצבא, ברור שיש עוד סיבות אבל חבל לפרט. הדבר שהכי מציק לי בקשר לזה זה שיהיה לי משעמם ואני ארגיש שאני לא תורמת בזה כלום כי בתכלס לא נותנים לבנות לעשות יותר מידי בתפקידים האלה. לטל: אני מתגייסת ללוחמת בט"ש בגבולות של שלום

צהובה

New member
מורן היקרה

כן, כן גם אני הולכת להיות לוחמת וגם עלי עברו הלבטים של למה אני עושה זאת לעצמי בכלל, ואחרי שחשבתי הגעתי למסקנה שזו הדרך הטובה ביותר להגיד ולתרום באבק ההגנה ובכלל במאבק על השיוויון, ולכן נותר לי להוסיף שכדאי שתחשבי שוב למה?

למעלה