שאלה למבינים: לאיזה דגם של טרק יש

levinerez

New member
שאלה למבינים: לאיזה דגם של טרק יש

שתי תומכות כיסא שעולות עד למעלה???? האם מה שיש כאן בתמונה זה "ייצור סדרתי" או אולי עוד "פרוטוטייפ" של חברת טרק??? שימו לב לשני CHAINSTAY שמתחברים עד למעלה לTOPTUBE בתמונה ארמסטרונג מטפס את האלפ-דואז

Yarnin

New member
אכן מדובר בפרוטו-טייפ

ואם לאס יהיה מרוצה אז אולי גם יצור סידרתי. אלו הם ה- שגםמק 9.5SL SL אגב הינקפי לא רצה את הדגם הזה והסתפק מתוך בחירה ב- Madone 9.5SL

זה אב טיפוס לנג"ש הרים...

עבדו עליו קשה (אחרי הדופין ליברה לאנס לא היה מרוצה ממנו), והוא עבר שינויים. אלו לא האופניים שהוא רכב עליהם במהלך הקטעים הרגילים.

התכוונתי שבדופין ליברה...

זה היה אב טיפוס ניסיוני, באלפ דו'אז זה כבר היה מוצר מוגמר.

Amir CTC

New member
תודה ארז, על שהארת את עיננו...

מדובר באחד משלושת דגמי ה-MADONE שיוצעו לקהל רוכבי הכביש בשנת הדגם 2005. כן, כן, 3 דגמים שונים! ספציפית. מדובר ב-MADONE SSL. הדגם הראשון- מבוסס על פלטפורמת ה-MADONE 5.9 שהיתה קיימת בשנת 2004- למי שמכיר, זו עם "הכנפון" מאחור. ב-2005 ניתן יהיה להשיג על בסיס קרבון OCLV 120 או OCLV 110, כפי שהיה ב-2004. הדגם השני- MADONE SL- אותה שלדה למעט "הכנפון" שמאחור. מבוססת על קרבון OCLV 110. קלה יותר המראשונה. הדגם השלישי- ספינת הדגם לשנת 2005- MADONE SSL. הסיבה- שימוש בקרבון OCLV 55! מדובר בשינוי עצום עבור TREK ושימוש בטכנולוגיה חדשה. בקיצור, ב-2005, כל מי שחלם לרכב השנה על MADONE ומגבלת התקציב לא אפשרה לו- יוכל לממש הפעם. הנה מתאבן מהאתר של TREK לאופנים ששימשו בטור.

IlanShacham

New member
ארז בחור לא קונסיסטנטי

כשפטאקי ניצח כמה קטעים ארז הודיע קבל עם ופורום שזו הוכחה לכך שפינרלו האופנים הטובות בעולם. והנה עכשיו, כשארמסטרונג זוכה בטור דה פראנס בפעם השישית ברציפות על אופני טרק, זה לא מהווה הוכחה שטרק הם האופנים הטובות בעולם... האם ייתכן שיש לארז מניעים נסתרים? לאאאאאאא, לא יכול להיות דבר כזה. ארז הוא בחור הגון שלעולם לא ינסה ללכלך על מתחריו באופן פומבי.

ארז חוזר ומצהיר שהוא יבואן, נכון?

אז אני קוראת את הודעותיו כמו שאני קוראת הודעות של מעריץ מושבע של רוכב זה או אחר, עם גרגר מלח. חוץ מזה, הוא תורם הרבה בצד הטכני. ולא, הוא לא קרוב משפחה שלי. סתם נמאס לי לראות איך מרביצים לו כל הזמן. מה, אם הוא יבואן אין לו רגשות? ברור שהצפה של הפורום בפירסומות תרגיז גם אותי, אבל כשהוא לא עושה את זה, אין לי בעייה עם זה שהוא יכתוב ניתוח טכני, גם אם לדעת אחדים הוא מוטה מעצם היותו קשור מסחרית עם יצרן זה או אחר. בקיצור, אני לא אוהבת השתלחויות.

