שאלה למבינים

שאלה למבינים

בעצם אני אשאיר את לפעם אחרת רציתי למחוק את ההודעה ,אבל החלטתי שישאר שבוע טוב

vanilla maple

New member
אתה מבין שעכשיו

סיקרנת את כולם נכון..? שבוע מקסים
)))))))

שבוע נהדרvanilla maple ../images/Emo140.gif השאלה היא אך אני

מגיע להעביר שיעור על גג עזריאלי! אני מדריך 10 שנים עשיתי קורס מדריכי אופניים עשיתי 5 השתלמויות בשיטת ספינינג למדתי לתואר במכון ווינגייט בכל שנה אני יוצא להשתלמויות לימודים לפחות 6 מפגשים יש לי קרוב ל50 מתאמנים קבועים אפילו יותר יש לי 14 אחוז שומן בגוף נראה טוב ,דוגמא אישית למתאמנים חיי על אופניים מעל 20 שעות על אופניים בשבוע אשמח לקבל תשובה חשוב לי להגיד איפה שאני נמצא כרגע בפרק הזמן בחיים טוב לי מאוד שבח לאל מרוויח טוב יש המון מתאמנים שאוהבים אותי סביבת עבודה שלי היא מצויינת ,הייתי קורא לזה הג'וב הנחשק ביותר בעולם ממש מכל הלב ובכל יום אני מודה לבורא עולם על כל מה שנתן לי. בלב שלם תודה לכל העונים מראש ושבוע טוב

תודה!אני יודע ,אני אעשה את זה בהחלט

בהזדמנות הראשונה שאני אפגוש אותה היא פשוט לא עונה ,ולי לא נעים להיות נודניק ניסיתי להשיג אותה שבוע שעבר מספר פעמים אין מענה דרך אגב זו החלטה שלה בלבד?

vanilla maple

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

אותי שיכנעת,
אם אתה לא מצליח להשיג את רוני יופה, אתה תמיד יכול להגיע לשיעורים שלה (רמז, יום שלישי 19:15 הולמס פרימיום רעננה). בהצלחה

Tami661

New member
אני יודעת איך! כנס../images/Emo26.gif

תפסיק לעבוד על חיזוק שרירי הרגליים ותשקיע היכן שבאמת צריך... חיזוק שרירי הלשון
(וזאת כמובן אחרי שאני יוצאת מנקודת הנחה ששרירי האגו מספיק חזקים
)
מתנצלת שלא אוכל להגיע כי כנראה שיזעיקו אותי להציל לווייתנים בים השחור (וזה הרבה יותר כייף, אתה מבין... נכון?)

תמי661 ../images/Emo140.gif ,אני מבין כל מילה

יותר קל לי לחזק רגליים אבל בשנה אחרונה הראש עובד יותר חזק על מנת שיהיה לי מספיק ויטמין p כי רגליים חזקות לא מספיק ובהחלט יתרון הכי גדול של אדם הוא להיות הטוב ביותר לכל אדם ניתנה ההזדמנות להיות כל מה שהוא רוצה והוא אכן יכול להיות כזה הכל תלוי בפרט אך הוא לוקח את החיים ערב מצויין

אני בעד שכל אחד יבליט את יתרונותיו ותכונותיו

ממנה בנוייה אישיותו. הנחבאים לכלים - נשארים שם.... רק מי שיש לו בטחון עצמי, תעוזה ומטיב להעריך את עצמו כראוי - מגיע לשחקים!!!. מאמינה שעם Backround כפי שציינת - השמים הם הגבול. Shoot Baby......

אני אומר לך איך תעשה את זה

רוני יופה מכירה מאות של מדריכים. אם ה"רב" לא בא אליך, וסביר להניח שלא יגיע, גש אתה אליו. אין צורך להתחנף, לא ללקק, אבל בהחלט לפגין נוכחות בהשתלמויות ובהדרכות. ממבט ראשוני במדריכים של עזריאלי, אחוזי שומן נמוכים וכריזמה מטורפת הם לא מהשיקולים העיקריים.

