שאלה למבינים במסלול מניטובה

שאלה למבינים במסלול מניטובה

אני מעודכן במסלול ההגירה למניטובה בעזרת הקהילה היהודית נכון ללפני כחצי שנה מסיבות אישיות לא יכולתי לקדם את הענין. שאלתי האם יש שינויים מהותיים במסלול זה. ואם כן מה השינויים? תודה רון

shuttles

New member
המצב אצלנו

נובמבר 2007 - מייל ראשון (הפעם לכתובת הנכונה, שלחנו עוד לפני...) ינואר 2008 - תזכורת (לא התאפקנו) אפריל 2008 - תשובה עם בקשת הבהרת פרטים מסויימים + תשובה שלנו באותו היום מאז - דממה.

נעה2005

New member
תוך כמה זמן הקהילה מגיבה למייל ראשון?

יש כאן מישהו שהגיבו לו לאחרונה?

tamir2006

New member
אני הגשתי....

אני שלחתי מכתב לקהילה לפני יותר מחצי שנה. לאחר שבוע ימים מיום שליחת המייל הראשון, קיבלתי מייל תגובה מהקהילה, ובו הם ביקשו שנית את הטלפון שלי ואת הכתובת שלי בארץ.זאת למרות שבקורות חיים שללחתי אליהם היה גם הטלפון הנייד והביתי, וגם הכתובת המדויקת. במייל תגובה הם ציינו עוד כי המייל שלי התקבל. כמו כן צורף למייל הזה מידע אודות המסלול של מניטובה. מאז התשובה הזאת ועד היום שקט מוחלט. פשוט שום דבר לא קורה.

נעה2005

New member
שלחתי לפני כמעט 4 חודשים

ולא קיבלתי שום תגובה. דני - אולי אתה יודע מה קורה שם?

dannyk27

New member
זמני ההמתנה נקבעים

גם על פי הקריטריונים של כל מועמד. כידוע יש לחץ גדול מאוד על המערכת כאשר תקציבה הוא נתון ולא גדל במאומה. הייתי לאחרונה בפגישה עם ראשי הקהילה (ועוד כמה מהגרים) ונכון להים אין הרבה שינויים אם כי אנחנו פועלים בכוון. זמן המתנה למייל ראשוני בן כחצי שנה הוא ריאלי. אם יהיו חדשות אבטח לעדכן.

ruth1983

New member
כיום יותר מ4 חודשים

אתם כניראה אפילו לא מתארים לעצמכם את כמות ההגירה לויניפג בוא נגיד ככה לפני שנתיים התחלתי את התהליך קיבלתי תשובה תוך חודש כיום הכי מהיר זה 3 חודשים בבניין שאני גרה בו גרים המון ישראלים (גם דני פעם היה דייר פה) תחלופת הדיירים פה היא פשוט מדהימה. אני אישית רק פתחתי את הפה שאני משכירה את הדירה שלי יום למחורת מישהו מישראל הגיש עליה בקשה קיצר יש פה ממש המון אקשן לגבי הפחד של הקהילה שהמועמדים רק מנצלים את המסלול זה אכן קיים. אנשים מגיעים רואים שזה לא טורונטו לפחות לא בתחום ההי טק קמים ועוזבים. לכן הקהילה בהחלט נותנת עדיפות למשפחות ומקצועות שיש יותר סיכוי שישארו ויתרמו למניטובה

Xirus

New member
ממה ששמעתי (ואני מכיר מקרה אחד אישית)

רבים מנצלים את מסלול מניטובה ללא כל כוונה להגיע לשם, עושים לנדינג באונטריו ונשארים שם פור גוד (or bad). אז שלא תתפלאו אם יתחילו לעשות לכם הרבה בעיות - ובצדק.

tamir2006

New member
על מה אתה מדבר?

אנחנו סך הכל רוצים לעבור לגור בעיר חלומותינו וויניפג. דאטס איט.

Xirus

New member
ובגלל האנשים הנ"ל יערימו קשיים על אנשים כמוכם

למעלה