שאלה למבינים

ארזS

New member
שאלה למבינים

לא אכפת לי שתצחקו ממני, אבל את האמת אני אומר תמיד : אני כמעט שלא מבין במטוסים ובתעופה ורק סתם חובב תעופה וצילום... אז אולי תסבירו לי בבקשה האם המטוס שבתמונה הזאת ממריא או נוחת ? ואם לא אכפת לכם להסביר גם לפי מה אתם יודעים אם הוא ממריא או נוחת. תודה.

הדבר הזה נוחת לדעתי כי אם הוא ממריא

אז הוא עושה את זה כמו שמטוסי בוכנה היו ממריאים פעם. אבל זה לא מתוך ידע בתעופה כמו מהסתכלות של שנים. חוצמיזה, חרה של חברת תעופה.

ארזS

New member
תודה על הניתוח, [רוצה עוד תשובות]

וחוץ מזה, למה חרה של חברת תעופה ?

srami

New member
המדפים

דוקא נראים לי מוטים בזוית די חלקית, מתאים יותר להמראה...

ארזS

New member
אהההההה......./images/Emo2.gif יש כאן מחלוקת...

אז נחכה לעוד מומחים...

YHS

New member
המטוס הזה ממריא

ראשית, המנועים עובדים בעוז, שנית המדפים במצב של "חצי" ולא כמצופה בנחיתה "מלא". שלישית הטייס מחזיק ביד בד"ח הפתוח ב"בדיקות פיינל".

נועם ס

New member
../images/Emo15.gifממריא לדעתי-המדפים פתוחים חלקי

ת. בנחיתה סופית הם פתוחים מקסימום למהירות איטית ההולכת והיורדת

אמיר72

New member
נוחת

הזווית שטוחה מדי. בהמראה, כאשר כני הנסע הראשיים מתנתקים מהקרקע, כן הנסע הקדמי כבר היה צריך להיות גבוה יותר

ארזS

New member
מה עושים ? ../images/Emo2.gif

אני רואה כאן תשובות של אנשים שאני מחזיק מהם כמומחים והם חלוקים בדעותיהם. אז הוא ממריא או נוחת ?

ארזS

New member
אתם יודעים מה ?

למרות שלא מדובר כאן בתעופה קלה אשאל גם בפורום השכן. אולי מהמומחים לתעופה קלה תבוא הישועה לגבי התעופה הכבדה...

motish3

New member
נראה לי ממריא

המדפים בנחיתה בד"כ בזווית חדה יותר ומורדים מטה, בהמראה הם בד"כ שלב אחד או שניים למטה - כמו שנראה בתמונה הזאת. העוצמה במנועים אמנם קטנה בנחיתה אבל עדיין רואיםשיוצא משם חום בעוצמה לא קטנה, רק אחרי הנגיעה המנוע עובר לרוורס. אני בוודאי לא המומחה ויכול להיות שאני טועה, חכה לתותחים לתשובה בדוקה ומוכחת.

mr lavi

New member
לדעתי נוחת....והוא פתח מנועים כדי ל

"להחליק" את הנחיתה... הוא בא לדעתי בבמהירות נמוכה מידי ואז הוא התקרב אל המסלול ופתח מנועים, ובגלל זה זה נראה כאילו הוא ממריא. הוא כנראה בא לאט, אז למה לפתוח מדפים עד הסוף?

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifבגובה כזה מהמסלול הוא כבר לא

מריץ מנוע, אלא או גומר עד נגיעה ישר או לפי הספר מוריד כנף ימין(לא שמאל) למטה לגשש נגיעה

e dor

New member
תגיד ארז

יש לך רק תמונה אחת שלו ? בטוח שאין לך תמונה שצולמה לפני זו או אחרי זו ? נשמע מוזר שספוטר מצלם רק תמונה אחת של מטוס שנוחת/ממריא כמה עשרות מטרים ממנו

ארזS

New member
במקרה הזה התשובה חיובית.

צילמתי רק תמונה אחת בגלל רכב שעבר לי לפני הפרצוף מיד אחרי הקליק הזה... ושאלתי בכל הרצינות ולא כחידה.

למעלה