אני איתך 200% !אני אתן לך רמז
על משהו אחר הזה "קופסא שחורה" זה מה שאני אני יכול להגיד לך ולכל אלה שהבטחתי את משהו אחר הזה אני לא בעד פירקוסים,אני לא בעד ריקודי עם,וריקודי בטן על אופניים,אני איתך בכל מילה ומילה שיעור איכותי,מקצועי,מוזיקה טובה ומתאימה למערך שיעור,דוגמא אישית,אדיבות ,ערכים,אנרגיה והתלהבות ,הכנסת מוטיוציה למתאמנים אלה ועוד ................. מה שדרוש בשביל להיות מדריך\ה זו דעתי האישית כמובן ,אני אומר את מה שאני חושב ללא עכבות קטונתי מלהעביר ביקורת על מישהו \י שאינו\ה נמצאים במסגרת העבודה שלי,סביבה שלי אני מברך בשנית את המארגנים ,מדריכים,משתתפים,ואת חושבי הרעיון אמן ירבו אירועי כאלה בכל הארץ ועולם ככה תהיה חשיפה גדולה לנו ולעוסקים במקצוע נהדר הזה אני לא רוצה לתקלט את זה שוב ! אבל אומר בפעם אחרונה ,שאלתי "אך אפשר להגיע להעביר שיעור ................" זה הכל חשוב לי להעלות כאן באתר שאלות ולשמוע את דעתם של אחרים, ובכך גם לעורר מחשבתם של הקוראים בספורט שבו הם עוסקים חשוב לי לעורר אצלם לזהות שיעור טוב,מדריך\ה טוב\טובה,אימון מובנה והגיוני,......................... בעזרתך ובעזרת עוד מדריכים ואנשים שמבינים את המקצוע ותאמין לי ידידי ,אנשים לא פראיריים הם יודעים לזהות מי טוב ומי לא ,בעיה היא שלפעמים מבינים את זה מאוחר מידי ואם לא הייתי ברור משהו אחר הזה נקרא blake box או קופסא שחורה בשילוב עם מדריך\ה טוב\טובה השמים הם הגבול
כל טוב