שאלה למבינים

Lickmyprobe

New member
שאלה למבינים

האם לפי דעתכם אפשר לגדל פיתון מתכדר (הכוונה לכמה בייביס) במגירות כאלו מפלסטיק? אם לא, יש לכם הצעות למשהו דומה?

לא מתאים לפי דעתי

מעל לכל מגירה יש רווחים שמהם יכול הנחש לברוח או לפחות להיתקע בינהם. וגם אפשרות החימום היא בעייתית אם אתה לא מחמם את כל החדר.

naja

New member
יש סוגים שונים של קופסאות כתר.

ישנן קופסאות של 65 ליטר, שמתאימות מבחינת הגודל והן לא יקרות. אבל צריך לחתוך בהן פיתחי איורור ולמצא שיטה לנעול את המכסה. בקיצור, אפשרי אבל דורש השקעה(ורצוי רק לטווח של כמה חודשים, לא מעבר לכך).

Lickmyprobe

New member
אז אחרי כמה חודשים

על מה היית ממליץ לי בשביל לאכסן אותם? (בוא נניח שהם כבר בוגרים).

naja

New member
יש הרבה אפשרויות.

אני מעדיף לגדל בטרריומים מזכוכית(אקזוטיקות), כרגע במידות 80 על 50.(הנחשים באורך 100-110 ס"מ)

איתי322

New member
אקזוטיקות עולות די יקר אני מעדיף לקנות

זכוכיות מזגג ולבנות לבד... זה לא קשה וזה חוסך מאות שקלים שמדובר במספר טרריומים... אזוטיקות לפי מה שאני יודע נעות במחירים בין 200-500 שקלים כמובן לפי מידות יש כלאה של 50 שיעלו 200 וכאלה של 100 שיעלו 500 ויותר....

naja

New member
אפשר להזמין בכל חנות חיות.

המחיר לטרריום במידות 80 על 50 צריך להיות בסביבות ה500-700 ש"ח, תלוי אצל מי החנות קונה.

MIKI20008

New member
מותר לפרסם חנויות ?

אם אסור אז למחוק או לערוך בבקשה זו ארץ זו פתח תיקוה - מטר עולה 550 ~ בהצלחה

naja

New member
מותר להמליץ.

כל עוד אתה לא מפרסם את העסק שלך או מפרסם באינטנסיביות עסק ספציפי. אני חושב שטרריום אקזוטיקה מטר סטנדרטי, הוא צר מידי למרבית הפיתונים. כשבררתי מידות לאחרונה התברר לי שהרוחב הסטנדרטי של טרריומים 80 הוא 27 ס"מ. לא פרקטי במיוחד.שווה להוסיף כמה שקלים על מידה מיוחדת.

TAINTED SAINT

New member
אפשר להזמין טרריומים ואקזוטיקות ממספר מקומות

תנסה את קלמי שממוקם בכניסה לבית החיות בכפר הנגיד,הוא יבנה לך בתשלום מה שרק תרצה כל עוד זה מזכוכית. יש בירושלים במאה שערים זגג שבונה בהזמנה אקוואיומים וטרריומים,אני מכיר מספר אנשים שהזמינו ממנו ושמחים עם מה שבנה להם. אם אתה מהדרום פנה אלי בפרטי ואמליץ לך על חבר מבאר שבע הבונה טרריומים בהזמנה. לחנויות אתה תשלם "תיווך" שיהפוך את הרכישה ליקרה יותר,מה לעשות,גם בעלי חנויות צריכים להתפרנס...

למעלה