הווווווו.......
קודם כל-לוני עושה מלאאאאא שטויות ופרשות ועוד הרבה דברים שאתה לא יודע עליהם...וחבל סתם להיכנס לזה עכשיו... ודבר שני-אנחנו באים למשחקים כל הזמן!נתחיל מזה שכל שנה אנחנו מוכרים הכי הרבה מנויים,וכשאנחנו במצב רע-אז באים פחות,כמו בכל קבוצה בארץ. ברור שיש אצלנו אוהדי הצלחות,כמו שיש בכל קבוצה בארץ כי זאת המנטליות פה. אבל אנחנו לא מפסיקים לעודד כל משחק,ותמיד יש את הגוש שמעודד בכל מצב ואם ראית את המשחק נגד ראשון אז אני מניח ששמעת עידוד שהרעיד את בלומפילד,למרות שהיה משחק חלש. ושתיים וחצי שירים? מכבי-כישפת אותי ובגללך אני יוצא מדעתי כי בשבילך כל החיים אני אמשיך את השירה ביציעים גם שיבוא מלאך המוות אני אלבש כחול צהוב כי אני רוצה ללכככככככככת בצבע שנשבעתי לאהוב להורדת השיר לחץ כאן ! החיים זה בשבילך-ע´פ דאלה קמפיון אתן הכל למענך כי החיים זה בשבילך אוהב אותך בכל ליבי מכור אליך מכבי מכבי אולה אולה מכבי אולה אולה מכבי אולה אולה מכבי אולה אולה עזה כמוות אהבה מוכן למות למענה בשבילכם הצהובים מוות על החיים אני מודה לאלוהים שהוא שונא ת´אדומים תמיד לובש צהוב כחול למכבי אתן הכול אחרייך אני הולך מוכן למות למענך חושב עלייך כל היום....ומי שלא קופץ אדום!מי שלא קופץ אדווום מי שלא קופץ אדווום.... האהבה הזאת היא כמו חלום הלב נמצא איתך בכל מקום כי בלעדייך אני לא יכול אצלי בדם זורם צהוב כחול אני אוהב אותך בכל ליבי,אני מכור אליייייך מכבי אוווו הווווו אווו הווו אווו הווו מכבי לא תתחיל להילחם,אם לא נשמע את הכפיים שלכם אוווו הוווו אווו הווווו ועוד לא מעט שירים עם עוד הרבה מילים,ושירים נוספים שהם רק מנגינות ואנחנו לא מוסיפים מילים.... עזוב,בקטע של איכויות קהל-ואני מדבר רק על איכות ולא על כמות-אין ממש תחרות,למרות שזה יפה ושאתם מביאים לפחות דברים ומכניסים דברים חדשים ליציעים.