שאלה ללקלקניות היקרות

שאלה ללקלקניות היקרות

מישהי מכירה או יכולה להמליץ על חנויות לקים בסן פרנסיסקו? אחות של חברה נוסעת לשם ואנחנו רוצות להפגיז אותה בווישליסט מפואר.

Ultra marine

New member
ומה תשלחי אותה לקנות?

......

Are you trying to provoke me?../images/Emo9.gif

האמת - עוד לא חשבתי על זה לעומק. אני כרגע יותר בשאלת האיפה. המה כבר יבוא בהמשך...

Ultra marine

New member
משהו כזה.. ../images/Emo3.gif

אני חושבת שיהיה מגניב ללכת על משהו שאין כמו סינפול או נובר וכאלה. לקים שאנחנו לא ממש יכולים להשיג כאן. אולי לחפש לקים של ספורה OPI כאלה.

ניובר דווקא אפשר להשיג באיביי

סינפול פחות... וכן, צודקת לגמרי. יכול להיות מגניב

Ultra marine

New member
האמת שרק לאחרונה גיליתי שיש אופציה

להזמין את נובר.. אני לא יודעת כמה זמין קולקציות חדשות וכאלה. בטח יש עוד חברות שקשה להשיג.. בעקרון אם יש לך כתובת לשלוח אליה שם ושהם יאספו אז אולי אפשר nfu.ho כי בארץ זה 55 ש"ח + מע"מ..

פנרה

New member
קחי בחשבון

שבסאליס לא תמיד יש את הקולקציות העדכניות ביותר. בנוסף אין שם אסי ואופיאי (לפחות בסאליס שלי....) בכל אופן נסי גם את רשת וֹULTA אם יש אחד באיזור. זוהי חנות ממש גדולה ושם ניתן למצוא ממש הכל כולל קולקציות עדכניות. בהצלחה!

תודה! יבדק לאלתר

ואני עדיין מחכה ללקים של קליירס שלך - ברגע שתהיי מוכנה תעדכני!

תולי01

New member
אז ככה

בכל מקום שם אפשר למצוא וולגרינס, CVS, וולמארט וכו' ושם אפשר להשיג רבלון, סאלי הנסן, סינפול, לוריאל, ווט אנד ווילד ועוד. ברציף הדייגים אפשר למצוא חנות של דל סול עם הלקים שמחליפים צבעים בשמש - הם לא הכי זולים, בערך 9 דולר ללק אם אני זוכרת נכון, אבל מגניבים (הכי יפים זה אלה עם הנצנצים, תגידי לי אם תרצי שמות אני אסתכל במגירות). בסאלי את יכולה למצוא צ'יינה גלייז, אורלי, פינגר פיינטס - לא תמיד המבחר כזה גדול כמו שמצפים. מה שכן, קחי בחשבון שזה ממש לא באזור תיירותי, זה נמצא באיזה אזור תעשיה ואנחנו אז נסענו לשם עם הרכב במיוחד. יש את ספורה כמובן, לא נראה לי שאני צריכה להרחיב...קחי בחשבון שגם שם לא זול, משהו כמו 8 דולר ללק. באולטה מצאתי הכל - OPI, Essie, צ'יינה גלייז, סאלי הנסן, אולטה וכו'. עשיתי שם קניה ענקית, אבל זה היה בסניף בל.א - כדאי לך לבדוק איפה יש סניף בס.פ. יש גם את החנויות של קלייר'ס ואייסינג, ששם אפשר להשיג את הלקים שלהם. לא נחשבים ללקים הכי משובחים, אבל כיפיים. בעיניי אייסינג טובים יותר מקלייר'ס מבחינת הפורמולה. אני חושבת שזה די ממצה, אם אני אזכר בעוד משהו אני ארשום לך

Marble Arch

New member
לצערי לא ../images/Emo10.gif

נעלמתי אמנם לתוך העבודה אבל ממש ליד הבית..........

muesli

New member
העיקר

שאת בריאה ושלמה, ושהכל בסדר, שה
זורחת בחוץ וה
ים מצייצות (טוב, עדיף שה
תזרח טיפה פחות עם החום סיוט הזה שיש עכשיו, אבל שששש אל תגלי לאף אחד
)

למעלה