שאלה למאבטחים

בומלי

New member
שאלה למאבטחים

בעיקר מאבטחים בכניסה למסעדות וקניונים: אני לא מאבטח, אבל די ברור לי שהרבה מסעדות עושות קופה על חשבון הסעיף של אבטחה, תכלס על חשבונכם. בדרך כלל אני מבקש שיבטלו לי את החיוב הזה, והרבה פעמים חשבתי לתת לכם ביד את הסכום במקום לגרום לבעל המסעדה להיות יותר עשיר. אבל לא עשיתי את זה כי לא ידעתי איך זה יתקבל... מה אתם אומרים ? הייתם רוצים שזה יהיה נהוג ככה ? (רק שחברות האבטחה לא יתחילו לנצל כמו שעושים במסעדות עם טיפים של מלצרים)

avi1976

New member
נשמע הרבה יותר טוב...

רק תיזהר שהמעסיקים לא ידעו על זה ואז המאבטח יחטוף... בכל מקרה תוכל לתרום את זה לאמי"ל - ארגון מאבטחי ישראל ואנחנו נדאג לעזור לעובדים בתחום האבטחה והשמירה.

joshh

New member
היי בומלי

כמו שאמרת אתה צודק, מאבטחים לא מקבלים כלום מזה. בנוגע לתת את הכמה שקלים האילו למאבטח אמממ.... לא יודע יש מאבטחים שיראו זאת כעלבון. למען האמת, אם תצא ותגיד למאבטח תודה, זה יעשה לו הרגשה הרבה יותר טובה. ובהחלט ניתן לתרום לאמי"ל כמו שאבי אמר. בנוגע לטיפים, אני עובד במקום שנהוג לתת טיפים (מלונאות), גם למאבטחים. תודה על ההתחשבות, joshua

בכל מקום יש נצלנים ../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

אפילו יש מנהלים של בתי ספר או מורות או גננות שמחפשות איך לנצל את המאבטחים כדיי שהם לא יצטרכו לעבוד קשה מידיי ! .

העירייה והמוקד משחקים עם השומרים !

את מחלקת הביטחון של העירייה לא מעניינים השומרים ! , כי אותם מעניין רק הביטחון של בתי הספר והתלמידים . את חברות האבטחה מעניינת רק הפרנסה שלהם כדיי שהם לא יפסידו " חס וחלילה ! " לקוח מרוצה לכן הם הופכים את השומרים למשרתים של הנהלת בתי הספר והגן , וככה השומרים הם כלי ביד היוצר בין הקב"טים של העירייה לבין החברה שבה הם עובדים ומועסקים ! .

יש חוסר תאום נוראי ו-משווע ../images/Emo70.gif../images/Emo31.gif|

בין כל המערכות הפועלות בתחום האבטחה ! . העירייה מחליטה בלי לתאם אף אחד ! . המנהלים של מוסדות החינוך מחליטים מה נוח להם ! . והחברה של האבטחה מחליטה מה שנוח לה מבחינה כספית !

למעלה