ממבט ראשוני אפשר לראות את זה

שהשיקולים אכן אחרים להעביר שיעור על גג עזריאלי לא מלהיב אותי כל כך שאלתי מסיבה שרציתי לדעת עוד דעות בנושא אם אני אעביר שיעור שם זה יהיה משהו אחר לגמרי ,את זה אני מבטיח אני אעשה משהו בלתי נשכח בלי יותר מידי שיקולים רק שיקול אחת בלבד "משהו אחר" אני שמח בשמחתם של אחרים שהיו שם ,מתאמנים ומאמנים ,כל הכבוד על האירגון למארגנים וכל הכבוד למשתתפים אני אישית מעדיף אחוזי שומן נמוכים ,כריזמה,ויחודיות אצל המאמנים ומורים שלי,"דוגמא אישית" זו דעתי ,כמו שנאמר "איש איש באמונתו יחיה" תודה

אני מחכה ל"משהו אחר" הזה

אבל מה שאני מקבל, זה לא כ"כ זה. לא נוח לי בכיסא לראות את הסירטונים והתמונות של ריקודי בטן על הבמה, פירכוסים ודילוגים על האופניים, מדריכות/מעודדות קייטנה ושאר מרעין בישין. אני עדיין חושב שאירוע עזריאלי הוא המשמעותי והעוצמתי ביותר בארץ וחבל שהסטנדרטים לא נשמרים בעניין של ההדרכה. זוהי הרגשה אישית שלי ומתאמנים שפקדו (פעם ראשונה ואחרונה) את ה"שיעור האחר"...

אני איתך 200% !אני אתן לך רמז

על משהו אחר הזה "קופסא שחורה" זה מה שאני אני יכול להגיד לך ולכל אלה שהבטחתי את משהו אחר הזה אני לא בעד פירקוסים,אני לא בעד ריקודי עם,וריקודי בטן על אופניים,אני איתך בכל מילה ומילה שיעור איכותי,מקצועי,מוזיקה טובה ומתאימה למערך שיעור,דוגמא אישית,אדיבות ,ערכים,אנרגיה והתלהבות ,הכנסת מוטיוציה למתאמנים אלה ועוד ................. מה שדרוש בשביל להיות מדריך\ה זו דעתי האישית כמובן ,אני אומר את מה שאני חושב ללא עכבות קטונתי מלהעביר ביקורת על מישהו \י שאינו\ה נמצאים במסגרת העבודה שלי,סביבה שלי אני מברך בשנית את המארגנים ,מדריכים,משתתפים,ואת חושבי הרעיון אמן ירבו אירועי כאלה בכל הארץ ועולם ככה תהיה חשיפה גדולה לנו ולעוסקים במקצוע נהדר הזה אני לא רוצה לתקלט את זה שוב ! אבל אומר בפעם אחרונה ,שאלתי "אך אפשר להגיע להעביר שיעור ................" זה הכל חשוב לי להעלות כאן באתר שאלות ולשמוע את דעתם של אחרים, ובכך גם לעורר מחשבתם של הקוראים בספורט שבו הם עוסקים חשוב לי לעורר אצלם לזהות שיעור טוב,מדריך\ה טוב\טובה,אימון מובנה והגיוני,......................... בעזרתך ובעזרת עוד מדריכים ואנשים שמבינים את המקצוע ותאמין לי ידידי ,אנשים לא פראיריים הם יודעים לזהות מי טוב ומי לא ,בעיה היא שלפעמים מבינים את זה מאוחר מידי ואם לא הייתי ברור משהו אחר הזה נקרא blake box או קופסא שחורה בשילוב עם מדריך\ה טוב\טובה השמים הם הגבול
כל טוב

בוא נתחיל מזה

שתשכנע את מנהלת הפורום ליזום מרתון ספינינג גדול בחסות הפורום, שייתן במה למדריכים שפה שרוצים את הצ'אנס, ואני מאמין שמפה הדרך תהיה קלה יותר (ולחלק לא..)

למעלה