שאלה למבינים

עדן17

New member
שאלה למבינים

אני מטר 54 ורוצה לשקול 40 אני מעונינת לעשות דיאטה ואני נעולה על זה פשוט חודש לשתות רק מיים ולא לגעת באוכל!!!! רק שאלה קטנה לי אליכם אתם חושבים שאני יכולה לעבור תחודש הזה בלי להתעלף???????????????? מצפה לתשובה......

*mishel

New member
תגידי, מה את מסטולה??

חודש?? רק מים?? את לא רק תתעלפי, את תצטרכי אינפוזיה! שלא נדבר על זה שזה מעשה אנורקטי לחלוטין! אם את לא רוצה להיות חיוורת כמו הקיר בחדר שלך, להתעלף, וכו´ אל תעשי את זה.... בעיות נפשיות קשות זה יגרום לך... מישל

אני חושבת שאוכל לעזור קצת...

אל תרעיבי את עצמך!!!!!!!!! אם את רוצה לרזות לכי לדיאטנית. או שאת יכולה לעשות הרבה ספורט אבל ממש הרבה, כל ערב לרוץ או להירשם לארובי וכאלה או אפילו להתאמן ככה סתם בבית, אני מכירה אנשים שעשו זאת ורזו באופן מדהים! אבל בשום פנים ואופן לא להרעיב את עצמך, חוץ מזה רוב האחוזים הם שתישברי באיזשהוא שלב ותתחילי לאכול באותו רגע כמו מטורפת וזה רק יהרוס לך את האיזון של הגוף, אבל אל תיבדקי את עצמך אם תוכלי להחזיק מעמד או לא, תאמיני לי זאת טיפשות להרעיב את עצמך ככה. מקווה שעזרתי. ביי ביי

MetalBoy

New member
אסור !!

תשמעי זה לא דיאטה טובה! זה אולי יוריד לך משקל אבל את משקל השרירים ולא את השומן! ולשקול 40 קילו זה מוגזם! 47 48 זה המשקל הטוב לגובה שלך!! תעשי ספורט ותאכלי נכון אבל לא ככה!! מטאל

djoren

New member
תקשיבי לי ותקשיבי טוב !

את החודש הזה את תעבירי בהקאות, סחרחרות, כאבי ראש ובטן. כל זה בשביל להוריד משקל? ועוד כשיש דרכים אחרות????????? זה ממש לא שווה לך.. תעשי דיאטה מבוקרת, אני מבטיח לך שתמצאי את דרכך !!!!! אוהב אורנו´ש..

בחיים לא תוכלי לעמוד בדיאטה כזאת...

אם את רוצה דיאטה באמת טובה אז בבקשה: ארוחת בוקר וצהריים בלבד, אם את רעבה אחרי הצהריים תוכלי פרי ותשתי הרבה מים, והכי חשוב לא לאכול בלילה, תאמיני לי זאת אחלה דיאטה, אני עשיתי אותה במשך 3 חודשים וירדתי 10 קילו. רעות.

עדן*

New member
רעות צודקת

אסור לעשות דיאטה רצחנית כזאת לא רק שהיא לא תועיל היא תזיק לגוף שלך!!! הדיאטה של רעות נראית לי דיאטה טובה, ותסמכי עליה אם היא אומרת לך שהדיאטה עבדה אצלה אז גם אצלך היא תעבוד... חשוב שתזכרי שדיאטה היא לא סבל פרעה, דיאטה היא דרך חיים שבה לומדים לאכול נכון ומרזים. אם לא הולך לך לבד , חברה שלי נרשמה לקבוצת שומרי משקל לנוער ורזתה המון. שם ( בשומרי משקל) מלמדים איך לאכול הכל ולרזות בהצלחה- עדן

מ.. אני הורדתי 45 קילו בשנה וחודשים

אז תאמיני לי שאני יודע איך להוריד במשקל! וזה לא הדרך! תיצרי איתי קשר! ICQ46339505

Miri cohen

New member
הההשששתתתגגגעעעתתת?!?!?! ../images/Emo46.gif

מה קרה לך? את רוצה למוד?! לפי דעתי.. זאת דרך מספר א.. למות בלי כאבים, טוב... לא למות... אבל להיות באשפוז (מנסיון) זה לא נעים!!! עזבי אותך מזה, תשמעי.. אני מבקשת ממך שלא תעשי את זה!! אני לא מעוניינת שתמותי, אז יש לי הצאה אחרת... יש שיטות אחרות לעשות דיאטה! אוליי תשאלי משהו שממש מבין בזה, מה את אומרת?

liran b

New member
אני גם מוריד במשקל.......

