שאלה למבינים כאשר המטרה היא ירידה במשקל, מה עושים כאשר יש יום עבודה של 24 שעות רצופות? איך אוכלים?
G gatinho New member 10/4/06 #1 שאלה למבינים כאשר המטרה היא ירידה במשקל, מה עושים כאשר יש יום עבודה של 24 שעות רצופות? איך אוכלים?
E eaz1514 New member 10/4/06 #2 מחלקים את התפריט לארוחות קטנות מסודרות ומחושבות מראש, אבל לעבוד 24 ש' רצופות זה לא חוקי לא? לא ישנים בכלל?
מחלקים את התפריט לארוחות קטנות מסודרות ומחושבות מראש, אבל לעבוד 24 ש' רצופות זה לא חוקי לא? לא ישנים בכלל?
E eaz1514 New member 10/4/06 #4 זה נראה לי יותר מדי ב-24 שעות דיאטה מבוססת על צריכה יומית לוקחת בחשבון שעות שאנו ישנים. על כל פנים חפש בטבלאות את צריכת הקלוריות המומלצת לפי הנתונים האישיים ותאכל פחות מהמומלץ. בין 1200 ל- 1500 קל' תלוי בגיל, מבנה הגוף וכו'וכו'
זה נראה לי יותר מדי ב-24 שעות דיאטה מבוססת על צריכה יומית לוקחת בחשבון שעות שאנו ישנים. על כל פנים חפש בטבלאות את צריכת הקלוריות המומלצת לפי הנתונים האישיים ותאכל פחות מהמומלץ. בין 1200 ל- 1500 קל' תלוי בגיל, מבנה הגוף וכו'וכו'
G gatinho New member 11/4/06 #5 לא נשמע לי הגיוני לאכול ב24 שעות שאני ער פחות מהכמות המומלצת ליום רגיל. מאיפה הבאת את זה????
E eaz1514 New member 11/4/06 #6 אתה רוצה גם לרדת וגם להיות ער 24 שעות. עדיף שתיגש לדיאטנית שתעשה לך חישוב קלורי נכון. תשובתי נובעת מידע אישי לגבי אנשים שישנים במשך 24 שעות.
אתה רוצה גם לרדת וגם להיות ער 24 שעות. עדיף שתיגש לדיאטנית שתעשה לך חישוב קלורי נכון. תשובתי נובעת מידע אישי לגבי אנשים שישנים במשך 24 שעות.
G gatinho New member 13/4/06 #7 מה קשורים אנשים שישנים 24 שעות לשאלה שלי? לא ממש הבנתי. בכל אופן תודה על הנסיון אבל אני אשמח אם תענה דיאטנית, או איש מקצוע. תודה!
מה קשורים אנשים שישנים 24 שעות לשאלה שלי? לא ממש הבנתי. בכל אופן תודה על הנסיון אבל אני אשמח אם תענה דיאטנית, או איש מקצוע. תודה!