שאלה ללאונרדו

victorian55

New member
שאלה ללאונרדו ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

היי לאונרדו, אני ויקי בת כרמלה 29.3.1968 רציתי לשאול לגבי עבודה בהוראה. לפני כשבוע פספסתי עבודה בעיר מגוריי בגלל שמנהלת ביה"ס לא אהבה שאמרתי לה שאני מעוניינת להתרשם מבתי ספר נוספים.[ממש חבל...) האם את רואה הצעות עבודה נוספות כמורה בבי"ס בקרוב? כל בתי הספר שפניתי אליהם ושלחתי קורות חיים מסרו לי שכרגע אין עבודה. אודה להתייחסותך.

המנהלת הרגישה

ובצדק..שאת בכלל "לא -מתה" לעשות הסבה להוראה..ושיש לך יותר מידי לבטים תמצאי עבודה בתנאי שתבואי ממקום החלטי...קודם תחליטי שזו בחירתך ואז תבקשי שיבחרו בך כמורה... לא לחפש עבודה באמצעות שליחת ק"ח..לשאול מורים..מפקחים..לגשת עם ק"ח ביד ולקבוע שיחה עם מנהלי בתי הספר...

victorian55

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif לאונרדו יקרה ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

כבר הייתי אצל 3 מפקחות. התשובה היא שכרגע אין עבודה ושאפנה למנהלות כי הן מחליטות. מנהלות בית הספר לא מוכנות לקבוע פגישה כרגע. הן ביקשו שאשלח קורות חיים והן אלה שיחליטו על מועד הפגישה. ניסיתי לגשת ואף מנהלת לא הסכימה להתנהל בשיטה הזו. לכן שלחתי להרבה בתי ספר ואני מחכה לשינויים והתפתחויות. האם יהיו הצעות עד אוגוסט הקרוב לדעתך?

ויקי שלום

אם היית שואלת מישהו שממש יודע מה קורה במערכת החינוך ולא אישה שנותנת תשובות מתוך האינטואציה שלה בלי קשר למציאות, היו אומרים לך, שלמצוא עבודה בבית ספר במהלך חודש יולי זה בעיה, שכמו שאת בטח יודעת, בבתי ספר מסודרים, כבר יש מערכת סגורה לשנה הבאה וגם באלו שאין, יש מכסת שעות סגורה לסגל המורים הקיים, לעיתים נדירות מתפנה מקום לפני סוף החופש (בגלל מחלה או חופשת לידה של מישהו מהצוות) וגם אז מדובר בעבודה זמנית, הזמן הנכון לשלוח קורות חיים ולדבר עם מנהלים הוא בחודשים פברואר, מרץ, אפריל, אז מתחילה עבודה ההכנה לשנה הבאה. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה, אבל התשובות יהיו במציאות ולא מאנשים ששומעים קולות בראש וקוראים להם מלאכים.

נראה לי - לקראת סוף הקיץ תסגר הצעה

לשנה הבאה.. המשיכי לחפש וגם חיזרי למקומות שהיית בהם ותאמרי שאת עדיין מחפשת....ושאפ יתפנה מקום..תשדרי רצון (הרבה פעמים בשבועיים שלפני פתיחת שנה דברים משתנים...) (ואני לא דוברת קירילית..הקשקוש חמעלה זה טעות..)

על סמך מה את אומרת את זה בדיוק?

ניסיונו הרב של ג'ון לנון במערכת החינוך הישראלית? ניסיונך שלך? בית הספר שיש בו שינויים במערכת עד כדי העסקת מורה חדשה לגמרי במשרה מלאה או חלקית שבועיים לפני תחילת שנת הלימודים הוא בית ספר שמתנהל רע מאוד ולא כדאי לעבוד בו. אולי במקום לטעת תקוות שווא תגידי שאין לך מושג? ויקי, אולי כדאי למצוא עבודה זמנית עד תחילת השנה הבאה ולשלוח שוב קורות חיים בסביבות חודש ינואר או פברואר במקום לחכות לנסים שיגיעו מהרה"ג המקובל ג'ון ווינסטון לנון ואהבתו הדימיונית לשעבר?

