שאלה למבינים

שאלה למבינים

יש לי רישיון לא מוגבל, הרבה ניסיון בעבר ברכיבה על אופנועי שטח שונים. כיום בגלל אילוצים לא רוכב כבר כ 5 שנים. עכשיו אני מעוניין לחזור לשני גלגלים אבל אוטומטיים... לצורך נסיעה לעבודה בעיקר וקצת נסיעות עירוניות. הנסיעה העיקרית לעבודה היא 40 ק"מ לכל כיוון. לפי מה שנראה לי, הקטנוע המתאים לי הוא באזור ה 250 סמ"ק כי אז הביטוח עדיין לא מטורף לחלוטין (למרות שעדיין גבוה) וההוצאות מסביב די זניחות... אני צודק? או שלא לקחתי משהו בחשבון? מודה על התשובות

ixmix

New member
רעיון טוב.

40 ק"מ לכיוון, אכן קטנוע 250 יכול לעשות את העבודה לא רע בכלל. קח בחשבון כי עדיף (אם אתה יכול לעמוד בכך) קטנוע 500 - אני מתכוון לX9 או לבברלי. אם בכל זאת תלך על 250, חשוב שתיקח כלי שנוחותו סבירה+, וכאן יבואו בחשבון ההקסגון250, הפורסייט,המג'סטי (אולי גרנד דינק) וכלים נוספים. כמו הרבה דברים בחיים (לא הכל, אבל כמעט הכל
) השאלה המרכזית היא שאלת מחיר, כשככל שאתה עולה במחיר - אתה מרוויח נוחות / איכות; השאלה היא כמה כסף אתה מוכן להקיע בקטנוע.

תודה על התשובה..

אז תעזור לי גם בהתלבטות בנושא הכסף ? הסכום שאני מדבר על הרכישה הוא בסביבות ה 15K, לא בטוח שאני רוצה כלי חדש. כמה עולה כיום ביטוח לכלי 250? ריתי קטנוע חדש של AYMAHA (נדמה לי) מאד מרווח בנפח 300 סמ"ק, האם זה יקפיץ את העלויות מאד? מה זה / מי זה בברלי ? תודה שוב

התקציב שלך די נמוך....

ולכן הרבה אפשרויות אין לך. עם הנוחות חשובה לך,פיאג'ו HEXAGON-250 נראה לי פתרון מצוין. קטנוע מנהלים נוח מאד וזול מאד יחסית למתחרים. מתאים לתקציב שלך

OK...

ואיך הוא מבחינת אמינות? לא בא לי להתקע אתו כל שבועיים ואין לי הרבה זמן לבקר במוסכים.. אם אתה אומר שבתוספת כסף לא גדולה אני יכול לקבל אמינות גבוהה יותר - אני מגייס את הכסף..

לפי הידוע לי הוא אמין

כלים רבים כאלה מסתובבים ברחבי ארצנו. הוא זול באופן משמעותי מאד מהמתחרים. קח למשל פורסייט-250 מודל 2002 - מחיר מחירון 25K, לעומתו ההקסגון 16K בלבד אם אינני טועה, וואחד הבדל..... אני מציע לך לבדוק את עניין האמינות שלו יותר לעומק בשניים-שלושה מוסכים ואז תהיה יותר חכם. באופן עקרוני לא נראה לי שיש לו בעיית אמינות כלשהי.

TheReverend

New member
תיקון קל...

המחירים של הביטוחים ל250 הם בסביבות ה3000 ש"ח שזו קפיצה גדולה מה50(בערך 1600 ש"ח) ולא כל כך רחוק מהכבדים(3600 ש"ח +-)

arrikdu

New member
תלוי בתקציב

למרחק המדובר מספיק הונדה ch,פורסייט,ובכלל כל כלי בנפח 250.מעבר לזה יש גם את הג'וי-רייד 200 של סאן-יאנג שהוא אחלה. חוץ מזה םא אתה מעוניין בנסיעות ארוכות יותר,ולעיתים תכופות יותר,יש את הבורגמן 400,שניתן להשיג יד שנייה במיר סביר.זה כלי עם מהירות שיוט של 120-130,וסגירה של 150+. לשיקולך, סע בזהירות!

למעלה