שאלה למבינים

Weird Eyal

New member
שאלה למבינים

יש לי כדוריי מציצה של סולגא כדוריי בי 12.... אמרו לי לקחת רק פעמיים בשבוע אבל השיער שלי עדיין נושר נורא ואני מרגיש חולשה כללית נורא רציתי לדעת מה יקרה אם אני אקח את הכדורים האלו כל יום ולא רק פעמיים בשבוע אתם צריכים להבין גם שאני לא אוכל ירקות ולא פירות ולא כלום חוץ מפחמימות וגבינה צהובה קצת..... ואני שוקל איזה 150 קילו. אז יכול ליות שאני פשוט צריך יותר בי 12? בבקשה רק מי שבאמת מבין בזה שיענה לי כי זה נורא חשוב לי תודה מראש אייל

נטלי666

New member
אייל

אם יש לך נשירת שיער אתה יכול לקחת ROOTS H.R אם אתה רציני ואתה אוכל את מה שאמרת אני ממליצה להוסיף דחוף טחינה ביתית/ ממסעדה ושקדים נטלי

Weird Eyal

New member
תודה אבל

מה עם הבי 12? יכול לקרות משהו אם לוקחים יותר מדיי???

דורון ק

New member
אייל,נראה לי שאתה יודע

שהתזונה שלך כפי שאתה מתאר היא לא נכונה וצריך להוסיף ולשנות בה הרבה דברים? עצתי-גש לתזונאי/ת(בעלי הבנה) שיוכלו לעשות אממנזה כוללת לתזונה שלך. בעיקרון חוץ מויטמין B12 ישנם לפחות 10 יסודות/ויטמינים/מינרלים/סיבות אחרות שאני יכול לציין כרגע שיכולים לגרום לנשירת שיער ולעייפות-ואם אתה רוצה אני ארחיב קצת. ולא,לא הוכחה רעילות לויטמין B12 בכמויות של עד 5 גרם ליום(יותר מזה לא ידוע),אז אם אתה רוצה לנסות אין מניעה אבל ממש לא נראה לי שזאת הסיבה למה שאתה מתאר ולבטח לא תלמד מזה הרגלי אכילה נכונים ההכרחים כמובן למצב שאתה מתאר.

Weird Eyal

New member
דורון

כבר הייתי אצל דיאטנית כי אני גם עושה ניתוח קיצור קיבה בקרוב אבל פשוט יש דברים שאני לא נוגע בהם ולא יעזור בית דין....... אני בבעיה

דורון ק

New member
עוד

טוב,אז אם אין סיכוי שתאכל נכון או מספיק אז אתה צריך כמובן להתייעץ באופן אישי עם איש מקצוע בנוגע לתוספים. באופן כללי מאוד-אם אתה מחפש תוסף לחיזוק שיער תבדוק אם יש בו את המרכיבים הבאים: חומצות אמינו ציסטאין/מתיונין,נחוצות לייצור קרטין-החלבון העיקרי בשיער. שבטבת-צמח המכיל כמות גבוהה של דו תחמוצת הצורן. ויטמיני B קומפלקס-גם כי דרושים לסינטזה של קרטין וגם על מנת למנוע הפיכת המתיונין להומציסטאין. אבץ-עד 30 מ"ג. נוגדי חימצון-ויטמין C(כ-200 מ"ג) וויטמין E(כ-200 יח"בל). נסה להוסיף לתפריט זרעי פשתן טחונים-מקור מצוין לחומצות שומן חיונית וסויה-יכולה לעקב אנזים הנקרא 5-אלפא-רדוקטאז במקומות מסוימים ולכן יכולה לעזור אף לנשירת שיער גנטית. במידה ואתה לא אוכל פשתן אז שקול לקיחת תוסף חומצות שומן חיוניות(הדרך הפחות מומלצת). כמובן שזה באופן כללי מאוד וכפי שציינתי אתה צריך(וחייב) להתייעץ עם איש מקצוע בנוגע לתפריט נכון או תוספים.

B12 , תזונה ועודף משקל

אייל שלום, נראה לי שהבעיה שלך מורכבת יותר ממה שאתה חושב כמובן שאני מאחל לך בריאות שלמה וחיים נפלאים. אני משתמש מזה 3 שנים במוצרים של חברת סאנריידר ונהנה מבריאות משופרת אני מצרף לך קישור לאתר שלהם (בנגלית כרגע) שמספר על מוצר ה-B12 שלהם ששמו ויטה-ספריי VitaSpray http://store.sunrider.com/Shop/Product_51.asp?dept_id=11&pf_id=34&Return=/Shop/Dept_5.asp?dept_id=11 זהו מוצר מלא המכיל את כל מה שצריך להטמעה טובה יותר בגוף (מי שמוכר את המוצרים של סולגאר בחנויות טבע בדר"כ לא יודע או לא טורח לספר לך שצריך למשל גם ויטמין C לקליטה טובה יותר של B12 וכך אתה מרגיש שהמוצר לא עוזר לך מספיק) אני אישית ירדתי ללא דיאטה 17 ק"ג בעזרת המוצרים של סאנריידר אם תרצה שלך לי מייל עם הטלפון של ונוכל לשוחח ואסביר לך קצת ויותר ואם תרצה אוכל לשלוח לך גם חומר כתוב. איציק [email protected]

דורון ק

New member
צודק!

משפט מפתח בקשר למוצרי הרזייה: "מה שבטוח-לא עובד,מה שעובד-לא בטוח"! ודרך אגב-יש בשביל זה לוחות/מסרים!?

למעלה