צודקת

מה המחתרת מפריע לכם עם תשובות הגיוניות, הרבה יותר פשוט לחשוב שבדרך קסם, רוחו של ג'ון לנון זצוק"ל, זכותו תגן עלינו, תמצא עבודה למובטל, מזור לחולה וזוגיות לבודד. המלאכים שמדברים עם המחתרת, מתעקשים, שיקשה על ויקי למצוא עבודה בחודשי הקיץ וכדאי להקדיש את הזמן למציאת פרנסה אפשרית אמיתית מאשר לחכות לקסמים של כוכבי רוק מתים.

ma machteret' mi machteret???

כולה הגיון של עידן הפחד, מי שמסרב ללמוד את ההגיוןהחדש זה של עידן האור מהר מאוד ימצא עצמו מאחור ואגב ג'ון הוא חלק מישות איתה אני מתקשרת.. ויש חלקים נוספים לאותה ישות.. כמו ש'המחתרת' (שנוהגת לדבר על עצמה בגוף שלישי..ח..) דווקא יודעת, חלקים נוספים שחלקם בחיים.. וכן יש לי הוכחות מוחצות לכך שאני מי שאני טוענת להיות.. ולא כאן אחשוף את אותן הוכחות..אז תרד מקו ההתקפה המחתרתי שלך!

עידן הפחד? זה סרט המשך לעידן הקרח?

המחתרת תשמח להעלם מהפורום ולהשאיר ליישות האור מלאת הנשמות שאת משוחחת איתם על תה של אחר צהריים להשיא עצות של פרנסה וחיים ומות לאנשים שמשום מה נדמה להם שיוכלו למצוא כך נחמה ומזור, מייד אחרי שתגייסי ישויות אלו להגיד לך מהיכן המחתרת כותבת, או מי הוא זה המקליד בשמה ברגעים אלה ממש, לא צריך להיות בעיה גדולה בשביל מי שיודע אם אדם ימצא עבודה, זיווג נכון, או יחלים, רק מקום ושם, זה הכל והמחתרת לא חוזרת.

וגם אם יש לי את

השערותי שלי אין בכוונתי לחשוף עצמי בעוד אתה נותר אלמוני ותחת שמות בדויים כהרגלך כן ...זה באמת מושך לפעמים לכיוונים מאוד ארציים וחשוכים מפחד..אם לכך כוונתך אדון המחתרת בגוף שלישי יחיד..

אגב, גברת לאונרדו

המחתרת לא מבקשת שאת תזדהי, קריאה מדוקדקת בהודעת המחתרת, תגלה, שהמחרת מבקשת מישויות האור הרבות שאת בקשר איתן לזהות את המחרת, שם ומקום, זה הכל.

גברת מחטרת הפיטמה,

זו עדיין פרובוקציה..לתבוע ממני יחס של הוכחה באמצעות תקשור לא ממש משנה לי לשכנע אחרים, מי שספק בליבו
(ועוד אחרי כ"כ הרבה זמן במחטרת) אההם...זב"שו

המחתרת אינה דורשת דבר

בוודאי שלא ליחס משרלטנים, מוזר לי שמי שמסוגלת לתת עצה בריאותית מהותית לאם לילד בן חמש שחווה לפי המעט שנכתב עליו תהליך ריגשי עמוק וקשה שראוי לבדוק אותו לעומק עם אנשי מקצוע, אינה מסוגלת לנפק פרט טרווילי ופשוט כמו שם ומקום. אגב, למחתרת אין ספק, שאין לך או לשאר המתקשרים/מתקשרות, יכולת להגיד משהו שהוא מעבר לאינטואיציה בסיסית ממש ומספר ניחושים בלתי מחושבים על סמך ניסיון חיים מוגבל ומטורלל, כל רצונה הוא להראות למי שמתוך מצוקה מבקש את עצמתם במקום עצת מומחים, שכך הדבר. ושוב, שם ומקום והמחתרת נעלמת כלעומת שבאה.

למעלה