שאלה למאמנים לגבי בתי הספר לאימון

• פותח הנושא newR
  • פורסם בתאריך

newR

New member
שאלה למאמנים לגבי בתי הספר לאימון

שלום אני בשלב החיפוש וקבלת ההחלטות לגבי מקום הלימוד שלי כמאמנת, שמתי לב שיש לא מעט מאמנים שלמדו את הקורס הראשון במקום אחד ולאחר תקופה כלשהי החליטו ללמוד גם במקום אחר . שאלתי היא למה ? האם האסכולות כל כך שונות? וגם איזה רשמים יש למי שכבר מנוסה גם מקורס אחד אבל כמובן מי למד והכיר יותר מבתי ספר אחד. אני כרגע מתלבטת בין, coachme, coaching acadamy , emotion היתי במפגשים של השלושה ואשמח לשמוע את דעתכם וחוויותכם תודה

תרומה ועידוד

שלום לך נראה שאת אדם יסודי ומעמיק. אני מעריכה שבמהלך המפגשים מצאת אחד מבתי הספר מדבר אל ליבך במיוחד. הקשיבי ללבך! יש לו מה לומר לך. ו - נכון,יש מאמנים המחליטים ללמוד במקום נוסף. ההחלטה באה לא מתוך אכזבה אלא מתוך הרצון להעמיק, ללמוד פנים שונים של המקצוע, לפגוש גישות ואסכולות שונות ולהרחיב, כדי להגיע לייחוד האישי של האימון שלי יש להציע לעולם. כיוון שזה בהחלט מקובל וראוי, הרי שההחלטה על בית ספר נשארת פתוחה, גם לאחר שכבר בחרת - האופציה ללמוד במקום נוסף, תמיד קיימת. בהצלחה. ו - ברכות לקפיצה למים. הם מרעננים בכל מקרה.

tlingit

New member
דרכים רבות אל ../images/Emo23.gifו של אדם

ממש כמו שאין סגנון ספרותי אחד המדבר אל כולם, וכמו שפרוזה או שירה מדברות אל חלק מהאנשים ואל חלק לא ההבדלים בין שיטות האימון השונות משקפים, לדעתי, דרכים שונות להגיע אל אנשים שונים וזו גם הסיבה שכדאי ללמוד יותר משיטה אחת, כי אין דרך אחת שמדברת אל כולם.

למעלה