שאלה למבינים בעניין,וסליחה על..

שאלה למבינים בעניין,וסליחה על..

אורך השאלה. אז ככה,לפני שנתיים בערך הראייה שלי החלה להיות לא טובה,לאחר בדיקות של כמה רופאים,ניתנה האבחנה,שיש לי קראטוקונוס(בתקווה שרשמתי נכון),מאז אני ממש באי וודאות נאמר לי כמה דברים כדלהלן. 1-צריך עדשות מגע קשות בלבד! (הבנתי שזה דבר שקשה להסתגל אליו בצורה קיצונית). 2-אם אשים עדשות או לא אשים,אין חשיבות מבחינת ההתפתחות,זאת אומרת,שבין אם אשים ובים אם לא זה יתפתח ויחמיר באותו קצב,והעדשות לא ירפאו או יאטו את ההתפתחות. 3-והגרוע מכל,שבשלב כלשהו בחיי,יקחו קרניות מאדם מת כמדומני,וישתילו אותך בעיניי שלי. על כל פנים אני חש מבולבל,ומשום מה,אני מוצא את עצמי לא הולך להמשך טיפול או התאמת עדשות כי אני חושש שמשם המצב רק יחמיר,עד כמה שזה נשמע טיפשי. אשמח לדעת אם הדברים שכתבתי על סמך מה שנאמר לי הוא בגדר אמת ויציב. ואם יש חידוש כלשהו בעניין?..תודה מראש על העזרה.

קרטוקונוס...

שלום, 1. יש הרבה חומר ברשת ובפורומים של העיניים השונים של האינטרנט על קרטוקונוס , פשוט לחפש ולמצוא. 2. אפשרי בתור התחלה גם עדשות רכות עם צילינדר או עדשות רכות לקרטוקונוס, עליך להבדק אצל אופטומטריסט שמבין בנושא. 3. אי-אפשר לצפות את התפתחות המחלה, פחות מ 10% מגיעים למצב של השתלת קרנית, אז אתה יכול להרגע. 4. עליך להיות גם במעקב אצל רופא עיניים. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט-קליני.

למעלה