שאלה לכפר סבאים שביניכם

שאלה לכפר סבאים שביניכם

אז ככה: יש משחק של מכבי תל אביב ביום ראשון נגד כפר סבא,בכפר סבא. עכשיו,מה המרחק בערך מת"א לכפר סבא? ואם אני לוקח אוטובוס מת"א ב17:10 בערך,תוך כמה זמן אני מגיע לאיצטדיון? והאם האיצטדיון קרוב לאיזושהי תחנה ככה שאני לא אצטרך להסתבך עם אוטובוסים וכו´.... אודה לכם מאוד מאוד עם תענו לי

דן מלך

New member
לאוהד מכבי...

אתה יכול לקחת אוטובוס של אגד קו 567 מהתחנה המרכזית החדשה... או מעזריאלי... יש אוטובוס כול 20 דקות! האוטובוס מגיע בין 30 דקות כשאין תנועה לבין שעה כשיש תנועה... או שאתה יכול לקחת קו 49 של "דן" מדיזינגוף ואז האוטובוס מגיע לכפ"ס גם משהו כמו 45 דקות בערך... ולגבי האצטדיון... אתה יורד בתחנה של הקניון(מול הרחבה)ולוקח קו 2 לאיצטדיון.. אבל האמת, אין לך מה לביא אנחנו מנצחים בכל מקרה, אז חבל לך על הזמן! אברג´יל ומזרחי מפרפרים אותכם... יאללה כפ"ס!

תגובה

קו 2-כמה זמן זה עד לאיצטדיון? ואחי על מה אתה מדבר?מזרחי?אברג´יל?מי?לא מכיר.... לא רוצה להשתחצן כי זה מביא לי מזל רע,אבל-כפר סבא!?!?!? לא משנה אחי תודה בכל מקרה....

ועוד דבר...

אבל ליבך,מזמן אינו יודע אהבה של בן אדם אחד אם תנסי לחשוב עלי לרגע כשאת עומדת מול קהל לבד אייל אייל שן אייל אייל שן עולה עולה עולה עולה עולה עולה אייל אייל שן אייל אייל שן עולה עולה עולה עולה עולה עולה עוד הלילה..... תשירו לו את זה שחקן מלךךךךךך! ותענו לי על השאלה בתגובה הקודמת שלי...

דן מלך

New member
גימי-

אנחנו כבר שרים לאיל שן את זה... למרות שלא מגיע לו שישירו לו! פשוט חרא של שחקן... ותאמין לי ההגנה הכבדה שלכם תסבול ביום ראשון!!! וקו 2 מגיע תוך 15 דקות לאיצטדיון! -אלון יפת שרק לפנדל, הוא שרק ללא סיבה, סרטן בראש יהיה לו אלון יפת בן ..., כל הליגה על הזין של הפועל כפר-סבא, אז כולם למחוא כפיים יאללה הפועל מ-ל-ח-מ-ה!!!

אחי....

אייל שן מלללללךךךךך! אולי אצלכם הוא לא טוב אבל אצלנו הוא הי אחלה.... וכשאני חושב על זה: למה שמישהו ישחק טוב בכפר סבא :)?סתם אחי בצחוק...האמת לא דווקא:) ואתה מנסה להרשים אותי בתמונות ושירים שלכם?תלמד קצת-למרות שיש לי הערכה כלפי הקהל שלכם,למרות שאתם קטנים אתם איכותיים ורואים אבוקות וכל מיני...אבל בוא תלמד איכויות: אצעד איתך,לכל מקום נצבע צהוב ת´גיהנום אוהב אותך לעולמים אני נשבע לך אמונים מכבי את כל החיים עד המוות מכבי אתן לך את כל ליבי תשחקו תמיד תמיד עם מלחמה כי אין תנאים לאהבה נעודד לנשמה ולא בשביל הניצחון לא יעזור לאף אחד את בליבי מקום ראשון על ליבי חרוט הסמל מעל הכול אני חייל בצבא הצהוב כחול באהבה אני אשא את דגלך בגאווה אני אומר את שמך את מכבי אוהב אוהב אותך תמיד מכל הלב והנה קצת תמונות בשבילך: http://www.maccabita.co.il/sitectr.asp?category=gallery3/gallery http://www.ultras.co.il/viewgame.asp?id=40

