שאלה לכל מי שיכול לענות

TaKSR

New member
שאלה לכל מי שיכול לענות

טוב יאיר בעיקרון היא מופנית אליך אבל אם אחרים יודעים שיענו גם אז אני רואה שכבר מאתמול אתה עונה (ולא כמו שאמרת מיום שבת) אז השאלה הזו כבר שאלתי קודם ואני ישאל אותך שוב למה אני בכללי לא יכול ליצור קשר או ידידות אם בני המזלות עקרב, טלה, שור אני בן מזל תאומים (לא צריך כאן עוד פרטים!) ואני מדבר אם כל המזלות על הכל אבל אני ממש לא מצליך להחליף יותר ממספר מילים אם בני הזלות האלה למה? אני פשוט לא מבין את זה (וזה חשוב לי בשביל להבין אותי עד הסוף ) ואני רוצה לדעת למה זה קורה לי (כי בכללי וכפי שראיתי לכל בני המזל קשה יותר לדבר אם המזלות הנ``ל) אני מעדיף תשובה מעמיקה לזה בשביל ללמוד ולהבין ואולי גם אחרים ילמדו מזה אז בבקשה תענה (וגם כל מיש יודע) אם אתה יודע תשובה אמיתית לזה כי זה מתסכל שבאים לבקש ממך עזרה ואתה לא יכול לעזור בגלל שאם ממזל זה ואחר (אני לא מצליח בכלל לדבר איתם לאורך זמן קצת מאוד אפילו) אז אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה תענו ועדיף שמהר וזה בשבילך שבתאי אם אתה לא עונה לי על השאלה הזו עדיף שכבר לא תענה כי כבר עשית את זה ורק תמכת בשאלה שלי (אז לא עוד פעם בבקשה) ובתודה לכולם וזה פשוט החלה פורום מאז שנכנסו אנא כמה (שניים) והרימו אותו למצב הזה ושוב תודה tksr

למעלה