שאלה למבינים-אופני מרין סטינסון

tsvika2003

New member
שאלה למבינים-אופני מרין סטינסון

יש לי שאלה ואשמח אם מי שמבין יענה לי במגה ספורט מוכרים את אופני marin stinson אופני הרים במחיר של 1300 ש"ח מדובר על אופניים מן הסתם למתחילים באופני הרים ואני אכן כזה בכל מקרה רציתי לשאול אם מדובר בבחירה טובה במחיר קצת יותר גבוה יש את אופני הארו בכ- 1450 וברור שיש גם ב- 1700, 200 ואין לזה סוף אז למי יש מושג על האופניים והאם אני אהנה מהם אשמח גם לטיפים נוספים למתחיל ועוד שאלה מישהו יכול להסביר לי על ההילוכים בכמה הילוכים אני באמת משתמש ואי ך זה עובד באמת

123RUSLAN

New member
SPICILIZED

האלן לפי מה שרשמתה האופנים דפקה טובים וגם החברה שלה תאמין לי לך בנתים זה יספיק אים אתה אומר שאתה רק מתחיל. גם לי יש אופני SPICILIZED ואם מצוינות בישבילי ונוחות המחיר של זה 3000 שקל ואני רק בן 18 התחלתי לירכב על אופנים מגיל 6. אז תישמע לי בנתים תישאר אים העופנים האילה

Superlighter

New member
אם כבר specialized ,ויותר מכך...

אני מסכים עם ידידי לגבי ההמלצה על ספשלייזד,אם כי יש פה סיכון לא קטן: אופניים בסכום כזה,ע"פ נסיוני האישי,תלויי ברמה ובהתקדמות שלך,עלולות שלא לספק אותך אחרי זמן קצר ולאלץ אותך לשדרג. כדאי להשקיע כמה שפחות באופניים ראשונות. דגמים שאני יכול להמליץ לך עליהם- לפני הספשלייזד - מרידה: תמורה מלאה למחיר,באמת! ואם נפלת על מוכר מתחשב,אולי תוכל לשדרג בקלות. כמו שאמרת- אין לזה סוף, וגם התחלה אין לזה,תמצא את עצמך בטווח בין הסוף להתחלה.

123RUSLAN

New member
SPECIALIZED

האלן תישמע יש לי כמה זוגות אופנים בינהם גם MERIDA ואילה גם אופנים נוחות אבל לא כמו SPECIALIZEDאילה באמת אופנים על רמה

Superlighter

New member
ספשלייזד

אני מחזיק 2 זוגות אופניים,אחד מהם הוא ההארד-רוק של ספשלייזד,בטווח של 1300-1500 ש"ח. אופניים באמת מדהימות למחיר,אבל שמעתי ביקורות טובות יותר על מרידה,הבדיקה הטובה ביותר היא רכיבת מבחן! לך תשגע את המוכר,תבחן בעצמך מה נוח לך. חשוב מאוד מאוד:מידת השילדה - יש מוכרים שיינסו לדחוף לך את מה שנישאר במלאי למרות שלא בדיוק יש התאמה למידה שאתה צריך. (זה קורה) הכי טוב,כמו שאתה קונה חולצה בקסטרו,תמדוד.

למעלה