אני מטר 95 ואמור לשקול בסביבות ה 94 קילו ... אבל מה לעשות ושקלתי כבר 109 קילו בקיץ עשיתי ספורט והייתי בדיאטה מוזרה (כל היום רק עוף וסלט) ועכשיו אני כבר 96 קילו........ והיד עוד נטויה..

16th

New member
תראי כאפריץ....

לא לאכול...כאילו בחיים לא נראה לי שתעמדי בזה...! זה לא יום כיפור...וחוץ מזה לעשות דיאטה בגיל ההתבגרות זה לא כזה טוב...זה הורס את הגדילה...ואז תישארי נמוכה לנצח... אבל מנסיון....אם תשתי כל היום רק קולה....זה די ירווה אותך לכל היום...וככה לא תאכלי הרבה...! וזהו...!

את אמרת 2 דברים שונים ילדה....../images/Emo29.gif

מצד אחד אמרת שאת רוצה לעשות דיאטה... זה מובן... אבל מצד שני אמרת שאת רוצה לא לאכול חודש, שזה ממש לא קשור, אפילו לא בפרט הכי קטן... לדיאטה.. לא לאכול =
התאבדות לאכול עם הקפדה =
דיאטה השאלה מה את רוצה לעשות... דיאטה: לשתות ללא הגבלה - עדיף מיים. לאכול כל 3 שעות סנדוויץ עסיסי, אם מה שבא לך... הכל... אפילו "מאכלים" בשר למיניהם.... ומה שחשוב זה שתפנקי את עצמך בסדוויץ´ הזה כל פעם מחדש... אם זה ירקות טעימים או איזה ממרח שאת אוהבת ... 3 פעמים בשבוע ארוחה בשרית "כבדה" יותר... ו.. חוץ מיזה.. כלום!... בלי לחטוף בין ארוחות... ובלי להתפנק... (אם לא תאכלי, תוך 4 ימים [בממוצע] את מאושפזת בבי"ח) דיאטה נעימה.. (ולא לעשות שטויות.. לא לבייש את הגיל שצמוד לכינוי שלך כאן)
ביי

תגידי את משוגעת?

אם תשתי חודש שלם רק מים את תמותי!!!!!!!! יש דיאטת אביטיחים וכאלה אבל זה גם לא בריא... תאכלי שלוש ארוחות ביום בלי נישנושים ותעשי ספורט ותשקלי כמה שאת רוצה, אבל חודש שלם לשתות מים זה יגרום לבטן שלך להתנפח כי יהיו לך בפנים רק נוזלים!!! וגם את תיהיי מסריחה עם שיניים צהובות, והשער ינשר לך, ויהו לך עיגולים מתחת לעיניים! בשביל מה את צריכה את החרא הזה? קחי לך אתר מצויין ותלמדי משהו:http://www.4girls.co.il/articles/showart.asp?id_art=body_soferet_19 http://www.4girls.co.il/articles/showart.asp?id_art=body_soferet_21 http://www.4girls.co.il/articles/showart.asp?id_art=body_loalhahasa_aj http://www.4girls.co.il/articles/body_calcaloriot.htm

למה אבל 40?

תיראי ממש טוב גם על 43-45 או משהו.. תעשי את זה נכון.. את תהיי ממש רעבה בחיים לא תצליחי להחזיק מעמד. חוץ מזה זה נורא לא בריא. זה ממש פוגע בגוף. תעשי את זה נכון.. בחורות ניסו כמוך וזה התגלגל למצבים קשים. תעשי ספורט ודיאטה נכונה. אני יודעת שזה נישמע קיטשי אבל זה לאללה עובד!

אני ממליץ..

לך להתיעץ עם רופא לפני שאת מתחילה את הצום הזה! צום כזה עלול להשפיע עלייך לא רק פיזית אילה גם נפשית. שלומי

זה לא בריא חמודה

בשום פנים ואופן אל תעשי את זה!!!!!! אם את רוצה להרזות תעשי דיאטה מבוקרת בלי חטיפים,בלי שומן,בלי מתוק תאכלי!!! אבל תאכלי בריא ותעשי התעמלות אבל לא יותר מדי אל תאמצי את עצמך עד לעילפון ועוד דבר, אל תעשי דיאטה על דעת עצמך את צריכה להתייעץ עם דיאטנית בקשר לזה לא אמרת כמה את שוקלת עכשיו,אולי את בכלל לא צריכה דיאטה!

למעלה