שאלה למבשלים ומבשלות

lion 7

New member
שאלה למבשלים ומבשלות

בא לי פטיר עם סבאנח` , יאללה מתי אימי תעשה את זה , או חמתי או אישתי , חברה באמת אין אין על פטיר בסבאנח` עם לבן , יאללה תשלחו לנו לטעום , אני מת על פטיר עכשיו ...

lion 7

New member
עוד אכלה שבא לי לאכול

מקלובת סמק יעני דגים (כמו מקלובת זהרה) , אני מכיר 3 סוגים של מקלובה , דגים שכבר לא עושים היום , וזהרה ועוד אחת ששכחתי את שמה. שלושתם טעימים להפליא..

מממ מעניין מה המ2לובי השלישית?

מ2לובית סמק (אנחנו קוראים לה מדפוני) אמא שלי הכינה אותה פעם אחת ולא אהבנו כל כך... האמת אהבנו טאג'ן (סמק מע טחינה..). מ2לובית זהרה
המומחיות שלי בבית - מאז שאימי גילתה שאני מכינה אותה טוב, אז זה הפך לתפקידי הרשמי
כמובן אנא בתזאנך וטועת שאני מכינה אותה יותר טוב מאימא, והיא בתורה בתסאיירני, יעני בתוכידני עלא אד ע2לי
כדי שאני אכין.. בס ענג'ד בזביטהא - יעני ביטלע ב2ידי לאמא בידי

lion 7

New member
מקלובת או מדפונת ביתנג`ן

עכשיו הזכירו כאן , משלושתם הכי אהבתי מדפונת זהרה , וחוץ מפטיר בסבנח ומה שהזכרת , יש פטיר בזעתר וגיבנה , ואצל אימי לא הזכרתי ענין אלפטיר פחד מהשמנת יתר , אני נמנע מלחם ורוצה לאזן באוכל . שוקרן לכם אור ומיכאל על ההזמנה , אחשוב רק שאהיה רעב , פשוט הגשם הזכיר את המאכלים האלה . אפרופו מה עם הבורברה ? חגגנו או עוד לא

כןןן פטיר בג'יבנה וזעתר ../images/Emo13.gif

אבל את זה לא עושים במיוחד, יעני בנוסף לאקלית פטיר וסיל2/סבאנך.. תיקון** מ2לובית זהרה (2רנביט עלא אולית אהל אשמאל
) ומדפונית סמק
בורברה עוד לא - ב- 4/12 ... ליון שו פתחית הלניפס האי?? מיש עמלי מינאק! מניח אינו עינא פטיר

salt of earth

New member
חח גדול, האי כמוני זאי אל שושברק

וה معكرونة יעני כמאן אימי בתוכידני עלא אד ע2לי
שו אל אכבאר? וקיף חאל אל וזאויף?

טוב מעכרוני זה לא חוכמה ../images/Emo3.gif אבל שושברק??

כל הכבוד
לי אין כוח לדברים כאלה שצריך להכין כל יחידה בנפרדדד!! כמו קוסא וור2!!! זה משגע אותי! מין ווזאיף???
אלחאל מניח - עמבפא2יע בטולאב אל קולייה!!!!! אללה יעין!!! מפלסין אללה ווקילק, וואלא כאסין!!! טבען לא כולם.. אבל רובם... עקס אלג'אמעה.. חוץ מזה, התחלתי להתקדם, קצת ממש קצת.. בהצעת התיזה... מקווה לסיים אותה לפני סמסטר ב'.. מה איתך?? איך הולך לך הסמסטר האחרון??

salt of earth

New member
דווקא סבבה עשו מאיתנו מרצים

זה לא ייאמן אור, יש לי רק שני קורסים שהמרצים נותנים הרצאות וכל שאר הקורסים זה פריזנטציות שאנחנו מעבירים אז על מה בדיוק המרצים מקבלים שכר? בכלל כל הסמסטר הזה הוא פשוט מיותר. אבל מה! קיבלתי מקום טוב להתנסות במרחק 7 דקות הליכה מהבית
למרות שרצו לשלוח אותי בפעם השנייה לכפר בצפון ליד הכפר של מיכאל!!!! לא יודעים מה יש להם עם הצפון המזכירות האלה. טוב שהספקתי לשנות את זה ברגע האחרון.

איזה כיף, תוכלי להתעורר 10 דקות לפני ../images/Emo13.gif

מה רע בלנסוע לצפון??? לפחות יש להם נוף הרבה יותר יפה. נכון בוס??

lion 7

New member
לא יאומן , מכל המנות

דוקא השושברק אני לא סובל.. האוכל הטעים והמומלץ הוא פסוליא בידא עם אורז , שלא לדבר על פריקה במקום אורז .. או מרק פריקה מממ .. אוכל בריא

../images/Emo6.gifוהדבר שאני הכי שונאת זה פריקה!!!

אבל זאי מא בי2ולו וולאד עמק: "על טעם וריח אין להתווכח"

lion 7

New member
כן, ואל תגידי שאת לא אוהבת אוכל

סיני? לא המנות הדביליות המתוקות , עוף בשומשום ומרק תירס ונודלס סיני דק עם אטריות ובשר בקר מאודה ... מממ

סיני כןןןן - גם יפאני: סושי.. מתה על סושי ../images/Emo9.gif

אני רק לא אוהבת פריקה ומג'דרה - למרות שברעב אני אוכל הכל!! אפילו מג'דרה!!! מנזלה - יעני מע לבן מטבוך.. אני מאוווווד אוהבת
אגב, מחר אני מבשלת סיני (דיז'וו כבר אמרתי???
) אז עליקו עזימה - למרות שזאת פעם ראשונה שאני מכינה את זה ולא אמי... אבל שווה לקחת סיכון

salt of earth

New member
המאכל שאני הכי לא אוהבת זה....

מנאזאלי
ודווקא היום אימא בישלה את זה... גם אני אוהבת פסוליה ביד וגם פריקה כי זה מאכל מאוד בריא וטעים

lion 7

New member
בוינה , מנאזליה היא תענוג

ובריאה ,יחסית לכל מיני שוארמות ופלאפל ושיפס ומה לא, שלא לדבר על הגנק פוד ולמיניהם. אין אין על האוכל הערבי .

michaeld1

New member
ליון אתה מוזמן אלינו../images/Emo71.gif

היום אכלתי פטאיר + מנא2יש תוצרת אמא ... ממש טעים. אתה מוזמן (ואחרים גם)
מה שלום כולם? רציתי להמליץ על " دورة إعداد المرشدين": "قدس الآباء، الإخوة الأحباء، نودّ إعلامكم بأن دورة إعداد المرشدين (Orthodox Christian Education Network - O.C.E.net) التي انطلقت من خلال موقع مطرانيتنا ستبدأ دروس الفصل الرابع ابتداءً من 20 تشرين الأول وحتى 10 كانون الأوّل 2008." מצורף קובץ. אומנם כבר עברו כמה שיעורים, אבל זה נמשך עד ל 10.12.08. מומלץ.

michaeld1

New member
שכחתי לציין

כי גם אצלנו אלפטאיר בסילי2 (ולא סבאניך). בעצם אני לא יודע אם מעולם טעמתי פטאיר בסבאניך
אז כולם מוזמנים

למעלה