שאלה למבינים...

שאלה למבינים...

זה עלול להשמע קצת מצחיק, אבל מעניין אותי לדעת. בסדיר הייתי משקי"ת חינוך, ובמילואים אני כפופה לפיקוד העורף. התפקיד שלי עסק בערכות המגן, ונשאלת השאלה לאיזה מילואים אקרא כעת משתם השימוש בערכות? ז"א, נקווה שכך...

אל דאגה...

מערכת יחסי הציבור של חונטת הגנרלים תמצא לנו אויב נוסף מאי שם (גם אם יצטרכו להמציא אותו ברוב גבורה) בכדי שהמסכות הבלתי יעילות בעליל ימשיכו להעניק לנו בטחון מזויף בעליל מול האויב האכזר.. היי שקטה במקרה שבשנים הקרובות זה לא יסתדר יעינקו לך ברוב תפקיד בעל משמעות הרת גורל להישרדותו של העם היהודי.. הכותב הינו קצין צה"ל במילואים

israelsze1

New member
אם הבנתי נכון

אתה טוען שאנחנו מדינה שמחרחרת מלחמה בשביל בפאן.. ממש דוחה..

פלסטיק

New member
לא מחרחרת מלחמה, מחרחרת פחדנות

כבר יחליטו שהמסיכות מיועדות נגד פצצות גרעין אירניות או משהו בסגנון ולעיתים המדינה כן מחרחרת מלחמה למשל כששר בממשלה מאיים להפציץ את סכר אסואן (שנמצא במדינה עמה יש לנו חוזה שלום)

מאיה די

New member
מדני"ת לשעבר ../images/Emo104.gif

קודם כל מחכים לך עוד הרבה סיורי כתובות. או סתם תרגילים דרך הטלפון ולפעמים כשמגיעים להירשם אז אומרים לך: את ראש חוליה וצריכה למצוא את כל מי שלא הגיע. ז"א: יש לך למה לצפות!!!! מעבר לזה מכיוון שאנחנו בסכנה קיומית כל יום (עירק, אירן, נו עוד שנייה יגיו שגם לסוריה יש טילים לא קונבנציונאלים) פיקוד העורף ידאג לקרוא לך לפחות פעם בשנה לקפוא מקור בבית הלוויות ברידינג (למה לעשות הדרכות במבנים עם גג בחורף אם יש מבנים חסרי גג???? אחרת, איך נרגיש שאנחנו בצבא?) כדי שתוכלי ללמוד שגם מדריכי אב"כ לא יודעים כלום מהחיים שלהם. וכדי שבאמת לא תהיי מבואסת, אני לא יודעת מתי השתחררת אבל רודפים אחרי כבר שנה לחלק מסיכות. שנה לפני שהתחילה "המלחמה" הם כבר התחילו בגיוס המוני ככה שלדעתי את לא תשארי בבית חסרת מעש. וכדי למנוע השמצות: אין לי בעיה עם מילואים אבל למה לעזאזל אני צריכה להיות בפיקוד העורף ולשבת 12 שעות במקלט צופה על סדירניקים מחלקים מסיכות למה????? ולמה אני צריכה לסבול את הקצינות האלה? שיפוטרו לאלתר!

למעלה