שאלה ללוחמים...

חמורשמח

New member
שאלה ללוחמים...

הי ושלום לכולם, יש לי שאלה מעניינת.... אם וכאשר תמותו תגלו שאתם מסוגלים להמשיך ולקיים את המודועות שלכם בעולם הזה, אבל אז תגלו שאם לא תתלבשו על מודעות של אנשים חיים ותשאבו אותה כדי להמשיך ולקיים את המודעות שלכם האם תעדיפו להניח למודעות שלכם להתפוגג או תסכימו לחיות כערפדי מודעות - בדיוק כמו הטפיל, ולשתול מחשבות בראשי אנשים כדי לקיים את המודעות העצמית שלכם ? האו...

o fri

New member
תשובה

אני מקווה שאם וכאשר הגוף שלי ימות ועדיין אצליח לשמור על התודעה שלי מאוחדת ורציפה (כלומר לזכור את עצמי) זה יהיה בין השאר בזכות העובדה שאהיה קשובה וצייתנית לחוקי החיים. להתלבש על מודעות וגוף של חיים אחרים בלי הסכמה (ולא אנסה כאן לפרט לגביי הסכמה של מי)- זה נגד החוק. אני מקווה ומאמינה שאם דבר כזה (-למות בלי למות-) אפשרי עבורי זה רק בגלל שאגיע לרמה גבוהה מאוד של הוויה.

חמורשמח

New member
אבל ...

עם כול הכבוד (ויש כבוד...) כתבת את האני מאמין שלך... אבל אם תגיעי למצב שתארתי למעלה, מה תעדיפי לעשות ?

נ ו ל י ה

New member
אם אתה שואל אותי? אני......

אניח הייתי מחפש אותך, ומשתלט על ההויה שלך, על מנת שפסיק לשאול שאלות כאלה.

o fri

New member
לא

באמת יכולה לדעת. רוצה לחשוב שהייתי בוחרת להתפזר

chooselife

New member
חוק<?

do as thou wish?

חמורשמח

New member
מה שהתכוונתי...

האם אתם מוכנים לוותר על האנושיות שלכם כדי להיות מסוגלים להמשיך ולקיים את עצמיכם לאחר המוות, או שפשוט שכאשר יגיע מצב כזה, לא יהיה לנו ברירה ונאלץ לפעול בניגוד לאמונות שלנו... בכל זאת אתם מתקראים לוחמים, מנסים ללמוד להתגבר על התפיסות שלכם ולשכלל את עצמכם כדי להצליח ולקיים את המודעות שלכם מעבר לסיפור הזה...

חמורשמח

New member
כשאמרתי

להתגבר על האמונות שלנו התכוונתי לדרך האנושית בה אנו מקבלים את עצמנו ואת התפיסות שלנו לגבי טוב ורע ואל האמונות שלנו באנושיות שלנו.... מה יקרה אם האנושות שלנו לא תתאים לנו בהמשך, האם נזנוח אותה כדי לאפשר לעצמנו להמשיך להתקיים ולהתפתח ? האם אנו מוכנים לבצע צעד כזה ?

נ ו ל י ה

New member
כן,כן,הבנתי, רק מה, יש לי כמה הערות

האם הדרך שבה אנו מקבלים את עצמנו היא אנושית? האם התפיסות שלנו לגבי טוב ורע הן נכונות? האם יש לנו אמונה באנושיות שלנו? אם קראת את הספרים של קרלוס, אז ברור לך שלוחמים הם על אנושיים, והתפיסות שלהם לגבי טוב ורע, הן שונות משל האדם הרגיל. דון חואן אומר: האדם הגיע לשיא ההתפתחות שלו מבחינה אבולוציונית, האפשרות היחידה שנותרה לאדם להתפתח היא דרך המודעות. ועכשיו בקשר לשאלתך: אני מוכן לזנוח ברגע זה את מצבי האנושי, המצב האנושי של האנושות הוא לא מזהיר במיוחד (אם כי יש כמה בעולם שנולדו עם כפית של זהב בפה) ואני בטוח שיש עוד רבים כמוני.

מה שאתה שואל

מזכיר מאד את מצבו האנרגטי של "הדייר". והוא בוחר להחליף מתנות עם האנשים שלמודעות שלהם הוא זקוק. הייתי רוצה להאמין שאם הייתי חייבת, הייתי בוחרת כמוהו. תודה על תשומת לבך? אחת בדרך

חמורשמח

New member
את לא צריכה את תשומת ליבי

את יכולה להסתדר גם בלי אישורים מאנשים אחרים... פשוט Go for it! האו.

זה לא מה זה, זה מי זה.

הדייר ידוע גם בתור "הממרה את המוות". קרלוס פוגש אותו בפרקים האחרונים של "אמנות החלימה" אם אני לא טועה, והוא מוזכר גם בעוד כמה מקומות. זה אחד המכשפים הקדומים שהצליח לתמרן את נקודת המאסף שלו למצב כזה שהוא לא ימות, אבל זה דורש ממנו לקבל אנרגיה של מודעות מהנהוולים של השושלת של דון חואן (סיפור ארוך). בכולופן הם (הנווהל הראשון שהסכים וכל הנהוולים אחריו) עשו מן "עסקה" שבה תמורת אנרגיית המודעות הדייר מלמד את הנהוולים מיקומים מיוחדים של נקודת המאסף, כמו למשל המיקום שאיפשר לנהוול חוליאן להפוך מצעיר לזקן ועוד כל מיני תעלולים. תודה על תשומת לבך אחת בדרך

למעלה