שאלה למבינים בכדורגל

maozeitan

New member
שאלה למבינים בכדורגל

בעצם שתיים 1. האם לדעתכם דודו אווט ישחק בסוף בברצלונה? 2. האם לדודו אווט יש בכלל מקום בהרכב של ברצלונה (מציע למי שעונה להסתכל על השער שהוא ספג במדי חיפה כאשר החזירו לו מסירה פשוטה לאחור)

כרוני

New member
עונה

אם הוא חושב שהוא יוכל להתחרות על האפודה ולהעיף משם את ואלדס (שהוא לא דיוק שוער מושלם) אז שיעבור..... לדעתי הוא בערך ברמה של ואלדס ולכן חבל שיעבור לברצלונה כי סביר להניח שיראה הרבה ספסל. חוץ מזה, הגול האומלל שחטף בחיפה בזמנו נבע מבטחון עצמי נמוך כי כל העולם קטל אותו אז כשדבידוביץ נפצע... היום אוואט בכושר מעולה ובשל כך עם בטחון עצמי גבוה יותר שרק מסייע לו להפגין ביצועים טובים יותר. {ספורט זה בכלל 50 אחוז יכולת 50 אחוז מנטליות......}

maozeitan

New member
אווט ברמה של ולדס? על זה אני יכול להתווכח.

כרוני, אני ממש לא מסכים איתך בעניין הזה אני חושב שעם כל הכבוד לאווט, שוער ישראלי במועדון כמו דפורטיבו לה קורוניה עוד לא היה לנו, אבל להגיד שהוא ברמה של ולדס??? נו באמת... ולדס משחק כבר שנים בטופ האירופאי הבן אדם לקח אליפות ספרד, ליגת אלופות עשרות תארים יבשתיים ובין יבשתיים (כולל סופרקאפ) ודודו שלנו עוד לא לקח אפילו את גביע הליגה. אז כנס לפרופורציות כרוני אני לא חושב שצריך להגזים.

כרוני

New member
תתעסק בשפה הספרדית כי בספורט אין לך מושג

ואלדס לקח תארים עם הקבוצה. מי שהביא את התארים זה בהחלט לא ואלדס.... אלא רונאלידניו, מסי, אטו, דקו, צאבי ושאר החברים....ואלדס רק זכה לעמוד בשער.... ממוצע הספיגה שלו לא משובח כלל.... אני בספק אם ואלדס היה מצטיין בשער לה קורוניה כמו אוואט. ואלדס נחשב שנים לחולייה החלשה של בארסה. הוא ממש לא חף מטעויות ולפעמים עושה שטויות מוגזמות.... קל להצליח כשקו ההגנה ששומר על השער שלך מורכב מבלמים בינלאומיים מנבחרות גדולות ולא איזה אלון חרזי ואריק בנאדו..... ואתה יודע מה? בבארסה.....עם פויול, זמברוטה ומיליטו לפניו הוא יהיה שוער הרבה הרבה יותר טוב מואלדס.....בוודאות!!!! אם תשים את אוואט בקבוצה של כוכבים אוטומטית המניות שלו עולות.

maozeitan

New member
עצם העובדה שהוא זה שזה לעמוד בשער אומרת הכל !

הרי אם בארסה לא היו רוצים אותו היו יכולים להביא כל שוער אחר, בופון מיובנטוס למשל הוצע להם מספר פעמים כשיובנטוס ירדו ליגה והם לא רצו לקנות אותו ותאמין לי שהוא טוב יותר מולאדס ובכל זאת הם נשארו איתו, מה זה אומר? בקיצור כרוני, שוער לא רק "זוכה" לעמוד בשער הוא מרויח את זה ביושר ואם תסתכל ברשימות של ה AS אז יש לואלדס אחלה דירוג בין השוערים בליגה הבכירה כך שאני לא בדיוק קונה את הטענות שלך.

כרוני

New member
כל סוף עונה מקרקרים על להחליף אותו

תבחין....לא אמרתי שואלדס שוער גרוע. הוא שוער טוב. לא יותר. אבל בהחלט לא שוער בקנה מידה עולמי. אתה יודע מה, אפילו לא בעשירייה הראשונה. עצם העובדה שהוא עומד בשער של בארסה לא עושה אותו בופון, צ'ך או קסיאס. ובארסה בתור מגה קבוצה לא יכולה להסתפק בשוער טוב וזהו. ברמות האלה....של שוער טוב וזהו, דודו כבר ספק קבלות.

maozeitan

New member
ודודו כן בעשיריה? חחח הוא שוער כמו ש...

חואן רומן ריקלמה שחקן כדורגל חחח פעם ב... הוא מביא איזה עצירת פנדל לרונאלדיניו (בפנדל השני החמור קפץ לאותה הפינה כמו בפנדל הקודם בהפרש של כמה חודשים) פעם ב.. הוא מביא איזה משחק הירואי כמו מול אירלנד (עלק שחק אותה מדמם וכו') בתכלס הוא שוער לא משהו בכלל ובסנטאנדר הוא חטף המון גולים שטותיים.

Shir17

New member
דודו כן בעשיריה

ואם לא לפחות בעשרים. ברסה זכתה בכ"כ הרבה תארים בשנים האחרונות למרות ואלדז ובטח שלא בזכותו. עובדה שהוא לא מתקרב לנבחרת ספרד אפילו ...

לא נראה לי שבארסה תחליף את ואלדס בזמן הקרובב

אז אם אווט יעבור לבארסה.. כמו שכרוני אמר הוא יראה הרבה את הספסללל.. עדיף לו כבר להשאר בלה קורוניה..

למעלה