שאלה למבינים - חוקי כניסה לארה"ב

Viki1813

New member
שאלה למבינים - חוקי כניסה לארה"ב

שלום לכולם! יש לי מספר שאלות לגבי החוקים החדשים של כניסה לארה"ב. התחלתי תהליך אצל עו"ד בניו יורק שבועיים לפני אפריל 2001. אם אני רוצה לצאת לחודשיים (דחוף) לפני שקיבלתי תשובה האם ידעו את זה ברשויות ויפסיקו לטפל בבקשה שלי? אם כן: יש לי אפשרות להוציא דרכון צ'כי האם לבעלי דרכון צ'כי לוקחים טביעות אצבעות? האם לוקחים טביעות אצבעות גם ביציאה? האם בעלי דרכון צ'כי זקוקים לויזה בכניסה? האם ביציאה ממרומות נידחים כמו איי הבתולה נלקחים גם טביעות אצבעות? תודה רבה ויקי

saritoosh22

New member
לא בטוחה שהבנתי מה את שואלת

אבל, אם את מתכוונת שהתחלת תהליך של קבלת גרין קארד אצל עו"ד ואת חייבת לצאת דחוף לחודשיים, אז התשובה היא: זה אפשרי. התהליך הוא כזה, ניגשים למשרד ההגירה בו את מטופלת ומגישים בקשה ל TRAVEL DOCUMENT. את המסמך מקבלים בשביל סיבה מספיק טובה, ובצרוף מסמכים מתאימים שמגבים את הסיבה שבגללה את רוצה לצאת. המסמכים צריכים להיות מתורגמים לאנגלית וחתומים ע"י נוטריון. ה TRAVEL DOCUMENT מקנה לך יציאה מארה"ב עד 60 יום, מבלי לעכב את תהליך הכללי. ה FEE עבור מסמך נסיעה הוא: 250$

Viki1813

New member
תשובה

אני עדיין מטופלת במשרד העבודה ולא בהגירה את יודעת אן יש טופס שאפשר לבקש ממשרד העבודה? תודה ויקי!

saritoosh22

New member
אין לי שמץ של מושג,

אני לא עברתי תהליך שעובר דרך משרד העבודה, רק דרך משרד ההגירה ואני יכולה לספר רק מניסיוני, מצטערת. נראה לי שעדיף שתפני את השאלה הזו לעו"ד שמטפל בך. בהצלחה!

למעלה