natyh

New member
ובתור אלוף ההשתלחויות

ואני כותב זאת ללא חשש , אני חושב שיבואן שאינו מקצועי ומיומן , שישתלחו בו חופשי ואין לי כל בעיה להיות הראשון שיעשה זאת. ומצד שני יבואן שיש לו הכל במלאי ואם אין לו הוא מביא מאחר והיחס ושירות האישי אצלו הוא מעל ומעבר מגיע לו כל הכבוד על מקצועיות !!! אני את אופני הכביש הבאים שלי אקנה אצל ארז לווין , לא משום שהם האופניים הטובות ביותר , אולי הם כאלה אך לא אקנה אותם מסיבה זו אני אקנה אצלו משום שרק אצלו מצאתי רולר , ועברתי את כל החמנויות בארץ ומספר לא קטן בחו"ל . ומשום שרק לו לארז היה חישוק 29" בעל 36 חורים שמתאים לחד אופן שלי !!! רק לארז לא לאף חנות בארץ , לא לאף חנות באנגליה !!! לא בספרד ואם מישהו יטרח לברר , ימצא כמה זמן חיפשתי . ואצל מי . כן זו סיבה טובה לקנות אצל ארז . המשך כך ארז . מלקוח מאד מרוצה . נתי

natyh

New member
תיקון

מצאתי רולר הכונה לרולר לא לטריינר , ועברתי את כל החנויות בארץ , לא חמניות סליחה . נתי

משום מה יש לי הרגשה...

שהשרשור הזה כבר לא קשור למרוצי אופני כביש (הנושא שלשמו הוקם הפורום). אתם מוזמנים להמשיך את הדיון בפורום אופניים. ארז תמיד מוזמן להשתתף פה בדיונים, אין בכלל ספק שהוא יכול לתרום המון לדיונים פה, גם בנושאים הטכניים, וגם בנושאי הרכיבה עצמה.

levinerez

New member
תודה רבותי תודה - אכן ידע טכני רב

עימי אך זאת כלום לעומת המלך לאנס - אשר בעיני הינו אחד היחידים המסוגל להרטיט אותי בעודי צופה בעוד קטע משעמם של טיפוס נגד שעון טיפוסי שכל מה שאני מצפה הוא שלאנס ירטש את מתחריו ופתאום-------------- לאנס מרטיט אותי עם שליפה של שלדה חדשה!!!!!!!!!!!! וגם קטנה עליו בשתי מידות!!!!! ושולח אותי מייד לאינטרנט ולהרים טלפונים לכל המכונאים של הקבוצות שאני מכיר לברר על מה הוא רכב ואיפה ומתי זה מגיע לשוק ולציבור!!!! כל הכבוד ללאנס שדוחף חברת ענק כמו טרק לפתח מוצרים חדשניים!!! ואמיר -מבלי לפגוע או להעליב או שכאלו - אם טרק באמת תוציא אופנים כאלו לשוק ולא רק אופניים בשביל למכור אופניים - אולי אני אוסיף זוג שלהם לאוסף 15 הזוגות שיש לי!!! (אני מידה 58 בטרק לידיעתך - כבר היה לי טרק 550 בזמנו!) ארז

levinerez

New member
תודה רבותי תודה - אכן ידע טכני רב

עימי אך זאת כלום לעומת המלך לאנס - אשר בעיני הינו אחד היחידים המסוגל להרטיט אותי בעודי צופה בעוד קטע משעמם של טיפוס נגד שעון טיפוסי שכל מה שאני מצפה הוא שלאנס ירטש את מתחריו ופתאום-------------- לאנס מרטיט אותי עם שליפה של שלדה חדשה!!!!!!!!!!!! וגם קטנה עליו בשתי מידות!!!!! ושולח אותי מייד לאינטרנט ולהרים טלפונים לכל המכונאים של הקבוצות שאני מכיר לברר על מה הוא רכב ואיפה ומתי זה מגיע לשוק ולציבור!!!! כל הכבוד ללאנס שדוחף חברת ענק כמו טרק לפתח מוצרים חדשניים!!! ואמיר -מבלי לפגוע או להעליב או שכאלו - אם טרק באמת תוציא אופנים כאלו לשוק ולא רק אופניים בשביל למכור אופניים - אולי אני אוסיף זוג שלהם לאוסף 15 הזוגות שיש לי!!! (אני מידה 58 בטרק לידיעתך - כבר היה לי טרק 550 בזמנו!) ארז

Amir CTC

New member
ארז, בשיא הרצינות

ומצד שני- בשיא החברות, לא התכוונתי א. לפגוע. ב. להעליב. ג. החל מעוד מספר חודשים תגיע אלי למחסן לקחת אופנים חדשים... ואז נבשר כלל עם ועדה: ארז חזר לרכוב על TREK. סגרנו דיל?

natyh

New member
איזה יופי

אחוות יבואנים מחמם את הלב . ואני מודה שכעת לא אדע על מה לרכב : האם על טרק כמו ארז , או אולי קווטה קאן כמו אמיר , בהנחה כמובן שאמיר ירכש קווטה . נתי

למעלה