שאלה למבינות על סוגי תבניות לעוגה - מה מומלץ בבקשה:
היי, אני רוצה לקנות תבנית קפיצית לעוגה כזו שיש בה שוליים רחבים לאגירת נוזלים (באם יש נוזלים).
האם יש הבדל של איכות לאורך זמן/לא מתקלפת של התבניות הבאות או המלצה חמה במיוחד:
Patisse או Kaiser או של קרין גורן?
כלומר שלושתן מומלצות באותה המידה או שמא עדיף להימנע מאחת מהן וכדי שאולי זה יהיה יותר פיירי
אפשר לענות לי לפרטי (לא רוצה חלילה להשמיץ אחת מהן אבל חשוב לי לדעת באופן אישי כדי לא לקנות
אחת שאחרי כמה חודשים אצטרך להפרד ממנה לטובת הפח). תודה רבה ואפייה נעימה לכולן!
היי, אני רוצה לקנות תבנית קפיצית לעוגה כזו שיש בה שוליים רחבים לאגירת נוזלים (באם יש נוזלים).
האם יש הבדל של איכות לאורך זמן/לא מתקלפת של התבניות הבאות או המלצה חמה במיוחד:
Patisse או Kaiser או של קרין גורן?
כלומר שלושתן מומלצות באותה המידה או שמא עדיף להימנע מאחת מהן וכדי שאולי זה יהיה יותר פיירי
אפשר לענות לי לפרטי (לא רוצה חלילה להשמיץ אחת מהן אבל חשוב לי לדעת באופן אישי כדי לא לקנות
אחת שאחרי כמה חודשים אצטרך להפרד ממנה לטובת הפח). תודה רבה ואפייה נעימה לכולן!