שאלה למבינים בקלוריות ובפחמימות ,,
השאלה שלי היא זו:
האם חולי -סוכרת שאוכלים מאכל שיש בו:
300 קלוריות
אפס פחמימות
אפס סוכרים,
האם אכילת מוצר עתיר הקלוריות משפיע על עליית רמת הסוכר בדם
והאם יש השפעה שונה בגוף ,למזון עתיר קלוריות,על סוג סוכרת 2
לבין סוכרת מסוג 1 -באכילת אותו מוצר ?
השאלה שלי היא זו:
האם חולי -סוכרת שאוכלים מאכל שיש בו:
300 קלוריות
אפס פחמימות
אפס סוכרים,
האם אכילת מוצר עתיר הקלוריות משפיע על עליית רמת הסוכר בדם
והאם יש השפעה שונה בגוף ,למזון עתיר קלוריות,על סוג סוכרת 2
לבין סוכרת מסוג 1 -באכילת אותו מוצר ?