שאלה למגישי ינואר,פברואר 2006

d i l a n

New member
שאלה למגישי ינואר,פברואר 2006

עברו 24 חודשי המתנה.יש משהו חדש ?

Astroo

New member
מתי הגשת?

אני מכיר (וירטואלית) מישהו שהגיש בתחילת פברואר וקיבל בדיקות רפואיות בסוף דצמבר.

d i l a n

New member
הגשנו ביוני 2005.שאלה היא-הם עומדים בזמנים

(24 חודשים) או לא.

d i l a n

New member
במכתב שקיבלנו כתוב 24 חודשים ואם אני לא טועה,

הם חייבים להודיע על כל שינוי.ב אני לא מבינה - אין בפורום אנשים שהגישו בינואר,פברואר?

Astroo

New member
לא יודע איך נוסח המכתב שלכם

אבל במכתב שאני קיבלתי (ספט' 2006) אין שום התחייבות. כתוב שם שהאומדן הנוכחי הוא 24-30 חודשים, אבל הכל יכול להשתנות.

d i l a n

New member
זה מה שכתוב במכתב שלנו:please note that you

will hear from our office in approximately 24 months. ולי זה נראה כהתחייבות.

ddt47

New member
שלום אני חדש ורציתי להגר לקנדה.......

יש לי שתי ילדים שגרים בונקובר קנדה וביתי קיבלה אזרחות שם ..אני גם רוצה לעבור לשם רציתי לשאול מה משמש כיתרון לגבי הקנדים כאשר מישהו רוצה לעבור לגור שם האם רכוש או כסף או נכסים או בכלל וכמה .......אני רוצה לפתוח שם עסק לאוכל

Astroo

New member
"אתם תשמעו מאיתנו" זה לא אומר שהטיפול ייסתיים

ייתכן שעד סוף יוני 2008 תקבלו הודעה שתוך 6-8 חודשים תקבלו בדיקות רפואיות, או שתקופת ההמתנה הוארכה ל-3 שנים. זה מה שקרה למגישי אוגוסט 2005: בהתחלה הבטיחו להם שייצרו קשר תוך שנה, אח"כ האריכו את זה לשנתיים ולאחר מכן הם קיבלו הודעה שתוך חצי שנה יקבלו בדיקות.

d i l a n

New member
לכן שאלתי את מגישי ינואר,פברואר.האם הם קיבלו

מכתב איזשהו -או על הארכת הזמן או על הבדיקה.

amirshuval

New member
אתם מצחיקים

אין שום מחויבות לשום דבר.כולם כאן מתייחסים לבקשות שהוגשו באותו חודש כבלוק אחד שמתקדם ביחד.אם יש בעיות עם בדיקות רקע התיק יכול לקחת גם 5 שנים.אם מסמך שהגשתם מצריך בירור נוסף מגורם בלתי תלוי אז התיק כבר לא מתקדם יחד עם השאר.צריך להוציא את העתק התיק במקום לנחש.

amirshuval

New member
המחויבות היחידה קיימת

לקונספט שנקרא "Procedural Fairness" וכמובן ליישום נכון של החוק,אבל בשום מקום לא נקבעה מחויבות לעמוד במסגרת זמנים כזו או אחרת.

d i l a n

New member
לא מדובר בהתחיבות כמה זמן לוקח תהליך אך הזמן

שהובטח לתגובה כלשהיא.בנחון להיום הם כן שולחים מכתבים .ואם היתם קוראים היטב -זו היתה השאלה.האם יש משהוא!!! חדש!!! ולא האם קיבלתם זימון לבדיקה.

Astroo

New member
אם היית קורא היטב את התגובות

היית רואה שמגישי תחילת פברואר קיבלו בדיקות רפואיות!

למעלה