שאלה למבינים!!!!

s c a n n e r

New member
שאלה למבינים!!!!

היום בבוקר עשיתי התקנה של איזו מערכת בבח"א 27... במסלול לידי נסע מטוס (נראה לי 747) ענק, לבן עם אף שחור גדול ובולט...(לא ראיתי את זה על אף מטוס אחר) בחלק התחתון של המטוס היו הרבה דברים קטנים שנארים כמו סנפירים של קריש...(נראה לי שזה היה אנטנות) החלונות שלו היו חסומים... למישהו יש מושג מה זה המטוס הזה? יש פה תמונות שלו?

boiler1

New member
מה אתה חושב....

תגיד לי, אתה עד כדי כך דפוק? אתה שואל שאלה על משהו שראית בתוך בסיס חיל האוויר, סודי, ואתה מצפה שאנשים יספרו לך מה ראית?? איזה חוצפה יש לישראלים.. אני נדהם כל פעם מחדש!

ram_z

New member
למה אתה תוקף אותו כך?

יש דרך לדבר, למה להעליב? חוץ מזה אולי הוא ראה את המטוס בשטח של השדה ולא של הבסיס? אתה הרי בטח יודע שהאופק לא נגמר בגדר של הבסיס!! יכולת לשאול אם המטוס היה בתוך הבסיס או לא! ותגיד אתה יודע במקרה על מה הוא דיבר? אם לא אז למה אתה מגיב אם כן תוכל להסביר לנו מה זה הג'מבו הזה? (בהנחה שזה לא סודי) בברכה רם זהבי

s c a n n e r

New member
למה הוא תוקף???

כי הוא אחד מהישראלים שהוא דיבר עליהם...! 1. זה היה בשדה התעופה בן גוריון... זה אותם מסלולים... וכל אחד יכול לראות אותו גם מהטרמינל וגם כשהוא ממריא. אז מה העצבים???

esttg

New member
ראה באינטרנט

מטוס שישראל מכרה לצ'ילה ,וערכה לסין התקנה על האילישיושינים שלה

Matan103

New member
אני ראיתי אותו באוויר

ב 28.6 באיזור יער בן שמן זה 707 של חיל האוויר עם אף שחור גדול, גם לי נראה מוזר. בהתחלה חשבתי משהו אמריקאי, אבל לאחר מכן ראיתי בבירור את הסמל של חיל האוויר שלנו. כנראה ניסוי במערכות מכ"מ חדשות או משהו בסגנון

YHS

New member
סמל חיל האוויר

לא אומר כלום. הנה כאן יש מיג 21 ששופץ בתע"א. מעולם לא שרת בחיל האוויר ובכל זאת יש עליו מגן דוד. לפעמים עושים דברים לצרכי שיווק, לפעמים מסיבות אחרות.

Matan103

New member
לא דיברתי על הכוכב הכחול

דיברתי על הסמל שיש אותו על חלק מהזנבות של הראמים כמו בתמונה הזאת

e dor

New member
זה סמל טייסת

שמופיע בראמים בכזה גודל רק על הראמים הייצוגיים (כאלה עם כיתוב של "חיל האוויר הישראלי" מלפנים).

למעלה