שאלה למבינים ב- Facebook

שאלה למבינים ב- Facebook

1. איך מייצרים אלבום תמונות? 2. תפריט Search נמצא אצלי כרגע ךמעלה בצד ימין,פעם זה היה בצד שמאל. על מה לחצתי לא יודע אז רציתי להחזיר את זה בחזרה לצד שמאל? 3. יש גם משהו שניקרא Applications אז אצלי זה התחלק לשתיים. החלק הראשון נמצא למעלה בצד ימין והחלק השני נמצא למטה בחלון בשורה. שזה עשוי ממש מעצבן כזה... 4. בטעות גם איכשהו לא יודע איך, הגדלתי את הרזולוציה של החלון...ועכשיו הכל ניהיה רחב כזה וצריך להזיז עם העכבר שמאל וימין קבוע במקום פשוט לראות מסך שלם.(והכל קרה בפוקס כשלחצתי על ממשהו ועל מה לא ידוע) 5. ויש עוד דבר שקרה..כשאני נכנס לוחץ על See All לראות איזה וכמה חברים יש לי זה פשוט לא מראה. רשום בצד ימין למעלה: Friend Lists editAll Friends Invite Friends

מנסה לעזור לך ../images/Emo203.gif

1. לך לטאב (tab) בפרופיל שלך שכתוב עליו: photos ושמה יש לך כפתור בצבע אפור שכתוב עליו: create a photo album תלחץ עליו וטה דה יש לך אלבום תמונות וכל מה שנותר לך לעשות זה להוסיף את התמונות
2. אין אפשרות להחזיר את התיבה של החיפוש לצד שמאל , מצטערת להגיד לך. 3. מה לעשות ככה זה בפייסבוק החדש. זה מעצבן לא רק לך אבל מתרגלים עם הזמן. 4. אין לי מושג איך לעזור לך
5. נראה לי שצריך איזה מחיקת קוקיז וקבצים זמניים במקרה הזה

למעלה