שאלה לכל מי שרואה את הפרקים בהמשך...

white angels

New member
שאלה לכל מי שרואה את הפרקים בהמשך...

כל מי שהתקדם בפרקים,מוריד מהאינטרנט וזה... באיזה פרק בערך חוזרים לעלילה המקורית? שקטיה חוזרת לחברה להיות המנהלת,שכולם חוזרים לתפקיד הקודם שלהם(אנדריי ורומן),שמדיחים את אלכסנדר מהנשיאות קיצר חוזרים למצב שהיה לפני שהוסיפו את הפרקים אם הבנתם למה אני מתכוונת.. אני לא מתכוונת לפרק 168 אלא לפרקים שמחזירים הכל לקדמותו..מי שיודע שיגיד לי בבקשה כי זה מאוד חשוב.. תודה למי שיענה!

MirkuSH

New member
תשובה

מפרק 170 ומשהו הכל מתחיל לחזור לקדמותו אלכסנדר מודח מתפקידו לפני פרק 168

white angels

New member
אה באיזה פרק הוא מודח?

ובאיזה פרק מחזירים את אנדריי ורומן לתפקיד שלהם? כאילו לא שאנדריי יהיה מנהל אבל שהם חוזרים להנהלה.. כי אני רוצה להתחיל לראות מהפרקים האלה..עוד כמה זמן אני לא אוכל לראות בכלל אז אני מעדיפה להתקדם הלאה.. ותודה על התשובה

MirkuSH

New member
:)

אני לא יודעת בדיוק באיזה פרק הוא מודח כניראה ב 167-165 משו בסגון כי אני התחלתי לראות מ 168 וכשקטיה מקבלת על עצמה את ההנהלה אחרי שני פרקים היא מחליטה לעשות "ארגון מחדש" של העובדים כולל המזכירות וכמובן אנדריי ורומן

white angels

New member
סבבה../images/Emo45.gif

אז אני אראה מהפרקים האלו,זה פשוט נורא מה שהם עשו בפרקים שהוסיפו אני כבר לא מסוגלת לראות את זה
ממילא אין לי זמן בגלל כל הבגרויות,אז אני אראה קדימה יותר... תודה רבה על התשובה!

לא מסכימה!

דווקא אני אוהבת את הפרקים שנוספו! זה דווקא טוב ששינו קצת את העלילה ולא הכל לפי בטי. תפסיקו לקטר ותהנו.

m2love

New member
../images/Emo45.gif

נכון הפרקים לא משהו.. אבל די לקטר! כולה סדרה מה לעשות מזה כאלו עצבים..להוריד פרקים להגיד שזה מכוער לחכות עד הפרקים המקוריים.. מה זה משנה אם זה היה בבטי או לא היה.. אני שמה כסף אם הפרקים היו בבטי לא הייתם אומרים שאלו פרקים מכוערים.. רק בגלל שהוסיפו את זה אתם עושים עניין! נכון זה מעצבן וזה פרקים של מריחות..אבל אין מה לעשות! יופ טוב

white angels

New member
לאו דווקא.

אולי גם שם הייתי מתעצבנת שהוסיפו..ואיך אפשר לדעת אם זה המקור? מילא אם היו עושים דברים מעניינים בפרקים,ותאמינו לי שניסיתי לראות ואני פשוט לא יכולה! זה לא מעניין ורק מושכים את זה.. וגם ככה אין לי זמן לראות, יש לי בגרויות ואוטוטו אני מתגייסת ואני אצטרך להפסיק לראות את הסדרה באיזשהוא שלב.. אז אני מעדיפה להתקדם הלאה ולראות את הסוף מאשר להמשיך לראות עם הערוץ ,ולהיתקע בגלל הקצב..אתם לא מבינים,לכם לא איכפת להמשיך לראות..אני עוד חודש אפסיק לראות לגמרי ואין לי איך להשלים את זה..וחבל לי כי למרות הכל אני חולה על הסדרה הזו ואני לא רוצה להפסיד את הפרקים של הסוף שהם הכי יפים
חבל שאתם עושים כזו מהומה,סה"כ זו זכותי להמשיך לראות לבד,וזה בחירה שלי כמו שזה בחירה שלכם להמשיך לראות...וזהו שזה סה"כ סדרה! אז אני לא מבינה מה יש להיעלב כלכך? בגלל שאמרתי שהפרקים עכשיו מעצבנים ושאני מדלגת הלאה? אין מה להתקומם נגד זה,אני לא ירדתי על הסדרה זאת רק ביקורת,הרי שום דבר לא מושלם,אפילו הסדרה,אני בעצמי אמרתי לפני כמה זמן שלא צריך להתאכזב בגלל שזה שונה,רק שאני לא יכולתי לחכות יותר אז השלמתי לבד! אין טעם לפתח את זה לויכוח,כל אחד ומה שהוא חושב,אני חושבת ככה ואתן חושבות אחרת,על טעם ועל ריח...קיצר הבנתם את הפואנטה...ובכל אופן אני מאחלת צפייה מהנה למי שממשיך לראות,אני כנראה אחזור לראות בערוץ כשזה יחזור לעלילה הרגילה.

m2love

New member
ברור שזו בחירה שלך..

ואני לגמרי מסכימה איתך כי הרי יש לך דברים יותר חשובים מלצפות בסדרה כמו להתגייס לצבא וכאלו.. אבל בכל זאת היו פה עוד כמה שאמרו שהפרקים מעצבנים אז אמרתי שזה די מעצבן שהם לא אוהבים את הפרקים רק בגלל שאין אותם במקור.. גם אני לא הכי מתה על הפרקים של עכשיו אבל עדיין זה לא כזה גרוע ! וחלילה לא מתחילים פה להתווכח...חחחחח ואפחד לא נעלב..וגם לא פנניתי אלייך ספציפית פניתי אל כולם... וזה בסדר מצידך שאת בוחרת לצפות את הפרקים הבאים.העיקר שיהיה לך נוח! יאללה בלי ויכוים
ערב מקסים שהיה לך

white angels

New member
תראי..

אני נתתי צ'אנס לפרקים האלה,חשבתי שאולי בכל זאת הם יפים ואולי ישפרו משהו אבל די התאכזבתי.. לא ישר פסלתי את הפרקים האלה..אבל ראיתי שזה לא יזוז וכבר אין לי כ"כ זמן כמו קודם..ויש הצדקה לזה שמתלוננים על הפרקים האלה חח אז לא צריך להתעצבן..מותר לאנשים להביע את דעתם..הרי זה פורום לסדרה,איפה הם יביעו את זה?
וזהו..שכל אחד יתנהל לפי מה שהוא חושב ולא צריך להתעצבן משטויות
ערב טוב:]

למעלה