שאלה לכל מי שיודע

ברוך 28

New member
שאלה לכל מי שיודע

שלום לכולם חברי הפורום!! שאלתי כבר את השאלה אך טרם זכיתי לתשובה, שאלתי היא כזאת: במידה ואני כרגע סטודנט עם יתרת לימודים של כשנה- שנה וחצי ואני, עם 12 שנות לימוד ותעודת בגרות, במסגרת ההכשרה שלי בעבודתי הנוכחית עברתי קורס של 4 חודשים 8 שעות כל יום 5 פעמים בשבוע לאיזה סעיף של ניקוד עליי לעדכן בטפסים האם: Obtained a one-year diploma, trade certificate orapprenticeship and completed at least 12 years of full-time or full-time equivalent studies, או סעיף אחר? בסה"כ הקורס של ההכשרה בעבודה היה מעל ל 650 שעות. אודה לכל מי שיודע ויוכל לענות.

ברוך 28

New member
לא כל כל הבנתי אותך

משובניק היי, לא כ"כ הבנתי את תשובתך. אתה יכול לפרט? מה זה אומר בדיוק TRADE של 13 שנות לימוד? תודה מראש.

הקורס שעשית,אם יש לך דיפלומה ממנו מקביל לשנה

Obtained a one-year diploma, trade certificate or apprenticeship and completed at least 13 years of full-time or full-time equivalent studies

ברוך 28

New member
אמיר יש לי בהחלט תעודה ממנו

יש לי כאמור תעודה ממנו אך לא מצויין בה כמות השעות האם אני צריך לבקש מהמעסיק אישור אשר מעיד על כמות שעות מדוייקת בקורס? והאם לבקש זאת כעת או להמתין עד שלב הגשת הקיט המלא? אני עדיין לא רוצה שידעו בעבודה.

אם הקןרס היה במסגרת הכשרה פנים מפעלית של משרד

העבודה, חייבת להיות מאחורי התעודה, רשימה של המקצועות שנלמדו, וכמות השעות הכוללת. אם אתה לא יכול להשיג את זה זו בעיה,אבל תתמודד איתה בעוד כ 3 שנים כשתצטרך להציג את המסמכים. האם יש לך 67 נקודות למרות שיש רק 12 או 13 שנות לימוד?

ברוך 28

New member
מושבניק ערב טוב

אם מה שאתה אומר שאני כאילו עם תעודה זאת בעל 13 שנות לימוד, אזי אני מגיע ל 67 נק' כלומר יש לי 4 שנות תעסוקה, יש לי קרוב משפחה בקנדה (דוד) בעניין השפה אני אגיע למקסימום הניקוד, ומבחינת הגיל אני מקבל את מלוא הניקוד אז כן גם עם 12/13 שנות לימוד אני מגיע ל רף של הניקוד.הקורס היה במסגרת עבודה פנימית כלומר ההכשרה לתפקיד שאני עוסק בו היום בעבודתי הייתה כמעט 4 חודשים ומשכה היה 8 שעות כל יום 5 פעמים בשבוע כלומר מעל ל 650 שעות. ומה זאת אומרת בדברייך "העבודה חייבת להיות מאחורי התעודה"? ואני כן יכול להשיג את ההוכחה לכמות השעות זה לא בעיה לבקש זאת ממשאבי אנוש בחברה, העניין הוא שכרגע אני לא רוצה שיידעו בנתיים שאני מתכנן לעזוב כי אני עובד חדש יחסית. אז השאלה היא האם אני מגיש את זה בסוף? כי אני מניח שכבר עד הגשת המסמכים המלאים יהיה בידי תואר ואז אני אוכל להגיש גם את זה וגם את זה. מה דעתך?

amirshuval

New member
מכוון שזו לא

תכנית מסודרת במוסד לימודים ,אלא הכשרה פנימית המצב יותר מורכב.אתה חייב להוכיח שכמות שעות שבאופן רגיל היו נצברות בתכנית של שנה,נדחסו לתקופה קצרה יותר.בסופו של דבר לקצין ההגירה תמיד יש שיקול דעת.ראיתי החלטה שבה סירבו לתת לאופטומטריסט אירני 25 נקודות והוא עירער לבית המשפט הפדראלי וניצח.קצינת ההגירה לא החשיבה את התואר שלו כתואר שני ,ואפילו לא כתעודה מקצועית,והבקשה סורבה כי הוא צבר רק 20 נקודות על השכלה.אם תגיש עכשיו על הבסיס הזה ורק אחר כך יהיו לך את מלוא הנקודות לא תהיה בעיה.המסלול המפושט הוא המצאה אדמיניסטרטיבית גרידא.אי אפשר יהיה לסרב אותך אם על הטופס הראשוני אתה מראה 67 נקודות (לא משנה עם הן יותר חזקות או פחות) ובשלב ההערכה כבר יש לך את הניקוד בגלל שסיימת תואר.

ברוך 28

New member
היי אמיר

מכיוון שזו באמת הכשרה פנימית איך באמת אני יוכל להוכיח כי באופן רגיל כמות השעות שהיו נצברות תוך שנה נדחסו לתקופה קצרה יותר? ובמידה ואני אגיש עכשיו ואחרי זה כבר תהיה לי תעודה אקדמאית האם לא יתייחסו כלל לתעודה זו שיש לי היום?

amirshuval

New member
עם תואר ראשון

מה שיש לך עכשיו,בין אם הוא יתקבל או לא,לא יפיל את הבקשה.

למעלה