שאלה למבינים בדבר

שאלה למבינים בדבר

אינני מרקידה אלא רוקדת מן המנין בעבר ערכתי בחגי המושב בו אני גרה הופעות מחול לחגים וארועים (כיום לא). אני מעונינת להשתתף בהשתלמויות של המרקידים האם זה אפשרי? ואם כן כיצד עושים זאת? האם זה חוג סגור הרמטי רק למרקידים?

לשוגי היחידה - תשובה

צהריים טובים לך. בעיקרון, ההשתלמות כשמה כן היא" השתלמות מדריכים לרקודי עם. אבל את יכולה להשתתף כאורחת, של אחד המדריכים( עולה כסף). אם עד ההשתלמות הקרובה, ( עדיין אין תאריך. ) לא תמצאי, מדריך כזה? אשמח להזמינך כאורחת שלי להשתלמות. תעדכני אותי ואני אותך במסר אישי. שיהיה לך יום טוב מיום טוב.

תודה מקרב לב../images/Emo51.gif

יום טוב בוקר טוב, אני כנראה לא מצאתי אדם שאוכל להתלוות אליו. אשמח מאוד אם תוכל לצרף אותי כאורחת אליך אם ה"גיל" שלי לא מפריע לרעיון. ועד שנדע את התאריך נוכל לדבר. אגב אין לי ענין בקלטות ובדיסקים אלא רק בהשתלמות עצמה.

לך שוגי היחידה.

צהריים טובים. אשמח שתהי לי לאורחת בהשתלמות. מה הקשר לגיל? גם אם היית בת-70 או 23, זה בכלל לא חשוב. הרעיון, הוא לתת לך את הכיף להנות מהשתלמות מדריכים, ואשמח למלא את מבוקשך. כשאדע תאריכים, אני אעדכן אותך, ואז נתאם. שיהיה לך יום יפה. יום טוב.

השתתפות כאורחת

נכון מה שיום-טוב כתב לך, אבל את צריכה לדעת שהכניסה להשתלמות היא ללא חומר ההשתלמות, (וידאו ודיסק - אך ורק למדריכים חברי הארגון) הערה קטנה: מדריכים במקום מרקידים (ויש קצת הבדל)

למעלה