דג = מעדן!
שלום
אם הוא עשוי טוב - דג פשוט נפלא.
גם מבחינה בריאותית, הוא קל (אחרי ארוחת דגים אתה קל בהרבה מאשר אחרי ארוחת בשרים). אין בו קולסטרול (בפירות יש והרבה), ואם אתה לא רגיש ליוד,
הוא נפלא.
התפריט היפני בנוי עליו ועל הים. לא מתחבר לאוכל יפני.
דג (במיוחד כזה שנכנס לצלחת עם הראש והזנב), צריך לדעת לאכול, בגלל העצמות.
בדג מפולט גם זה כבר נקי.
אפילו ה-"צ'יפס אנד פיש" מדג טרי עשוי טוב עשוי למשוך תור של סועדים למסעדה (יש 2 כאילו בוונקובר!)
חרימה קצת חריף בשישי - עם חלה טריה!
שבת שלום