דן מלך

New member
חבר,

קודם כל... אם איל שן כל כך טוב אז אני לא רואה שום סיבה שמכבי תזרוק אותו כמו שהיא זרקה אותו! סתם ילד לא כישרוני שחושב את עצמו כוכב.. ואני לא מנסה להרשים אותך עם השירים שלנו... אבל ההבדל בין הקהל הירוק(של כפ"ס) לבין הקהל של מכבי זה שאתם קהל של הצלחות... תראה אותנו,בתחילת העונה היינו בשפל המדרגה והיינו היורדת הבטוחה! ועדיין היינו באים למשחקים והינו מעודדים! ואתם מנגד לא מנצחים משחק אחד וכבר עושים מהומות ומקללים ולא באים למשחקים... תראו איזה יו"ר יש לכם... הוא נותן את הכל בשביל הקבוצה... ותראה אותנו... טביב האפס הזה הולך וגומר לנו את הקבוצה! אז על מה אתה מדבר? זה שיש לכם שתיין וחצי שירים לא עושה אותכם קהל טוב! דרך אגב,גם לנו יש תמונות עם אבוקות וכל זה... הכל נמצא באתר של כפ"ס www.hapoel-kfs.co.il

הווווווו.......

קודם כל-לוני עושה מלאאאאא שטויות ופרשות ועוד הרבה דברים שאתה לא יודע עליהם...וחבל סתם להיכנס לזה עכשיו... ודבר שני-אנחנו באים למשחקים כל הזמן!נתחיל מזה שכל שנה אנחנו מוכרים הכי הרבה מנויים,וכשאנחנו במצב רע-אז באים פחות,כמו בכל קבוצה בארץ. ברור שיש אצלנו אוהדי הצלחות,כמו שיש בכל קבוצה בארץ כי זאת המנטליות פה. אבל אנחנו לא מפסיקים לעודד כל משחק,ותמיד יש את הגוש שמעודד בכל מצב ואם ראית את המשחק נגד ראשון אז אני מניח ששמעת עידוד שהרעיד את בלומפילד,למרות שהיה משחק חלש. ושתיים וחצי שירים? מכבי-כישפת אותי ובגללך אני יוצא מדעתי כי בשבילך כל החיים אני אמשיך את השירה ביציעים גם שיבוא מלאך המוות אני אלבש כחול צהוב כי אני רוצה ללכככככככככת בצבע שנשבעתי לאהוב להורדת השיר לחץ כאן ! החיים זה בשבילך-ע´פ דאלה קמפיון אתן הכל למענך כי החיים זה בשבילך אוהב אותך בכל ליבי מכור אליך מכבי מכבי אולה אולה מכבי אולה אולה מכבי אולה אולה מכבי אולה אולה עזה כמוות אהבה מוכן למות למענה בשבילכם הצהובים מוות על החיים אני מודה לאלוהים שהוא שונא ת´אדומים תמיד לובש צהוב כחול למכבי אתן הכול אחרייך אני הולך מוכן למות למענך חושב עלייך כל היום....ומי שלא קופץ אדום!מי שלא קופץ אדווום מי שלא קופץ אדווום.... האהבה הזאת היא כמו חלום הלב נמצא איתך בכל מקום כי בלעדייך אני לא יכול אצלי בדם זורם צהוב כחול אני אוהב אותך בכל ליבי,אני מכור אליייייך מכבי אוווו הווווו אווו הווו אווו הווו מכבי לא תתחיל להילחם,אם לא נשמע את הכפיים שלכם אוווו הוווו אווו הווווו ועוד לא מעט שירים עם עוד הרבה מילים,ושירים נוספים שהם רק מנגינות ואנחנו לא מוסיפים מילים.... עזוב,בקטע של איכויות קהל-ואני מדבר רק על איכות ולא על כמות-אין ממש תחרות,למרות שזה יפה ושאתם מביאים לפחות דברים ומכניסים דברים חדשים ליציעים.

אממ....

מותק כפר סבא תנצח!!! אין על מה להיתווכח!!

שיהיה לה בכיף....

אני לא אומר שאנחנו ננצח,לא אומר שנפסיד...נראה מה יהיה יום אחרי כבר,לא צריך להשתחצן... ודרך אגב:עלתה כתבה של אוהד משלכם באתר www.ultras.co.il...אמר שם דברים יפים

למעלה