שאלה למביני הפייסבוק בעברית?

שאלה למביני הפייסבוק בעברית?

איך אני עושה שאת התמונות שאני מעלה לתייקית התמונות שלי כל החברים יראו בדף הראשי,דהיינו כל מי שמחובר אליי יראה את זה בדף הראשי שלהם?אני מעלה תמונות אבל אצל אחי שמחובר אליי אני לא רואה את זה אצלו בדף הראשי?אם מישהו יודע אשמח לדעת את איך עושים זאת.

meital always

New member
../images/Emo202.gif עדכונים על תמונות

דבר ראשון בנושא עליו את שואלת אין הבדל בין הגרסה העברית לאנגלית, העברית היא רק תרגום של המילים והמונחים, אופן השימוש הוא ברוב המקרים זהה לגמרי. לגבי שאלתך, כאשר את מעלה תמונות אל Photos שבפייסבוק שלך, החברים שלך יקבלו ברוב המקרים הודעה על כך בדף החדשות שלהם (News Feed). אם בכל זאת אח שלך לא רואה על כך הודעה, יכולות להיות לכך מספר סיבות: 1. יש לו בNews Feed המון הודעות (כי יש לו המון חברים או שהם מאד פעילים) והדף שלו התמלא בהודעות חדשות, וההודעה על התמונות שלך כבר מזמן ירדה למטה ולא מופיעה אצלו. 2. בהגדרות Privacy שלו הוא חסם את האפשרות לקבל עדכונים כאלה ממך. אני מציעה לך לעשות נסיון להעלות תמונה ואז לבדוק מיד עם אחד מהחברים שלך בפייסבוק אם מופיע אצלו עדכון על כך, רוב הסיכויים שזה מה שיקרה. אם אין לך עם מי לבדוק או שת צריכה עזרה בכך- אני מוכנה לעזור לך בעצמי בבדיקה הזו, פני אלי במסרים. אם לאחר הנסיון הזה עדין יתברר שהחברים שלך לא מקבלים עדוכן על כך- חזרי לכאן ונבדוק יותר לעומק למה זה קורה. בהצלחה...

תודה,איך אני מפרסמת תמונה קיימת בדף הראשי?

הפייסבוק שלי בעברית ושל אחי באנגלית,ולא אין לו הרבה הודעות או בקשות בדף החדשות,השאלה שלי איך אני מפרסמת תמונות קיימות שנמצאות אצלי באלבום בדף הראשי של כל החברים שלי,למשל חברים משותפים שלנו נמצאים בדף הראשי עם תמונות גם אצלי וגם אצלו בדף הראשי ואני גם רוצה ולא יודעת איך,ניסיתי הכל,תייג שתף הגבתי על התמונות כלום לא עזר.

meital always

New member
לילו מהצפון...

נראה לי שלא כל כך הבנת מה שכתבתי...
אף אחד בפייסבוק לא "מפרסם תמונות" בדף של החברים שלו. זה בלתי אפשרי. המנגנון של פייסבוק בעצמו הוא זה שדואג לכך שפעולות שאת מבצעת (כמו הוספת חברים, כתיבה על קירות, הוספת תמונות וכו') יפורסמו אצל כל אחד בהחברים שלך בדף News Feed שלהם (שלדעתי את מכנה אותו "הדף הראשי"). כמו כן כשאנו נכנסים לאפליקציה Photos , אנחנו מקבלים במסך שנפתח את כל האלבומים של החברים שלנו, אשר עודכנו/נוספו לאחרונה. אני חוזרת ומציעה לך לעשות את הנסיון הבא: להוסיף תמונה חדשה לאחד האלבומים שלך, ואז לבדוק אצל אחד החברים אם הודעה על כך מופיעה אצלו בNews Feed ואם במקביל האלבום הזה שלך מופיע אצלו ראשון בדף Photos שלו. זה מה שאמור להתרחש. והערה ליתר ביטחון: את רוצה שהתמונות שלך יופיעו בדפים של החברים שלך, נכון? או אולי התבלבלת בהקלדה והתכוונת שאת רוצה שהן תופענה בדף הפרופיל שלך?

חנה102

New member
הייי

כשאת מעלה את התמונות את בוחרת שם מי יוכל לצות בזה..אם אינך רואה שרשום זאת..יש שם EDIT

meital always

New member
את לא הבנת את השאלה שלה

מה שכתבת קשור להרשאות הצפיה אצלה. כלומר אם גולש בפייסבוק מחליט יום בהיר אחד להיכנס לפרופיל שלה, האם הוא יוכל לצפות בתמונה שלה אם לאו. ואילו מה שהיא שאלה זה משהו אחר בכלל: איך גורמים לכך שלאחר שהיא העלתה תמונה- כל החברים שלה יקבלו על כך עדכון עם התמונה בדף החדשות שלהם (News Feed) . בכל מקרה כבר עניתי לה בצורה מפורטת על הענין הזה.

למעלה