שאלה למבינים-ניו יורק

bklint

New member
שאלה למבינים-ניו יורק

שלום, לאור המצב הכלכלי הקשה בישראל,הועלתה האפשרות לירידה מהארץ. הכיוון הוא ניו יורק-קווינס. צעד זה מותנה כמובן בסידורי עבודה לי ולאישתי. אשתי מורה לאנגלית ואני איש מחשבים. למיטב הבנתי קיימת דרישה מסויימת למורים אם בבתי ספר יהודיים ואם בקהילה היהודית. שאלתי היא האם למישהו יש מידע כלשהוא לגבי נושא זה,או האם מישהו מכיר אנשי קשר שאליהם אוכל לפנות בכדי לקדם את הנושא. חשוב לי יותר שאשתי תמצא עבודה מכיוון שלי יש אלטרנטיבה נוספת מלבד מחשבים. אודה על העזרה.

עבודה בניו יורק

היי לכם וברוכים הבאים שאלה לי אליכם - האם אישתך יכולה ללמד גם עברית?? אני עובדת כמורה בבית ספר בשיקגו (בי"ס יהודי) אם כן - םנו אליי באימייל הפרטי שלי אני אתן לכם כתובות של מקומות שמחפשים מורים יש לי במיוחד בניו ג´רסי ובעוד מקומות בתקווה שאתם לא מתעקשים על ניו יורק בהצלחה [email protected]

היי ברק - יש לי בעיה לשלוח לך מייל

משום מה האימייל חוזר אליי כל הזמן לכן אני עונה לך פה צור איתי שוב קשר - משהו לא נכון באימייל שלך היי ברק אני אשמח לעזור לך ולאישתך עד כמה שאוכל ועכשיו זה זמן מצויין כי יש בתי ספר שמחפשים וצריכים אז אני אענה קודם על שאלותיך ואז אתן לך קצת עבודה אני אצרף כתובות של שני אתרים שבהם יש רשימות של בתי ספר שכדאי ומומלץ לשלוח להם קו"ח ותעודות - בלי ואני מדגישה בלי המלצות כדי שהם יפנו אליכם שוב ויהיו בקשר בקיצור למשוך אותם אליכם ואני אצרף גם כמה בתי ספר שאני יודעת בוודאות שהם צריכים מורים כי דיברתי איתם . אז לשאלותיך - 1. במידה ואישתך מקבלת את העבודה ישנו ארגון יהודי משהו בסגנון של משרד החינוך היהודי שעוזר לסדר ויזת עבודה שנקראת J1 הויזה הזו מאפשרת לאישתך לעבוד פה בצורה חוקית. כבעלה ובאופן טבעי את תגיע לפה איתה ותוכל רק ואך ורק פה להוציא J2 משמע בן זוג של בעלת אישור עבודה וגם אתה רשאי לעבוד. בי"ס שלי הנפיק לי את האישורים ובארץ הכי קל לקבל את הויזה כי בשגרירות בארץ שנמצאת ברחוב הירקון בת"א מאוד קל ואין תורים כמו פה. פה סתם לידיעה זה לוקח 3 חודשים אני באתי במיוחד לארץ. 2. היקף שעות אז ככה אני עובדת ביסודי ולכן אענה רק על בי"ס יסודי. אנחנו עובדים ביום ארוך כמו כל בתי הספר בארה"ב הווה אומר מ8 עד 3 ואני עובדת 35 שעות ורק על משרה מלאה מקבלים ויזת עבודה. אבל אבל 35 לא אומר שאני מלמדת כל השעות בתוך המספר הזה כלולות גם ישיבות ועבודת צוות אז לא להיבהל. ימים - שני עד שישי חגים וחופשות - גם שלנו וגם של האמריקאים 3. טוב שכר נקודה לא פשוטה הכל תלוי בותק - תעודות אבל אני יכולה לומר לך שיש פה טבלאות והכל לפי הספר אין תוספות או הנחות הכל מאוד מדוקדק ומחושב משכורת התחלתית למורה שיש לה רק תעודה בלי ותק ובלי כלום כלום מתחיל מ-30000 לשנה. ועכשיו לקישורים שאני מצרפת לך http://www.jewishjobfinder.com http://www.uscj.org/find_a_schechter_school.html באתר השני תמצא רשימה של בתי ספר מרשת סולומון שכטר בתי הספר שצריכים ואני דיברתי איתם והם ברשימה הם אלו Solomon Schechter Day School of Essex and Union (West Orange Lower Campus)* 122 Gregory Ave. West Orange, 07052 Grades: N-5 973-669-0790 FAX#: 973-669-8689 Solomon Schechter Day School of Essex and Union (West Orange Upper Campus)* 1418 Pleasant Valley Way W. Orange, 07052 Grades: 6-12 973-669-8000 FAX#: 973-669-0034 Solomon Schechter Day School of Bergen County* 275 McKinley Avenue New Milford, NJ 07646 Grades: N-8 201-262-8975 email: [email protected] FAX#: 201-262-3026 דבר עם ריקי סטנלר http://www.maimonides.org/ כנס לאתר וחפש את הטלפון שלהם בקשי לדבר עם הרב אני לא זוכרת את שמו בכל מקרה ברק אני אשמח לעזור עוד אבל הכל דורש מצדכם הרבה השקעה ומאמץ אני בטוחה שאתם תשמחו להשקיע.... בהצלחה ולהשתמע שלומית

bklint

New member
שאלה נוספת

האם שנות העבודה מהארץ נספרות כוותק? דרך אגב,ניתן לשלוח לי דואר גם ל[email protected] תודה

תשובה...

ברק, ראשית שלחתי לך אימייל ובו גם הטלפון שלי אם תרגישו צורך שנית - כן שנות הותק מהארץ נחשבות !!! בהצלחה

bklint

New member
שאלה נוספת

האם שנות העבודה מהארץ נספרות כוותק? דרך אגב,ניתן לשלוח לי דואר גם ל[email protected] תודה

roy269

New member
תביא את כל האישורים

שיש לך לגבי נסיון בעבודה והם יתנו לך חצי מהוותק למה? ככה! כך לפחות נוהגים ב-גואיש בורד אוף אדיוקשין של לוס אנגלס

אז שיקגו קצת שונה....

פה הכירו לי בהכל מהארץ.... לא עשו בעיות וככה גם שלאר החברות שלי הכירו בכל השנים ובכל התעודות והתארים הכל התקבל ועל פי כל דבר נערך חישוב ושכלול השכר הוגן מאוד - שיקגו

למעלה