שאלה לכל משתתפי הפורום / דיון

Gooolan

New member
שאלה לכל משתתפי הפורום / דיון

אני אימנתי את ארסנל זה 4 שנים. כל שנה זכיתי בתואר מסויים (גביע הליגה , FA CUP , אליפות) בשנה האחרונה , למרות שזכיתי בשני הגביעים , התאכזבתי עד מאוד מכיוון שהובסתי ע"י בארסה ברבע גמר האלופות ופיספסתי את האליפות. בקיצור , פניתי לנוטינגהם פורסט , שפיטרו את המאמן שלהם , בבקשה לאמן שם. (ליגה ראשונה , לא פריימרשיפ). כאשר קיבלתי את ההודעה שהם רוצים להעסיק אותי , שיחררתי את כל שחקני ארסנל. כאשר הגעתי לפורסט , שזה יצא בדיוק בסוף העונה , שיחררתי סגל שלם , והבאתי את כל השחקנים החופשיים שלי מארסנל. ככה שזה יצא בסוף שפורסט היא בעצם תעתיק מוחלט של ארסנל , שפשטה אגב רגל , והביאה בעלים חדשים (פיצויים לכל שחקן). האם מה שעשיתי נחשב לרמאות??? אנא הגיבו!!! דרך אגב אני מפרק את כולם בליגה הראשונה ובדרך לעלות (קבוצה חזקה...)

ofer16

New member
לפי דעתי

כן. כאשר אתה מפרק קבוצה ולוקח את כל השחקנים שלה (עדיין לא הבנתי איך השחקנים של ארסנל הסכימו לבוא לפורסט...), בעולם שלי, זה נקרא רמאות... אם יש לך רגשות אשמה, אז זה לא נורא...

Psycho MC

New member
השחקנים עברו לשם...

כי הם היו על טרנספר חופשי, בלי חוזה אני חושב...

Psycho MC

New member
הייתי אומר ש...

כן, בהחלט! זה כמו בזמן המשחק לעשות Add Manager ולשחרר את כל החשקנים לקבוצה אחרת...

N a V e

New member
תשמע,

קשה לי להאמין שעשית כזה דבר מבחינת ההיגיון. איך ההנהלה של ארסנל הסכימה לשחרר שחקנים כמו תיירי הנרי?דניס ברקאמפ?פטריק ויירה?לא נראה לי שזה הגיוני.

Gooolan

New member
לא!

הייתי שם 4 שנים! בזמן ה-4 שנים הללו השקעתי בקבוצה! כל הסגל של ארסנל השתנה , ככה שהנרי וברגקאמפ כבר מזמן לא שם

tomash11

New member
זה רמאות, אם הבנתי נכון את השאלה

אני מבין שאתה שואל בעצם אם זה נחשב צ´יט, כמו להוסיף מנג´ר שישחרר לך שחקן שאתה מאד רוצה בחינם או כל "פרצה" כזו שיש במנג´ר, כי הרי, תיאורטית, עשית משהו שהוא הגיוני, השתמשת בסמכויות שלך כמנג´ר כדי לבצע פעולות מסוימות, בלי לנצל איזה "דלת אחורית" במשחק. למרות זאת, אני עדיין חושב שזו רמאות, כי גם אם הסגל השתנה או לא השתנה, במציאות, בחיים הנהלה לא היתה משחררת את כל הסגל של קבוצה, בלי קשר אם אתה מכבי ג´לג´וליה או ארסנל. למרות שזה חלק מהדברים ההגיוניים במנג´ר, היכולת הזו שלך לשחרר כל כך הרבה שחקנים, היא בחזקת "דלת אחורית" במנג´ר ושקולה בדיוק למצב בו היית מוסיף מנג´ר אחר לשחרור שחקן או מנצל את הבאג הזה שהיה ב99-98 שבו אתה יכול לקנות שחקן שהשאלת בכלום כסף אם הוא רק היה מסכים... ולמרות שעשית את זה, ככה שאין מה להתווכח על העובדה שזה אכן קרה, אני עדיין תוהה איך ההנהלה הרשתה לך לשחרר כל כך הרבה שחקנים?...אני אישית זוכר ששחררתי פעם שחקן שולי בשביל השיטה שלי אבל כנראה חשוב להנהלה (ב98-99, אז עוד לא סיפרו לך כל חודש את מי הם אוהבים...), וההנהלה פשוט רתחה מזעם בגלל זה. כשנתתי קנס לכמה שחקנים במקביל ב00-01, כמעט פיטרו אותי, אז אני לא מבין איך נתנו לך לשחרר כל כך הרבה שחקנים בלי שום תגובה שתמנע את זה, ושוב, עצם זה שנתנו לך, זה מבחינתי לפחות באג במשחק, כי שום הנהלה בשום קבוצה לא היתה עושה כזה דבר (עובדה שהם שילמו ים פיצויים ופשטו רגל, אין פה מה להבין בספורט, כל מנהל זוטר היה קולט פה את הבעיתיות ומונע ממך מהלך כזה).

ofer16

New member
יש באג במשחק

שכשאתה משחרר את כל שחקני הסגל ואז מיד מתפטר או פורש, כל השחקנים משתחררים וההנהלה לא יכולה למנוע אף שיחרור.

אורD

New member
בלי קשר לרמאות או לא..

מומלץ לשחק במנג´ר כמשחק מציאותי, ולהתנהג אליו בהתאם. אתה לא באמת חושב שהמנג´ר של ארסנל ישחרר את השחקנים... כשלא משחקים כמו במציאות, מאבדים את כל הכיף והמתח שבמשחק. זוהי לפחות דעתי...

Psycho MC

New member
אז זהו שאורD צודק!!!

צריך לשחק בלי רמאות, ככה זה כל הכיף! אם תתחיל להפסיד ותיקח מקום 10 נגיד עם קבוצה גדולה כמו מנצ´סטר אז יפטרו אותך ותעבור לקבוצה אחרת ויהיה כיף!!! סתם...

Gooolan

New member
תודה על

תודה על כל התגובות. אבל למרות רגשי האשמה שדיי הציקו לי , מה שעשיתי הוא דיי מציאותי. הרבה מאוד מאמנים במציאות עוברים יחד עם שחקנים שהם גילו לקבוצות אחרות , מה גם שרובם הם שחקנים צעירים שאני גיליתי והפכו לכוכבים. בסופו של דבר ארסנל הביאו מאמן חדש , והבעלים הם בעלים חדשים. הם קנו קרוב ל-30 שחקנים בגלל שהקבוצה התרוקנה. אשמח אם עוד אנשים ישתתפו בדיון הזה!

ליטן א

New member
אני דווקא אגיד שזו לא רמאות...

ואני אתן את הדוגמא הכי פשוטה ומוכרת שיש: ג´ובאני רוסו בב"ש/הפועל חיפה/בית"ר. אלי גוטמן עבר מקבוצה לקבוצה, ובכל מקום רוסו עבר ביחד איתו.

Gooolan

New member
זאת בדיוק הנקודה!!!!!!!

זה בדיוק מה שאני מנסה להסביר!!!! "ADD MANAGER" זה סתם רמאות , אבל מה שאני עשיתי , חוקי לגמריי , מכל המובנים!!!

Psycho MC

New member
יש מאמנים כאלה אבל...

הם נשארים עם שחקן או שניים כשעוברים לקבוצה אחרת... אבל אתה העברת את כל הסגל... זה לא יכול להיות מבחינה הגיונית... אני אומר שזו רמאות ועצלנות/חוסר רצון לבנות קבוצה מחדש מ"חלשים", ובמקום זה אתה מעביר את כל ה"טובים" שהבאת תוך 4 שנים לארסנל, בלי להעליב, אבל זאת רמאות!!!

tomash11

New member
זו דוקא כן רמאות, מדובר על כל הסגל

ולא על שחקן אחד או שניים. קודם כל, לשחרר שחקן כדי שהוא יהיה לך חופשי להחתמה בקבוצה הבאה, אני לא בטוח שזה תקין בכלל...במציאות אני לא חושב שההנהלה תתן לך לשחרר את הכוכב הכי גדול חינם, ועוד כשהם יודעים שאתה הולך לעזוב לקבוצה אחרת. זה דבר אחד. דבר שני, מקובל ששחקן עובר עם מאמן, זה די ברור. גם אני במנג´ר לפעמים מאד אוהב שחקן מסוים מהקבוצה הקודמת ואני מביא אותו אלי. אבל גם במציאות, וגם במנג´ר, אתה מביא אותו רק אחרי שעברת קבוצה...ע"י זה שאתה דואג שהקבוצה החדשה תקנה אותו ולא מקמבן לך העברה חינמית מראש ע"י השחרור שלו כבר בקבוצה הראשונה...(בדיוק כמו במקרה של רוסו, בית"ר שלמה עליו המון כסף, גוטמן לא שחרר אותו בחיפה ואז החתים אותו בחינם בבית"ר...). ודבר שלישי והכי חשוב, לא מדובר פה במקרה זה או אחר על שחקן מסוים או אפילו על שניים שלושה שחקנים. על זה עוד אפשר להתווכח. מדובר פה על שחרור סגל שלם!! מעל 30 שחקנים!! זה נראה למישהו פה הגיוני?... ברור שזה צ´יט ובחיים זה לא היה עובד בשום קבוצה.

Gooolan

New member
חבר´ה!

למה להסיק מסקנות??? המספר המדוייק של הסגל שהיה בארסנל: 35 מספר השחקנים שנקנו ע"י קבוצות אחרות והיו בדרך להעברה כשייפתח מועד ההעברות:4 מספר שחקנים שפשוט נגמר להם החוזה:8 מספר השחקנים שאני שיחררתי כדיי להעביר לפורסט:23 אז לא להמציא מספרים. ודבר שני , אני מבין בכדורגל , ויודע שאין כזה דבר במציאות , ואוי ואבוי אם יהיה , אבל , מכיוון ש-23 השחקנים האלה היו תגליות שלי , מתחת לגיל 25 , להוציא את ויירה וטוראם , אני בסך הכל עוזר להם להישאר בבמה המרכזית , מכיוון שאני מאמן טוב ותוך שלוש שנים , אצליח לקחת את האלופות עם פורסט. עוד פעם , תודה על התגובות , ואשמח לשמוע עוד.

tomash11

New member
עדיין אחי עדיין....../images/Emo13.gif

LOL אל תעלב איש...הרגת אותי..:) שחררת 23 שחקנים אחי! זה ימבה!! עוזר להם להשאר בבמה המרכזית הא?...מחתים אותם מחדש בפורסט...:)) ב"מקרה" הבמה המרכזית זה אצלך הא..?:)) רק אמרתי שזה ככה..."לעקם" קצת את המשחק. אם אתה נהנה מזה תהנה אחי, מי אני שאגיד לך שלא. אני אישית לא הייתי עושה דבר כזה ולאו דוקא בגלל ההגיון או משהו כזה (מי כמוני היה שודד שחקנים טובים ולא מוערכים מקבוצות גדולות אחרי שהיו מסכימים לבוא אלי בהשאלה...הייתי רובין הוד של הקבוצות הקטנות:))). אבל ברצינות, למה שלא תתחיל מהתחלה?...זה בעיני יותר מאתגר. תאר לך שאתה בונה במשך 10 שנים קבוצה אגדית, כזו עם סגל מושלם, שאף אחד לא יכול עליה...ואז!!! ואז אתה עוזב והולך לקבוצה מעפנה, וצריך עכשיו לבנות סגל שיתמודד מול הסגל הקודם שלך... תחשוב, הרי את הסגל הקודם שלך, אף אחד לא ניצח! אתה מתמודד פה בערך נגד עצמך... ואם אתה היית המנג´ר הכי טוב במשחק, אז זה בעצם היריבות הכי קשה שאתה יכול למצוא- אתה נגד הסגל המושלם שלך. :)

למעלה